تهیهکننده «عصر یخبندان» گفت: این فیلم سینمایی با پشتوانه یک کار تحقیقی عمیق ساخته شده است و از این رو معتقدم فیلمی است که مسئولان کشورمان باید آن را مشاهده کنند.
منصور لشگری قوچانی درباره این سخنان درباره لزوم دیدن «عصر یخبندان» توسط مسئولان در مراسم «یک فیلم یک سلام» توضیح داد: معمولا برای اینکه بتوان تحقیق و مطالعه جامع و کاملی پیرامون یک معضل اجتماعی و اثرات آن داشت، میلیونها یا میلیاردها تومان خرج میشود که البته کاری لازم و بسیار درست است. ما نیز در پروسه نگارش فیلمنامه و ساخت فیلم سینمایی «عصر یخبندان»، توجه بسیار زیادی به امر پژوهش داشتیم و سعی کردیم با نگاهی دقیق و جامع، موضوع اجتماعی مورد نظرمان را طرح کنیم.
وی افزود: من به عنوان تهیه کننده «عصر یخبندان»، برای ساخت آن جلسات مختلف و متعددی را با بخشی از پژوهشگران و مسئولان مرتبط با معضل اجتماعی مورد طرح در فیلم داشتم و نقطه نظرات آنها را دریافت کرده و به دقت مورد توجه قرار دادم.
تهیه کننده «عصر یخبندان» سپس تاکید کرد: «عصر یخبندان» هم مانند «خط ویژه» فیلمی است که هم مخاطب از دیدن آن لذت میبرد و هم مسئولان میتوانند به عنوان یک کار تحقیقی به آن اشاره کنند و در لابلای سکانسهای آن، راه کارهایی را هم برای حل بعضی از معضلات اجتماعی پیدا کنند.
لشگری قوچانی با ابراز امیدواری از اینکه سینما بتواند به حل بعضی از مشکلات اجتماعی امروز کشورمان کمک کند، گفت: همانطور که در مراسم «یک فیلم یک سلام» گفتم، از مسئولان خواهش میکنم که «عصر یخبندان» را به مثابه تلاش یک تیم فرهنگی دغدغهمند برای کمک در حل مشکلات مشاهده کنند. امیدوارم که بسیج اجتماعی برای رفع معضلات امروز جوانان بوجود بیاید تا با کاسته شدن از آمار طلاق، جوانان بزهکار و…، جامعه ایران با سرعت بیشتری به سمت پیشرفت حرکت کند.
تهیهکننده «عصر یخبندان» در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: این فیلم دغدغه نسل جوان امروز است و باور دارم که مردم با «عصر یخبندان» همذات پنداری میکنند. حیف است که مسئولان با دغدغههای مردم آشنا نباشند.
منصور لشگری قوچانی با دو فیلم «کوچه بینام» به کارگردانی هاتف علیمردانی و «عصر یخبندان» به کارگردانی مصطفی کیایی در بخش مسابقه سودای سیمرغ سی و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
Sorry. No data so far.