متخصص تغذیه با اشاره به ترکیبات موجود در نوشابه گفت: این ترکیبات مانع جذب کلسیم در بدن شده و در درازمدت به پوکی استخوان میانجامد.
مسعود کیمیاگر ترکیبات بکار رفته در نوشابه را مانع جذب کلسیم از طریق دستگاه گوارش دانست.
وی گفت: ترکیباتی مانند اسید فسفریک که در نوشابهها استفاده میشود، مانع جذب کلسیم از طریق دستگاه گوارش میشود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: کسانیکه عادت به خوردن هر روزه نوشابه دارند، جذب کلسیم در بدنشان کم شده و در دراز مدت دچار پوکی استخوان میشوند.
وی تاکید کرد: ما نمیگوییم خوردن هفتهای یک نوشابه موجب پوکی استخوان میشود، بلکه در مورد عادات غذایی صحبت میکنیم.
کیمیاگر ادامه داد: کسانیکه هر روز نوشابه مصرف میکنند در دراز مدت دچار پوکی استخوان میشوند البته این به نوع تغذیه و تحرک افراد نیز بستگی دارد.
به گفته وی، از میان نوشابههای موجود در بازار، نوع بی رنگ آن بهتر از انواع رنگی است چرا که ترکیبات اعتیادآور مانند کافئین در آن به کار نرفته است.
Sorry. No data so far.