پروندههای مطروحه از سوی شرکت آب منطقهای گیلان در مراجع قضایی استان موید این موضوع است که تخلفات برداشت مصالح رودخانهای در گیلان کاهش یافته است.
شرکت آب منطقهای در راستای نظارت بر مجوزهای صادره برداشت مصالح رودخانهای و همچنین جلوگیری از برداشتهای غیرمجاز مصالح در رودخانهها، اقدام به تشکیل 25 اکیپ گشت و بازرسی کرده است.
برای حفاظت و صیانت از رودخانههای استان گیلان، لازم است نگاه معدنی به مصالح رودخانهای نداشته باشیم و از این رو باید حداکثر محدودیت را در صدور مجوز برداشت مصالح رودخانهای داشته و چنانچه مجوزی صادر شود، نظارت بر عهده دستگاه صادرکننده مجوز است.
شرکت آب منطقهای در راستای نظارت بر مجوزهای صادره برداشت مصالح رودخانهای و همچنین جلوگیری از برداشتهای غیرمجاز مصالح در رودخانهها، اقدام به تشکیل 25 اکیپ گشت و بازرسی در بخش آبهای سطحی و زیرزمینی کرده که طی چند سال اخیر با توجه به تشکیل گروههای مزبور، تخلفات برداشت مصالح رودخانهای به طور چشمگیری در سطح استان کاهش یافته که پروندههای مطروحه از سوی این شرکت در مراجع قضایی استان موید این موضوع است.
برخورد جدی دستگاه قضایی استان با متخلفین با قرارهای سنگین به جهت جلوگیری از تجری اشخاص و همچنین تأمین اعتبارات مورد نیاز از سوی مبادی ذیربط به منظور تکمیل مطالعات تعیین حد بستر و حریم رودخانه و دریا و انجام مطالعات پتانسیلیابی مصالح و همچنین افزایش گروههای گشت و بازرسی، فعال کردن معادن کوهی به منظور تأمین مصالح مورد نیاز پروژههای عمرانی استان با توجه به محدودیت آورد مصالح رودخانهای و امکان ایجاد فرصت بازیابی به رودخانههای استان با توجه به آسیبهای زیست محیطی وارده به آنها، میتواند در راستای صیانت از رودخانههای استان به عنوان منابع عظیم خدادادی موثر واقع شود.
در طول یک سال گذشته تاکنون دفتر حفاظت و مهندسی رودخانه و سواحل طرح ساماندهی رودخانهها را با کمک پیمانکاران بخش خصوصی در دست اقدام دارد که در چندین نقطه از رودخانههای استان از جمله رودخانههای آچی رود، پلرود، خالکایی و همچنین رودخانه سفیدرود این امر صورت پذیرفته است که استمرار اجرای طرح ساماندهی از عوامل تثبیت کف بستر، دیوارههای رودخانه و جلوگیری از آسیبرسانی به سردهنهها به منظور تأمین آب اراضی کشاورزی و سازههای تقاطعی موجود از جمله پلهاست.
Sorry. No data so far.