یکشنبه 21 مارس 10 | 18:45

مروه الشربینی؛ شهیده‌ی حجاب

اما در کشور مصر واکنش نسبت این موضوع متفاوت بوده و شربینی شهیده حجاب نام گرفت . مروه الشربینی اینک نماد اسلام ستیزی غرب می باشد که اگر این نوع ستیزه گری‌ها صورت بگیرد و جوامع حقوق بشر باز هم نسبت به آن عکس العمل لازم و ضروری را نشان ندهند موجب طغیان رودخانه صبر ملت‌ها می شود.


marwa_chirbiniتریبون مستضعفین- قتل بي رحمانه مروه الشربيني قلب بسیاری از انسانها را جريحه دار کرد و ابهامات زيادي را در اذهان مردم جهان ايجاد نمود.
از زمانی که مروه الشربينی، شهیده حجاب در آلمان به شهادت رسيد بسیاری از مردم جهان در واکنش به این قتل نا جوانمرداه و سکوت و همراهی دادگاه و پلیس دست به راهپیمایی های متعددی زدند و خواستار برخورد و پیگیری با مسبب و همراهی کنندگان قاتل مروه الشربینی شدند .
قاضي، دادستان، هيات منصفه و ماموران امنيتي تماشاگر اين صحنه فجيع بوده‌اند و اقدام بازدارنده كافي انجام نداده‌اند اين فرضيه به طور جدي مطرح است كه تصميم به جنايت با هماهنگي قبلي بخشي از دستگاه قضايي و نيروهاي امنيتي بوده است به خصوص اينكه وقتي همسر خانم شربینی به دفاع از همسر خود برمي‌خيزد ضابط قضايي به جاي دفاع از او، وي را هدف قرار داده و مجروح مي‌كند.
و حتی خبر جنايت روزها سانسور مي‌شود، دولت و دستگاه قضايي آلمان سكوت مي كنند، و اين چنين است كه ظلم بزرگتر تاريخي رقم میخورد.
در این راستا مردم ایران که در همه حال از مظلومین و ستمدیده کان دفاع کرده و میکند بیش از همه برای اجرای حقوق این شهید تلاش کردند و به همین دلیل دائما مورد هجمه دشمنان انسانیت و حقوق بشر قرار گرفتند .
در بولتن های خبری جهان بعد از حمایت مردم در حکم قصاص قاتل شهیده حجاب دیده شد که هجمه ها و خبرسازی های کذب در مورد ایران و در کل تحت السعاع قرار دادن وضعیت حقوق بشر در ایران آغاز گردید.
این فاجعه در کشوری اتفاق افتاد که نه تنها شعارهای پر زرق و برق حقوق مساوی انسان ها را سر می دهد، بلکه برای حیوانات و گیاهان نیز حق قایل شده است و این تناقض در رفتار و گفتار باعث می شود که آلمان زیر سوال برود.

رونمایی از تمبر یادبود شهید الشربینی در ایران

رونمایی از تمبر یادبود شهید الشربینی در ایران

رعایت حقوق انسان ها یک فرهنگ است این مساله نشان می دهد که فرهنگ سازی در آلمان به ضد فرهنگ تبدیل شده است.
به نقل از روزنامه گاردین، این حادثه در اروپا پوشش کمی داشته است اما در کشور آلمان هم باعث ایجاد بحث‌هایی در مورد تأمین امنیت در دادگاه شد، و بصورت معمول توجه کمتری به روی آنچه این روزنامه «انگیزه‌های نژادپرستانه انجام قتل» می‌خواند شده‌است. در کشور آلمان، «کنسول مرکزی مسلمانان» و «کنسول مرکزی یهودیان» دو گروهی بوده‌اند که شدیداً نسبت به آنچه «واکنش‌های بصورت غیرقابل توضیحی پراکنده سیاست مداران و دستگاه‌های ارتباط جمعی» می‌خوانند واکنش نشان داده‌اند. اما دولت آلمان در پاسخ به این اعتراض گفته که جزئیات ماجرا مشخص نشده‌است و اینکه اگر معلوم شود که واقعاً انگیزه نژاد پرستانه دربین بوده نسبت آن واکنش مناسب را نشان خواهد داد. اما در کشور مصر واکنش نسبت این موضوع متفاوت بوده و شربینی شهیده حجاب نام گرفت . مروه الشربینی اینک نماد اسلام ستیزی غرب می باشد که اگر این نوع ستیزه گری‌ها صورت بگیرد و جوامع حقوق بشر باز هم نسبت به آن عکس العمل لازم و ضروری را نشان ندهند موجب طغیان رودخانه صبر ملت‌ها می شود. لذا جوامع مدنی ودولتهای غرب باید بفهمند که دیگیر زمان آن نیست که بشود مردم را کور کورانه به انجام خواسته های آنان می باشد سوق دهند .
این فاجعه باعث شد که پرده از چهره حکومت های مدعی حقوق شهروندی غرب که ادعای سروری بر دنیا را نیز دارند برداشته شود و ماهیت واقعی آنان را علنی کند.
در کنار موضعگیری ضعیف دولت مصر، در ایران مردم و دولت نسبت به این جریان واکنش هایی خوبی داشتند
وزارت امور خارجه دولت ایران این واقعه را شهادت ناجوانمردانه خواند و ضمن محکوم کردن آن، آن را مخالف اصول و ارزش‌های انسانی و نشانه‌ای از گسترش فضای تنفر از اقلیت‌های نژادی در غرب خواند. دولت ایران در یک روز سفرای آلمان و ایتالیا را احضار کرد که احضار سفیر آلمان به دلیل همین واقعه و احضار سفیر ایتالیا به دلیل آنچه «سرکوب شدید تظاهر کنندگان» خوانده شده احضار شدند.
در نمازجمعه تهران مردم طی تظاهراتی، بطور نمادین پیکر شربینی را تشییع کردند. دانشجویان عدالتخواه نیز در این قبال به موضعگیری پرداختند.. آنها ضمن محکوم کردن نقض حقوق بشر، آزادی‌های مذهبی و حقوق شهروندی در آلمان، قتل مسلمانان را ادامهٔ پروژه اسلام ستیزی در غرب دانسته و از مسئولان دولت آلمان خواستار پایان بخشی به رویه نقض ادعاهای حقوق بشری و آزادی‌های مذهبی را خواستار شده و خواهان محاکمهٔ عاملان قتل شهیده حجاب شدند. همچنین این دانشجویان تجمعی اعتراضی در مقابل سفارت آلمان در ایران برگزار کردند.
اما اینها تنها گوشه ای از مواضع مردم و دولت ایران بود.حال آنکه تنها بر خلاف انچه گفته می شود دولت های غربی تنها بر سر منافع خود هوار و هورا می کشند.
تاکنون دنیای غرب خودش را پشت کلمات زیبا و ادعاهای کاذب آزادی و انسانیت پنهان کرده است، در اینچنین موارد حساس، مشاهده می شود که غرب قوانین بازدارنده اش را تنها برای استثمار و استعار دیگر کشورها وضع کرده و خودش اعتقادی به این قوانین ندارد و نخواهد داشت

*****

alsherbini 01مردم اسكندريه مصر 16 تیر ماه 1388 «شهيد راه حجاب»، مروه الشربيني را تشييع كردند.اين در حالي بود كه مسجد «قائد ابراهيم» در منطقه الرمل اسكندريه كه محل اقامه نماز ميت بر اين شهيده بود، گنجايش جمعيت بيش از سه هزار نفر از تشييع كنندگان پيكر وي را نداشت.

مردم اسكندريه با شعارهاي « الله اكبر» و « حسبنا الله و نعم الوكيل» پيكر اين زن مصري را تشييع كرده و خواستار قصاص قاتل آلماني وي شدند.
«مروه الشربيني» چهارشنبه گذشته (10 تیر 1388)  در دادگاه “لوندس كريچ ” در شهر “درسدن ” شرق آلمان به دست يك آلماني روس تبار به نام «آليكس دبليو»، 28 ساله كشته شد.
روزنامه الاهرام مصر در اين باره نوشت: اين حادثه با درگيري لفظي بين اين زن و مرد در پاركي در شهر درسدن شروع شد كه در ادامه فرد آلماني اين زن مصري را به خاطر حجاب تروريست خطاب كرد و با حمله به او حجاب را از سر وي برداشت.
در ادامه با شكايت زن به دادگاه آلمان، اين فرد آلماني محكوم به پرداخت 750 يورو مي‌شود اما در دادگاه استيناف مرد آلماني با 18ضربه چاقو وي را به شهادت رساند و “علوي علي عكاز “، همسر اين زن و مرد ديگري را زخمي كرد.
پزشكان حال همسر مروه را نيز كه در بيمارستان بستري است وخيم گزارش كرده‌اند.

علوي كه با استفاده از بورس تحصيلي در دانشگاه “مكس بلانك ” آلمان در رشته مهندسي ژنتيك مشغول تحصيل است و قرار بود تا چند روز آينده از رساله دكتري خود دفاع كند، به همراه همسرش و مصطفي، فرزند سه ساله‌شان از سال 2003 در درسدن آلمان زندگي مي‌كنند.

  1. تصاویر دیدار نامزد ندا و رئیس جمهور اسرائیل حذف شد! | تریبون مستضعفین
    24 اکتبر 2010

    […] جریان به قتل رسیدن مروه الشربینی زن مسلمان مصری در آلمان نیز، در جستجوی تصاویر، هیچ […]

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.