جمعه 31 دسامبر 10 | 17:43

کتاب تا خمینی‌شهر؛ روایتی از حاج عبدالله والی

به همت دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر آذربایجان) جلد اول کتاب «تا خمینی شهر»، روایت زندگی مجاهدانه حاج عبدالله والی در تبریز با سخنرانی سهیل کریمی رونمایی شد.


به همت دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر آذربایجان) جلد اول کتاب «تا خمینی شهر»، روایت زندگی مجاهدانه حاج عبدالله والی در تبریز رونمایی شد. این مراسم در آغاز رسمی فعالیت دفتر آذربایجان دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است.

در این مراسم که با حضور شخصیت های فرهنگی – اجتماعی، دانشجویان، اساتید دانشگاه ها، تشکل های دانشجویی و اهالی کتاب بعد از ظهر پنجشنبه نهم دی ماه در موزه شهدای 27 دی دانشگاه تبریز برگزار شد، سهیل کریمی(مستند ساز) در این مراسم گفت: مستندی از زندگی حاج عبداله والی در سال 82 تهیه کردم که تدوین آن دو سال با تاخیر مواجه شد تا این که دوستانم تماس گرفتند و خبر فوت حاج عبداله والی را به من دادند؛ من فوری به بهشت زهرا رفتم و از مراسم تدفین آن مرد بزرگ فیلم گرفتم و فوری عازم منطقه بشاگرد شدم؛ جایی که حاج عبداله یک دهه عمر خود را برای آبادانی آن و فقرزدایی از چهره اش کرده بود. فردای روز تدفین ما مردم را در مسجد جمع کردیم و این فیلم را نشانشان دادیم.

وی ادامه داد: مردم بشاگرد که متوجه فوت حاج عبداله والی شده بودند چنان گریه می کردند که گویی عزیزترین فرد زندگیشان را از دست داده بودند.

سهیل کریمی با بیان این که حاج عبداله والی گشاینده یک راه بود، افزود: دانشجویانی که در قالب گروه های جهادی در ایام تعطیلی و حتی غیرتعطیلی برای عمران و آبادانی مناطق محروم می روند ادامه دهندگان راه حاج عبداله هستند.

روح الله رشیدی مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر آذربایجان) نیز در این مراسم با اعلام آغاز به کار این دفتر، رونمایی از این کتاب ارزشمند را به عنوان افتتاح دفتر نیز دانست.

جلد اول کتاب تا خمینی‌شهر، روایت زندگی مجاهدانه حاج عبدالله والی که حاصل بیش از دو سال کار کمیته انتشارات و تبلیغات مؤسسه جهادی می‌باشد که به روایت زندگی حاج عبدالله والی، این بزرگ‌مرد جهاد و زندگی جهادی، تا اردیبهشت سال شصت‌وشش می‌پردازد.

حاج عبدالله والی، از سال شصت‌ویک وارد بشاگرد شده‌اند و این پنج سال، دورانی است که در اوج غربت و کمبودهای گوناگون، گام‌های اساسی برای آبادانی مادی و معنوی بشاگرد برداشته شده است.

مطالب کتاب در عین جذابیت متن، کاملاً مستند و عمده آنها به نقل از نزدیکان حاج عبدالله، یا اسناد به‌جامانده از آن زمان روایت شده‌اند. در انتهای کتاب سی سند و دویست‌ویک عکسِ مربوط به بازه زمانی کتاب آورده شده است. این تصاویر با کمک متن، چهره واضحی از این دوره مجاهده حاج عبدالله برای خواننده ترسیم می‌کند.

بشاگرد منطقه‌ای وسیع محصور بینِ استان‌های هرمزگان و کرمان و سیستان و بلوچستان است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.