سه‌شنبه 06 آوریل 10 | 11:09

با دانه‌درشت‌ها برخورد کنید، نه عدالت‌خواهان!

آیا نباید مایه تاسف باشد که یک تشکل و یا دانشجوی بسیجی به واسطه ابراز کلمه حق و اعتراض به تبعیض ناروایی که ایجاد شده است مورد فشار و تهدید و پیگرد رسمی مسئولان قوه قضائیه قرار گیرد؟! چگونه بعد از این توقع دارید تشکلی که به تعبیر امام راحل ”شجره طیبه“ است و اعضای آن با اخلاص و دلسوزی به دنبال اصلاح ناکار آمدی ها و تذکر به مسئولین هستند وظیفه خود را به درستی در حمایت از اقدامات قوه قضائیه در برخورد با مفسدین انجام دهد؟


نامه جنبش عدالتخواه به آملی لاریجانی

تریبون مستضعفین- در حالی که آیت الله آملی لاریجانی در روزهای اخیر اعلام کرده است که به دنبال مبارزه با مفاسد اقتصادی است و تحت تأثیر فشارهای بیرونی قرار نمی‌گیرد، جمعی از عدالت‌خواهان به دادسرای تهران احضار شده‌اند. مسئول بسیج امیرکبیر به دلیل انتشار بیانیه‌ای در انتقاد از مماشات قوه‌قضائیه با مفسدان و زورمندان، و نیز اعتراض به تبعیضات در برخورد با دانه‌درشت‌ها احضار شد. مدیران پایگاه‌های خبری نیز که این بیانیه را منتشر کرده بودند به دادسرا احضار شده‌اند.

متن کامل نامه سرگشاده جنبش عدالتخواه دانشجویی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

”یا ایهاالذین آمنوا كونوا قوامین لله شهداء بالقسط و لایجرمنكم شنان قوم علی الاتعدلوا اعدلوا هو اقرب للتقوی“ آیه شریفه 8 از سوره مائده

حضرت آیت الله صادق آملی لاریجانی
رئیس محترم قوه قضائیه

سلام علیکم
اظهارات حضرت عالی درباره لزوم برخورد با دانه درشت ها در مفاسد اقتصادی امری است که رهبر انقلاب نیز بارها بر آن تاکید داشته و دارند. ایشان به بهانه های مختلف حیاتی بودن امر مبارزه با فساد و تبعیض و بی عدالتی را مورد تاکید قرار داده اند. از جمله تاکید جدی ایشان در سخنان ابتدای سال در حرم مطهر رضوی نماینده توجه فراوان ایشان به این مسئله است.
اما در این مورد نکاتی چند لازم است که خدمت حضرت عالی تذکر دهیم:

1. اظهار نظرهای اخیر حضرت عالی در مورد برخورد با دانه درشت ها اگر چه مایه مسرت عدالت خواهان شده است، اما باید توجه داشت مبارزه با مفاسد اقتصادی بیش از همه محتاج عمل است و نه شعار. در دوره های گذشته نیز شعار های فراوانی در این مورد داده شد؛ اما بیش از آنکه مفسدین اقتصادی آرامش نداشته باشند این عدالت خواهان و مبارزان با مفاسد بودند که مورد انواع بی مهری ها واقع شدند.امیدواریم که حضرت عالی نخواهید راه اسلافتان را بپیمائید.

2. همان گونه که رهبر انقلاب در پیام هشت ماده ای خود به سران سه قوه در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید فرموده اند:“ با آغاز مبارزه جدى با فساد اقتصادى و مالى، یقینا زمزمه ‏ها و بتدریج فریادها و نعره ‏هاى مخالفت با آن بلند خواهد شد. این مخالفتها عمدتا از سوى کسانى خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر می شوند و طبیعى است بد دلانى که با سعادت ملت و کشور مخالفند یا ساده ‏دلانى که از القائات آنان تاثیر پذیرفته ‏اند با آنان همصدا شوند. این مخالفتها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند.“پیام رهبری به سران سه قوه 80/2/10

ما نیز بر این امر واقفیم که قطعا در این راه فشار های فراوانی بر مسئولین قوه قضائیه در راه برخورد با مفسدین گردن کلفت اقتصادی وارد می شود و نمونه آنرا در برخی واکنش ها به اقدامات قوه قضائیه و اظهارات حضرت عالی مشاهده کردیم. جنبش عدالتخواه دانشجویی وظیفه خود می داند که از هر اقدام مثبتی در این راه حمایت نماید و از هر کوتاهی در این راه به شدت انتقاد نماید زیرا همان گونه که رهبری معظم فرمودند:“ تسامح در مبارزه با فساد، بنوعى همدستى با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومى به دستگاههاى دولتى و قضائى در گرو آن است که این دستگاه ها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهند.“ پیام رهبری به سران سه قوه 80/2/10

امروز کشور بیش از پیش کشور نیاز مند همدلی و همت برای مبارزه با مفسدین اقتصادی است. اگر عدالت خواهان یقین حاصل نمایند که مسئولین در این راه جدی و ثابت قدم هستند از هیچ کمکی به مسئولین در راه این مبارزه و جهاد مقدس با زالو صفتانی که خون مستضعفین بی بهره از قدرت و پول را می مکند فروگذار نخواهد کرد.

3.همان گونه که رهبری معظم نیز تاکید فرمودند :“ در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضى دیده شود. هیچکس و هیچ نهاد و دستگاهى نباید استثنا شود…. با فساد در هر جا و هر مسند باید برخورد یکسان صورت گیرد.“پیام رهبری به سران سه قوه 80/2/10

آنچه مسلم است آن است که یکی از مصادیق بی عدالتی ” تبعیض“ در برخورد هاست. مردم بیش از آنکه از وجود فقر و فساد ناراحت و دلخسته باشند از وجود تبعیض های ناروا در برخی از امور کشور رنج می برند. حال قوه قضائیه که یکی از وظایف اصلی اش برخورد با این تبعیض هاست نباید در اجرای عدالت تبعیض آمیز برخورد نماید. نباید گروه و یا گروه ها و اشخاص خاصی به واسطه در قدرت بودن و یا داشتن پست و مقام دولتی و یا سابقه ای در انقلاب به بهانه حفظ وحدت و با ”توهم مقدم بودن وحدت بر عدالت“ از شمشیر عدالت بگریزند.

مصادیق چندی در ذهن مردم شریف از این موارد هست که اگر چه شاید برخی از آنها هیچ موقع به درستی پیگیری نشده است ولی پاسخ درستی به آنها داده نشده است. قوه قضائیه باید تلاش نماید یک بار برای همیشه به این شبهات و سوالات پاسخ گفته و تکلیف این پرونده های مشهور را یکسره نماید. بی شک این موارد بر آبروی قوه قضائیه و نظام اسلامی خواهد افزود. نظام اسلامی نباید از وجود مفاسد در جامعه شرمسار باشد بلکه باید از عدم برخورد با این مفاسد برخود بلرزد.

4. عدالت خواهان همواره از آغاز این حرکت مقدس این را آویزه گوش خود ساخته اند که عدالت خواهی هزینه های خود را دارد و در این راه حاضر به دادن همه نوع هزینه ای هستند اما توقع از دستگاه های مسئول است که میان مفسدین و مکندگان خون مستضعفین با عدالتخواهان و دلسوزان نظام تفاوت و تفکیک قائل شوند.

آیا نباید مایه تاسف باشد که یک تشکل و یا دانشجوی بسیجی به واسطه ابراز کلمه حق و اعتراض به تبعیض ناروایی که ایجاد شده است مورد فشار و تهدید و پیگرد رسمی مسئولان قوه قضائیه قرار گیرد؟!چگونه بعد از این توقع دارید تشکلی که به تعبیر امام راحل ”شجره طیبه“ است و اعضای آن با اخلاص و دلسوزی به دنبال اصلاح ناکار آمدی ها و تذکر به مسئولین هستند وظیفه خود را به درستی در حمایت از اقدامات قوه قضائیه در برخورد با مفسدین انجام دهد؟ عدالت خواهان همانگونه که از برخورد با مفاسد از سوی مسئولین دفاع می کنند به شدت از کسانی که در این راه مجاهدت می کنند نیز حمایت خواهند کرد و نخواهند گذاشت هزینه ها و فشار های بی مورد و واهی سایر عدالت خواهان به کناری رانده و دلسرد نماید.

جنبش عدالت خواه دانشجویی مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به اقدام مسئولین قوه قضائیه درباره فشار به دانشجویان بسیجی عدالتخواه اعلام می کند و از مسئولین آن قوه می خواهد كه هر چه سریعتر این اقدام را متوقف نمایند تا بیش از این موجبات ناراحتی عدالتخواهان را فراهم نیاورند.

5. همان طور که مستحضرید تنها کمتر از یک ماه به سالروز ابلاغ پیام هشت ماده ای رهبر به سران سه قوه درباره لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادی باقی مانده است. این روز هر ساله برای عدالت خواهان یک نقطه عطف در عدالت خواهی و مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده و هست ، اما همواره به واسطه کوتاهی های مسئولین در این امر خطیر، مایه تلخکامی عدالت خواهان را فراهم نموده است.

امیدواریم امسال که با تاکید رهبر انقلاب به سال ”همت مضاعف و کارمضاعف“ نامیده شده است؛ شاهد اقدامات جدی قوه قضائیه در برخورد با مفسدین اقتصادی و جشن محکومیت و تشهیر مفسدین دانه درشت باشیم.

گذشت این چند وقت از دوره ریاست حضرتعالی و وجود فرصت های جدی برای نشان دادن عزم خود در برخورد با مفسدین مانند حوادث پس از انتخابات تا حد زیادی کافی است. با این وجود عدالت خواهان تا سالروز ابلاغ پیام رهبری به سران سه قوه روند کنونی را با دقت رصد نموده و منتظر اقدامات جدی هستند. قطعا عدالت خواهان در سالرورز این روز بزرگ از مسئولین و خصوصا قوه قضائیه درباره عملكردشان در مبارزه با مفاسد اقتصادی و دانه درشت ها خواهند پرسید. بدیهی است عدم برخورد جدی با مفسدین در این فرصت باقی مانده واکنش های تند و جدی تر عدالت خواهان را به دنبال خواهد داشت و در این راه با احدی مسامحه نخواهند كرد.
به امید ظهور عدالت گستر گیتی
جنبش عدالت خواه دانشجویی

  1. تریبون مستضعفین » اعتراض شدید بسیج دانشگاه شریف به آیت‌الله لاریجانی
    7 آوریل 2010

    […] سازشکار » ایران و آمریکاى لاتین: همانندى‌هاى تاریخى » با دانه‌درشت‌ها برخورد کنید، نه عدالت‌خواهان! » آقای امیرخانی! از فرزندان خمینی چه خبر؟ از سایر […]

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.