یکشنبه 06 مارس 11 | 08:18

بی‌بی‌سی فارسی: دیکتاتوری مطلوب انگلستان به نظر شما چیست؟

محمدمهدی میرزایی‌پور

ظاهراً به نظر طراحان سایت BBC فارسی ملت‌های اروپایی از همه نظر برتر هستند و به همین دلیل شایسته داشتن دموکراسی اند ولی ملت‌های بی‌سواد و بی‌فرهنگی مثل ملل خاورمیانه شایسته دیکتاتوری هستند و به همین دلیل است که دولت انگلستان و متحدان آن دست به حمایت همه جانبه از حسنی مبارک و دیگر دیکتاتورهای منطقه زده‌اند و در حقیقت خیر این ملت های بی‌فرهنگ را خواسته‌اند. خیری که متأسفانه خود آن ملت‌ها از درک آن عاجزند.


تریبون مستضعفین- «به نظر شما دیکتاتوری در چه شرایطی می‌تواند به نفع یک کشور باشد؟» این دقیقاً سؤالی است که وب سایت BBC فارسی (رسانه رسمی دولت انگستان) در تاریخ 28 فوریه 2011 از کاربران خود در بخش نوبت شما پرسیده است.

همچنین این وب سایت در بخش پیشخوان سایت خود (منظور بخشی است که از این موضوع در صفحه اول سایت قرار می گیرد) از قول یکی از کاربران این گونه به سؤال پاسخ داده است:

دیکتاتور خوب؛ دیکتاتور بد

این یک تصویر از صفحه اول BBC فارسی گرفته شده است

این وب سایت اشاره ای به این نکرد که آیا واقعاً از نظر دولت بریتانیا بعضی شرایط وجود دارند که در آن‌ها دیکتاتوری به نفع یک کشور است؟ البته پرسش کننده سعی داشته است که پاسخ این سؤال را از زبان شنوندگانی که حتماً به طور کاملاً منصفانه (که در شأن دولت با صداقت بریتانیاست) پاسخ هایشان را انتشار می دهد بشنود.

موضوع دومی که باید درباره این سؤال و جواب یادآور شد این است که ظاهراً به نظر طراحان سایت BBC فارسی ملت‌های اروپایی از همه نظر برتر هستند و به همین دلیل شایسته داشتن دموکراسی اند ولی ملت های بی‌سواد و بی‌فرهنگی مثل ملل خاورمیانه شایسته دیکتاتوری هستند و به همین دلیل است که دولت انگلستان و متحدان آن دست به حمایت همه جانبه از حسنی مبارک و دیگر دیکتاتورهای منطقه زده‌اند و در حقیقت خیر این ملت های بی‌فرهنگ را خواسته اند. خیری که متأسفانه خود آن ملت‌ها از درک آن عاجزند.

همچنین این وب سایت در طول مدت انقلاب مردم مصر چیزی درباره عدم موضع گیری دولت انگلستان علیه دیکتاتوری ده‌ها ساله بن علی و مبارک منتشر نکرد.

علاوه بر این نویسنده سؤال اشاره‌‌ای نکرده است که دلیل طرفداری دولت بریتانیا از آنچه جنبش علیه دیکتاتوری در ایران خوانده می شود با فرهنگ‌تر و ثروتمندتر بودن مردم ایران نسبت به تمام ملت‌های دیگر خاورمیانه است یا به دلیل عدم برآورده شدن منافع بریتانیا در ایران چنین موضعی توسط مقامات آن اتخاذ شده است. همچنین در متن مذکور اشاره‌ای به دلیل حمله امریکا برای ایجاد دموکراسی در کشور عراق و افغانستان نشده است.

گفتنی است هیلاری کلینتون اخیراً در مجلس سنای ایالات متحده عنوان کرده است که از جمهوری اسلامی ایران به طور جدی خواسته ایم از تحریك مردم خاورمیانه علیه دولت های حاكم بر كشورهای منطقه دست بردارد. اگر چه وی در این اظهار نظر مخالفین دیکتاتوری‌های منطقه را مردم خطاب کرد ولی اشاره ای به این نکرد که چگونه ملل خاورمیانه را تحریک شده توسط ایران و در حقیقت فاقد توانایی تشخیص درست سرنوشت خود دانسته است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.