سردار سرلشگر سیدحسن فیروز آبادی روز یکشنبه اظهار داشت: مسوولان رژیم صهیونیستی فکر میکردند که هنوز شرایط مانند گذشته است و به دنبال حرکت ناوهای ایرانی به سوی ماموریت از پیش تعیین شده، همین که خواستند به خود بیایند و سروصدا به راه بیندازند، دیدند که ناوهای ما وارد دریای مدیترانه شده است؛ از این رو تبلیغات منفی آنها مبنی بر تلاش ایران برای قدرتنمایی در مدیترانه دیگر خریداری نداشت و با عبور ناوهای ایرانی از کانال سوئز رژیم صهیونیستی ناکام ماند.
ماموریت ناوهای ایرانی
سردار سرلشکر فیروز آبادی در باره ماموریت اعزام دو ناو جمهوری اسلامی ایران به سواحل سوریه و عبور آنها برای اولین بار از کانال سوئز پس از سرنگونی رژیم استبدادی حسنی مبارک در مصر گفت: اعزام این دو ناو جمهوری اسلامی ایران در قالب یک برنامه آموزشی از پیش طراحی شده صورت گرفته است.
وی افزود: دانشجویان نیروی دریایی از دانش آموختگان همراه این ناوها هستند که طی این سفر طولانی آموزش دریانوردی را فرا میگیرند.
سردار سرلشکر فیروزآبادی خاطرنشان کرد: دانشجویان نیروی دریایی بعد از یک سال، دوره کارآموزی عملی دارند و به این منظور روی چند شناور مستقر میشوند و یک مسیر دریایی بین المللی را طی میکنند به طوری که تا کنون چندین بار به بندر کراچی و بمبئی یا بنادر یکی از کشورهای خلیج فارس در قطر و کویت رفتهاند.
وی تصریح کرد: این بار نیز برنامه آنها بندر لاذقیه سوریه بود که به لطف خدا انجام شد، و در شرایطی روی داد که فرعون مصر ساقط شد و به لانه خود در شرم الشیخ خزید و پس از ۳۰ سال دست از سر مردم برداشت، و کانال سوئز نیز در اختیار مسلمین قرار گرفت. سردار سرلشکر فیروز آبادی گفت: ناوهای جمهوری اسلامی ایران نیز با افتخار و احترام از کانال سوئز عبورکردند و با رسیدن به بندر لاذقیه و انجام ماموریتهای تعیین شده بازگشتند.
دو فروند ناو ایرانی که اوایل اسفند ماه برای ورود به سوریه از کانال سوئز گذشته بودند، روز پنجشنبه (۸۹/۱۲/۱۲) در راه بازگشت به ایران بار دیگر وارد این کانال شدند. این دو فروند ناو نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به نامهای «خارک» و «الوند» عصر پنجشنبه پنجم اسفند در بندر لاذقیه سوریه پهلو گرفتند. این نخستین عبور ناوگان دریایی ایران از کانال سوئز پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ بود.
Sorry. No data so far.