تریبون مستضعفین – برای آشنایی با شماره جدید ماهنامه «پیام انقلاب» گزیدهای از محورهای آن را میآوریم:
در ابتدای این ماهنامه پیام امام خمینی (ره) به مردم مصر و بیانات مقام معظم رهبری در مورد دشمنشناسی را میخوانیم. در قسمتی از بیانات رهبری آمده است: «همیشه با عکسالعملهای دشمنان میتوان اهمیت کارها را تشخیص داد؛ این یکی از راههای تشخیص اهمیت موضوعات است… عکسالعملها میتواند عظمت کارها را یا بیاهمیت بودن کارها را مشخص کند.»
بینالملل:
«اصلاح قانون اساسی در ترکیه؛ گذار به دموکراسی»؛ در این مقاله نویسنده با مثبت تلقی کردن اصلاح قانون اساسی در ترکیه (سپتامبر۲۰۱۰) در روند گذار به دموکراسی، به تحلیل سیر دموکراسی خواهی و چالشهای آن پرداخته است. نویسنده مهمترین چالش در برابر روند دموکراسی را اینگونه عنوان میکند: «میتوان گفت که یکی از مسائل مهمی که به ترکیه اجازه نمیدهد جامعه مدنی به عنوان پیششرط اول دموکراسی رشد یابد، قدرت دخالت ارتش در اداره کشور است… حکومت ترکیه سی سال است که با یک قانون اساسی نظامی اداره میشود. بر اساس همین قانون اساسی ارتش که خود را پاسدار نظام سیاسی سکولار میداند از نوعی کاپیتولاسیون درون سیستمی بهره میبرد و در مقابل هیچ کس پاسخگو نیست». از سوی دیگر برگزاری انتخابات برای مثبت تلقی کرده است. نویسنده، آینده دموکراسی در ترکیه را در گرو عملکرد حزب اسلامگرای عدالت و توسعه میداند و معتقد است این حزب نباید به تقویت قدرت خویش فکر کند بلکه وظیفه دارد از طریق قانون اساسی به نهادینه کردن قواعد دموکراتیک بپردازد.
«سونامی سیاسی در شمال آفریقا» مقالهای است در باب قیام مردم تونس؛ در این مقاله به شعائر اسلامی در انقلاب تونس و قرابت انقلاب تونس با انقلاب اسلامی توجه شده است.
«چرا مقاومت ارتش عراق در جنگ سلطه شکسته شد؟» مقالهای است که به مناسبت سالگرد حمله آمریکا به عراق ( اسفند ۱۳۸۱) منتشر شده است. محورهای بحث در این مقاله عبارتند از: خطاهای راهبردی صدام، مقاومت ضعیف ارتش عراق، عدم حمایت مردم از ارتش و رهبران عراق، قابلیت برتر نظامی نیروهای ائتلاف (متجاوز) میباشد. درانتها نویسنده به عبرتهای این جنگ پرداخته است، برخی از درسهای اجنگ مزبور را اینگونه میداند :
حفظ دیپلماسی و روابط با کشورهای منطقه و بینالمللی؛ تا دیپلماسی وجود دارد جنگ معنا ندارد و این همان نکتهای است که صدام از آن غفلت کرد.
اثبات کارایی جنگ نامتقارن علیه نیروهای پرقدرت و متعارف آمریکا
ضرورت حفظ حمایت مردمی و تشکیل گروههای احتیاط مردمی نظیر بسیج
توجه به آمادگی نیروهای مسلح و آموزش مداوم آنان.
معرفی کتاب:
حمید داوود آبادی، نویسنده و رزمنده سالهای دفاع مقدس، خاطرات خود را از دوران کودکی تا وقوع انقلاب اسلامی و حضور خود در جبهههای جنگ تا پذیرش قطعنامه ۵۹۸، را در کتابی با عنوان «از معراج برگشتگان» تدوین و موسسه عماد، این خواندنی را منتشر کرده است.
سیاسی:
«نقش عوام و خواص و نقش آنها در تحولات سیاسی و اجتماعی»؛ در این مقاله به ویژگیهای عوام و خواص پرداخته است. این مقاله عوامل سقوط خواص اینگونه ذکر میکند:«۱) دور شدن از یاد خدا و پیروی از شهوات ۲) دنیاطلبی ۳) بیتفاوتی پیروان حق ۴) ترس».
«انضباط مالی دولتها؛ پیامد هدفمند نمودن یارانهها» مقالهای است که به اثرات این طرح اقتصادی در ابعاد داخلی و خارجی توجه شده است.
رسانه: در مورد رسانههای جریانساز جهانی از قبیل: «نشریات بینالمللی، اینترنت و…. ماهنامه «پیام انقلاب» به جبههای اشاره دارد که علیه جمهوری اسلامی ایران در این چارچوب شکل گرفته است. «آرماگدون، سلاح هستهای و بازیهای رایانه» مقالهای است که به بررسی نقش بازیهای رایانهای در القا مفاهیم صهیونیستی آخرالزمانی به مخاطب دارد.
«راستگرای مزدور تایم» هم مقاله دیگری است که در مورد مجله تایم میباشد. نویسنده به سبک و سیاق، گرایش موضوعی، ویژگی بارز و موضعگیری این مجله نسبت به اسلام و ایران را مورد تحلیل قرار داده است.
انقلاب اسلامی: محور دیگری است که این ماهنامه به آن پرداخته است. «نفوذ انقلاب اسلامی درآمریکای لاتین» مقالهای است در همین زمینه.
معنویت: «آثار اخروی نماز»، خاطراتی از شهدا با عنوان «یادی از یاران ظهور» دو یادداشتی است که دراین زیر عنوان جای دارد.
Sorry. No data so far.