چهارشنبه 27 آوریل 11 | 12:07

گردهمايي هنرمندان در حمايت از مسلمانان بحرين برگزار شد

عصر ديروز گردهمايي بزرگ هنرمندان كشور در ابراز همدردي و حمايت از مردم مسلمان بحرين امروز با حضور هنرمنداني همچون اميرحسين فردي، علي معلم دامغاني، موسوي گرمارودي، احمدميرعلايي و محسن مؤمني شريف در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد.


عصر ديروز گردهمايي بزرگ هنرمندان كشور در ابراز همدردي و حمايت از مردم مسلمان بحرين امروز با حضور هنرمنداني همچون اميرحسين فردي، علي معلم دامغاني، موسوي گرمارودي، احمدميرعلايي و محسن مؤمني شريف در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد.

مؤمني: هنرمندان طبق وعده الهي نبايد در مقابل ظلم بي‌اعتنا باشند
«محسن مؤمني شريف» (رئيس حوزه هنري) در اين مراسم ضمن ابراز همدردي، اظهار داشت: هنرمندان براي دفاع از مظلوم در اين گردهمايي شركت كرده‌اند.
وي در ادامه با بيان اين كه خداوند نسبت به مردم تعصب دارد و از آنها مطابق وعده‌اي كه داده است دفاع مي‌كند، خاطرنشان كرد: سيدالشهداء فرمودند: از ستم كردن به كسي كه ياري جز خداوند ندارد بپرهيزيد چرا كه خداوند يار و ياور آنها است و به فريادشان خواهد رسيد.
مؤمني‌شريف در ادامه با بيان اينكه رژيم شاهنشاهي و به خصوص محمدرضا پهلوي خيانت بزرگي به اين مرز و بوم كرد و اراضي و سرزمين ايران را كه بخشي همين كشور بحرين كنوني است، به فروش رساند، ادامه داد: خداوند از خيانت‌هاي محمدرضا پهلوي نگذرد كه بحرين را از ميهن و مادر اصلي‌اش جدا كرد و به دست حاكمان ظالم و استعمارگران سپرد.

وي با اشاره به هنرمندان، نويسندگان و شاعران، افزود: هوشياري هنرمندان در مقابل اتفاقات دنيا و به خصوص منطقه قابل ستودني است، همچنين يكي از گروه‌هايي كه خداوند از آنها وعده گرفته تا در مقابل ظلم بي‌اعتنا نباشند، هنرمندان هستند.
مؤمني شريف بيان كرد: هنرمندان، شاعران و نويسندگان در سي و دو سال اخير يعني پس از پيروزي انقلاب اسلامي از هر كجاي دنيا كه صداي شكايت مظلومي را شنيدند از خود واكنش نشان داده و در برابر آن ايستادند، همچنين تاريخ گواه است كه در هيچ كجاي دنيا مردم به اندازه هنرمندان ايراني نسبت به مظلوميت مردم فلسطين احساس مسئوليت نكرده‌اند.
وي با بيان اين كه هنرمندان ايراني پس از مشاهده مصائبي كه بر مردم افغانستان مي‌گذشت، ساكت ننشسته و براي پيگيري مشكلات آنها به اين كشور سفر كردند، اضافه كرد: هنرمندان حوزه هنري در گروهي به مديريت شهيد مرتضي آويني به كشور بوسني سفر كردند و در شرايط خاص اين منطقه فيلم‌هاي مستندي ساخته و به مخاطبان عرضه كرده‌اند، همچنين همكاران حوزه تجسمي مكا نيز در يك تجربه مشابه به عراق سفر كرده و در آنجا كارهايي را توليد كردند كه حاصل آن نمايشگاهي در شهر بغداد بود.
مؤمني‌شريف با بيان اين كه ظلم و ستمي كه به مردم بحرين از سوي دشمنان اسلام وارد مي‌شود، مضاعف است، افزود: رسانه‌هايي كه مدعي حقوق بشر هستند ديدگان خود را بر روي تحولات بحرين بسته‌اند و در برابر قتل‌ و عام‌هايي كه بر مردم مظلوم بحرين مي‌شود، سكوت مي‌كنند.

معلم‌دامغاني: مردم بحرين فقط براي حكومت عادلانه به عرصه نبرد رفتند
به گزارش فارس، همچنين «علي معلم دامغاني» شاعر در گردهمايي بزرگ هنرمندان كشور در ابراز همدردي و حمايت از مردم مسلمان بحرين كه امروز در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد، اظهار داشت: رويدادهايي كه هم‌اكنون در كشور بحرين رخ مي‌دهد آغاز بيداري زمين است.
وي در ادامه افزود: آنچه درباره اين فاجعه بزرگ و حماسه عظيم ملت بحرين مي‌توان گفت اين است كه آنها ديگر نمي‌خواهند اداره مملكت‌شان به دست افرادي بيفتد كه مسلمان نيستند، همچنين بحرين در زمان ساسانيان جزو كشور ما ايران به شمار مي‌رفت و زماني اين اراضي از ايران جدا شده كه پادشاهان آن زمان نتوانستند در مقابل حمله دشمنان ايستادگي كنند.
معلم دامغاني ادامه داد: امروز مردم كشور بحرين نمي‌خواهند زير بار استكبار و ظلم زندگي كنند. بلكه آنها به دنيال اين امر هستند كه حكومت اسلامي را در كشور خود برپا و ايجاد كنند، همچنين امروز بانگ آزادي و آزادگي به سراسر دنيا رسيده و استقبال مردم از اسلام و حكومت اسلامي نشانه بيداري آنان است.
اين استاد شعر و ادب با بيان اين كه مردم بحرين فقط براي حكومت عادلانه به ميدان رفتند چرا كه آنها حاكمي را مي‌خواهند كه طرفدار اهل بيت و ائمه اطهار (ع) باشد، بيان داشت: افرادي كه در آن زمان بحرين را از بدنه ايران جدا كردند تصور نمي‌كردند كه روزي اين ملت يعني مردم كشور بحرين كاري كنند كه امروز تمام جهانيان شگفت‌زده شوند.

گودرزي‌ديباج: هنرمند ساكت مقابل مظلوميت بحرين بايد جوابگوي تاريخ باشد
به گزارش فارس، در ادامه اين مراسم «مرتضي گودرزي‌ديباج» مدير مركز هنرهاي تجسمي در گردهمايي بزرگ هنرمندان كشور در ابراز همدردي و حمايت از مردم مسلمان بحرين، اظهار داشت: طي سه دهه اخير وقتي اتفاقي رخ مي‌داد و فردي مورد شكنجه قرار مي‌گرفت، هنرمندان ايراني با خلق آثار خود چه با كنايه و چه به صورت علني حضور خود را اعلام كرده و در برابر ظلم‌هاي وارده به فرد مظلوم از خود واكنش نشان مي‌دادند.
وي در ادامه افزود: برخي از هنرمندان به مسئله ظلم دشمنان در كشورهاي اسلامي به خصوص بحرين بي‌توجهي مي‌كنند اما اين امر را نمي‌‌دانند كه همراهي با يك مظلوم يك ارزش و هنجار تلقي مي‌شود چرا كه همه ما انسان هستيم و بايد نسبت به جان تمام افراد بيگناه در دنيا احساس مسئوليت كنيم.
گودرزي ديباج با بيان اين كه اگر هنرمندي در مقابل اين همه ظلم جوري كه در حق مسلمانان بحرين و ساير مسلمان جهان سكوت كنند، نمي‌توان نام او را هنرمند نهاد، خاطرنشان كرد: امروزه بي‌توجهي به رويدادها و ظلم‌هاي وارده به مردم بحرين همانند يك درد است همچنين اگر هنرمندي هيچ حضوري در تحولات اجتماعي نداشته باشد، او را نمي‌توان هنرمند فرهيخته امروزي و روشنفكر دانست.
وي با بيان اين كه اگر امروز ملاحظات خبري نباشد اتفاقاتي بدتري در بحرين خواهد افتاد و به نوعي رويدادهاي بحرين كمتر از بوسني و هرزگوبين نخواهد بود، اظهار داشت‌: هنرمند واقعي، متعهد و معتقد نمي‌تواند در برابر شكنجه‌هايي كه به مردم بي‌گناه مردم مي‌شود سكوت كند.
گودرزي ديباج با بيان اين كه اگر هنرمندي در برابر ظلم‌ها و شكنجه‌هاي استعمارگران به مردم بحرين سكوت كند بايد به تاريخ و همه بشريت پاسخگو باشد، اظهار داشت: همه هنرمندان بايد در برابر تهاجمات و شكنجه‌هايي كه به مردم بي‌گناه بحرين مي‌شود احساس مسئوليت كرده و با پيروي از ولي خود اميرالمؤمنين به تكليف ديني و انساني خود عمل كند.
وي با بيان اين كه هنرمندان با به تصوير كشيدن اتفاقات بحرين مي‌توانند با آنها احساس همدلي كرده و به نوعي قوت قلب بدهند، خاطرنشان كرد: هنرمندان، نويسندگان و شاعران با اين كار هم به وظيفه انساني و ديني خود عمل كرد هم درس بزرگي به جوانان مي‌آموزند.
مدير مركز هنرهاي تجسمي برپايي كارگاه‌ها خوشنويسي، گرافيك و كاريكاتور را در احساس همدردي با مردم بي‌گناه بحرين موثر ارزيابي كرد و گفت: آثار خلق شده درباره مردم بي‌گناه بحرين را با امكان امروزي به سمع و نظر اقشار مختلف جهان خواهيم رساند.

فردي: بايد در حوزه هنر و ادب به ملت شريف بحرين كمك كنيم
به گزارش فارس، در ادامه اين برنامه «اميرحسين فردي»، نويسنده و مسئول واحد آفرينش‌هاي ادبي حوزه هنري در گردهمايي بزرگ هنرمندان كشور در ابراز همدردي و حمايت از مردم مسلمان بحرين، اظهار داشت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي يعني از سال 57 منطقه براي يك دگرگوني عظيم آماده شد.
وي در ادامه تاكيد كرد: در زماني پيروزي انقلاب اسلامي متوجه اين نكته نبوديم كه چه رويدادهايي در منطقه رخ خواهد داد اما بعد فهميدم كه همه اتفاقات منطقه به انقلاب اسلامي ايران وصل بوده و متأسفانه دشمن اين را به خوبي فهميده بود. چرا كه با تمام قواي خود براي شكستن انقلاب و نظام اسلامي تلاش مي‌كرد تا جلوي الگو شدن آن را بگيرد.
فردي، فتنه 88 را يكي از ترفندهاي دشمن براي براندازي نظام جمهوري اسلامي ايران برشمرد و ادامه داد: در روز 25 بهمن سال گذشته فتنه‌هاي دشمنان و استعمارگران به اوج خود رسيد، همچنين آمريكا مي‌خواهد از اين طريق به همگان اعلام كند كه انقلابي كه الگوي آنها بوده، سست و بي‌پايه است.
مسئول واحد آفرينش‌هاي ادبي حوزه هنري افزود: آنچه امروز در بحرين مي‌گذرد در معيارهاي حقوقي و اخلاقي انسان قرن بيست و يكم نمي‌گنجد چرا كه ما امروزه در جهان حتي حقوق حيوانات، گياهان و سنگ‌ها را محترم مي‌دانيم و براي آنها قانون داريم. همچنين تصورم اين است كه حوادث امروز منطقه در حد معيارهاي انسان قرن بيست و يكم نيست بلكه لكه ننگي است براي كشوري كه امروز مثلاً تمدن جهان را رهبري مي‌كند.
فردي با بيان اين كه مصلحت‌هايي‌ بزرگي در راه است كه ما نمي‌توانيم دقيقاً به وظايف خود عمل كنيم، بيان داشت: اين روزها در بحرين مصيبت بسيار است و غير قابل باور چرا كه بر مردمان اين كشور آنقدر بلا و مصيبت اتفاق مي‌افتد كه گاه اشك چشم براي آنها خشك مي‌شود همچنين دامنه اين ظلم‌ها و ستم‌ها بسيار گسترده است.
وي در ادامه افزود: ما بايد در حوزه هنر و ادب به اين باور برسيم كه همه ملت‌ها ديدگان‌شان را به ملت ايران گشوده‌اند و اگر انقلاب اسلامي ايران نبود چنين اتفاقاتي در منطقه رخ نمي‌داد.
اين نويسنده در ادامه گفت: خوشبختانه در حوزه ادب و هنر دستمان باز است و بايد از اين طريق به ملت شريف بحرين كمك كنيم تا آنها به خواسته‌هاي مشروع و انساني خود برسند.

گرمارودي: کاش غواص بودم و خود را به مردم بحرين مي‌رساندم
سيدعلي موسوي گرمارودي گفت: اي کاش غواص بودم و از اين طريق خود را به خليج فارس و کنار مردم بحرين مي‌رساندم تا کمکي باشم.
بنا بر اين گزارش، سيدعلي موسوي گرمارودي، شاعر و نويسنده در گردهمايي بزرگ هنرمندان کشور در ابراز همدردي و حمايت از مردم مسلمان بحرين که عصر ديروز در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد، اظهار داشت: اي کاش غواص بودم و از اين طريق خود را به خليج فارس و کنار مردم بحرين مي‌رساندم تا کمکي باشم.
وي با بيان اين که دلم با ديدن ظلم‌ها و شکنجه‌هايي که به مردم بي‌گناه بحرين شده تکه‌تکه مي‌شود، اضافه کرد: بنده خيلي دير متوجه برگزاري اين گردهمايي نوراني شدم، اما آنچه در پي اين قيام مشاهده مي‌شود يأس و پژمردگي نيست؛ بلکه نشانه نابود شدن مستکبرين است.
موسوي گرمارودي ادامه داد: يکي از پيرترين افراد صهيونيسم مي‌گويد که «امروز دوستي با آمريکا خطرناک‌تر از دشمني با آمريکا است» اين خيلي سخن بسيار عميق و پخته است چرا که نشان از شکستن حرف‌هاي فرعوني‌ها دارد، اين سخن نشان مي‌دهد که آنها رو به نابود شدن هستند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.