خبرنگار مستعفی صدای آمریکا، با تاکید بر اینکه ‘در صدای آمریکا به هیچ وجه حرف حق نباید بزنی’، علت استعفای خود را عدم وجود دموکراسی و آزادی بیان در این شبکه عنوان کرد.
سیاوش آذری، خبرنگار مستعفی صدای آمریکا در مصاحبه ای با رادیو کوچه، پیرامون این رسانه آمریکایی گفت: «صدای آمریکا مانند کارخانه آدمخوردکنی است که افراد باتجربه را به آنجا بیاورند و بر سر او بزنند. اینجا دهنها باید دوخته، چشمها کور و گوشها کَر باشد. اینجا صدای آمریکا نیست و نمیدانم چه نامی میتوان روی آن گذاشت. اگر تریبون بینالمللی است باید همه بتوانیم حرف بزنیم. چرا دموکراسی را در صدای آمریکا نباید داشت تا بتوان حداقل درد دل کرد؟ سی نفر با مراجعه به رییس کل، “دن استین”، از شرایط موجود شکایت کردند اما به جای اینکه به این شکایت رسیدگی کنند هر سی نفر را تار و مار و یا ممنوعالتصویر کردند.»
این خبرنگار دوران شاهنشاهی افزود: «زمانی که ایرکنترلها در برجهای راهنمای هواپیماها کار میکردند، یازده هزار نفر اعتصاب کردند و آقای ریگان دستور داد همه را از ارتش بیرون بریزند. صدای آمریکا چگونه است؟ اینجا نباید تظلم کرد و تظلم معنا و مفهوم ندارد و مخصوصاً در صدای آمریکا به هیچوجه حرف حق نباید بزنی. شکسپیر میگوید: «هر انسانی یک حیوان سیاسی است» بنده هم دارای عقیده و مشرب سیاسی هستم اما وقتی در اینجا مشغول به کار شدم عقیده سیاسی خود را بیرون گذاشتم و وارد شدم تا فقط اطلاعرسانی کنم. آیا اطلاعرسانی این است؟»
آذری که بار اول به بهانه کمبود بودجه از کار اخراج شده بود ولی با تغییر مدیریت این رسانه مجدداً بکار برگشته بود، ادامه داد: «صدای آمریکا بگوید بودجه کم است و افرادی که پختهتر هستند را نگه دارند و کار حرفهای کنند نه اینکه اگر کسی با این سیاست آنها مخالفت دارد با نظرات شخصی او را بیرون کنند. باید صریحاً بگویم همه کسانی که در مقابل دوربین هستند با سردبیر خبر همسو هستند. غیر از رفقا و گزینههای خود به هیچکس دیگر میدان نمیدهد. و این جو صدای آمریکا است.»
گفتنی است شبکه صدای آمریکا که تحت نظارت مستقیم وزارت خارجه آمریکا مدیریت می شود، به بهانه تلاش برای برقرار دموکراسی و آزادی بیان در ایران، سال هاست علیه جمهوری اسلامی اقدام به تهیه و پخش برنامه های گوناگون می کند.
Sorry. No data so far.