پنج‌شنبه 09 ژوئن 11 | 11:10

تجلیل از شخصیت علمی آیت‌الله حسن‌زاده آملی

شخصیت علمی حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی در سومین گردهمایی اساتید علوم عقلی تجلیل شد.


در سومین گردهمایی اساتید علوم عقلی که در سالن اجتماعات مجمع عالی حکمت اسلامی قم برگزار می‌شد، از شخصیت علمی حضرت آیت‌الله‌ حسن‌زاده آملی تجلیل شد.

بر اساس این گزارش، در مراسم تجلیل از شخصیت علمی حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی، لوح تقدیری که به امضای ناظران مجمع عالی حکمت اسلامی رسیده بود، از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا فیاضی، قرائت شد.

حضرات آیات جوادی آملی، جعفر سبحانی و آیت‌الله مصباح یزدی از امضا کنندگان این لوح تقدیر بودند که در بخشی از متن آن آمده است: «معرفت حق، هجرت، سرعت، سبقت و سرانجام امامت متقیان بهره ویژه رجالی است که به احیای عقل و اماته نفس پرداختند تا جامع معقول و منقول و مشهور شدند.»

این لوح تقدیر با بیان این‌که «ندای خدای سبحان زمینه توفیق نجوای با او را فراهم می‌کند تا شایستگی مناجات خدا با چنین بنده صالحی حاصل گردد»، از شخصت حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی تکریم کرده است.

«به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران مجمع عالی حکمت اسلامی موفق شد از کسی که تا جان ریاضت به لب نیاورد، جام معرفت را به لب نبرد و تا نفس را تصفیه نکرد به تزکیه عقل و تزکیه روح نائل نشد، اسوةالمتألمین حضرت آیت‌الله حاج شیخ حسن‌زاده آملی تکریم کند».

در بخش دیگری از این نوشتار با تشکر از آیت‌الله حاج شیخ حسن‌زاده آملی که پذیرای این بزرگداشت شدند، امضاکنندگان آن خواهان اعتلای منهج برهان و شهد عرفان و ظل قرآن و عترت علامه تا ظهور خاتم الاولیاء حضرت مهدی موجود موعود‌(عج) شده‌اند.

این گزارش می‌افزاید: پیش از اهدای لوح تقدیر آیت الله حسن‌زاده آملی به فرزند ایشان، حضرت آیت‌الله عبدالله جوادی آملی با اشاره به شخصیت علمی ایشان، گفت: آیت‌الله حسن‌زاده آملی از مفاخر جهان اسلام و بزرگان حکمت و معرفت است.

وی با بیان این‌که شخصیت آیت‌الله حسن‌زاده آملی ستودنی است و کم‌تر کسی به این توفیقات دسترسی پیدا می‌کند، اظهار داشت: آیت‌الله حسن‌زاده آملی انسانی خودساخته بود.

همچنین در ابتدای این مراسم، حجت‌الاسلام رمضان از شاگردان علامه حسن‌زاده آملی با بیان این‌که تکریم عالم، تکریم رسول الله و تکریم رسول الله، تکریم خداوند متعال است، گفت: سخن گفتن درباره شخصیت علمی حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی، مدح و وصف خورشید است.

این استاد حوزه با تأکید بر ادای حق علامه حسن‌زاده آملی و تجلیل از مقام علمی، معرفتی و اخلاقی ایشان، گفت: علامه حسن‌زاده آملی بر گردن همه حوزویان حق حیات دارد؛ چراکه تمام هست و نیست خود را بر ترویج علم و معرفت و تربیت نیروهای مستعد فدا کرد و سر از پا نشناخت.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.