سه‌شنبه 14 ژوئن 11 | 14:00

مشکل این است که کار بین‌المللی را دولتی کرده‌ایم

این فعال عرصه بین‌الملل ادامه داد: متاسفانه برخی سیاست‌های تنش‌زدایی و اعتمادسازی که در آن دوره مطرح بود، باعث می‌شد که نخواهند رابطه‌شان با علی عبدالله صالح به هم بخورد. این اتفاقات در حالی رخ داد که جوانان انقلابی در صعده همسو با اندیشه انقلاب اسلامی ایران بودند.


تریبون مستضعفین – «حجت الاسلام غریب رضا» از طلبه‌های علوم دینی در شهر قم با تخصص در فقه و اصول و ادیان مذاهب است. وی رئیس موسسه «گفتگوی دینی» است که در زمینه جهان اسلام و صدور انقلاب اسلامی و تعامل با فعالین دیگر ملل اسلامی فعالیت می‌کند. حضور فعال و ارتباط گیری با جوانان و فعالین کشورهای عربی به خصوص کشورهای در حال تغییر از جمله مصر و یمن، و حضور در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از فعالیت‌های دیگر ایشان است.

غریب رضا به عنوان کارشناس مسائل حوزه جهان اسلام هفته گذشته در برنامه راز حاضر شد و در مورد فعالیت‌ها در این زمینه و تحولات کشورهای اسلامی توضیحاتی را بیان نمود که مهمترین آن در ادامه خواهد آمد:

حجت‌الاسلام حمیدرضا غریب‌رضا که در برنامه «راز» با اجرای نادر طالب‌زاده حضور یافته بود ابراز داشت: وقتی جنگ صعده در شمال یمن شروع شد، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی به صنعا رفت و گفت که ما از این‌ها (حوثی‌ها) حمایت نمی‌کنیم.

وی با انتقاد از این دیپلماسی در قبال حوثی‌ها گفت: ما حتی اگر نمی‌خواستیم از اینها حمایت کنیم، فضا را هم نباید اینگونه پشت‌سرشان خالی می‌کردیم.

این فعال عرصه بین‌الملل ادامه داد: متاسفانه برخی سیاست‌های تنش‌زدایی و اعتمادسازی که در آن دوره مطرح بود، باعث می‌شد که نخواهند رابطه‌شان با علی عبدالله صالح به هم بخورد.

این اتفاقات در حالی رخ داد که جوانان انقلابی در صعده همسو با اندیشه انقلاب اسلامی ایران بودند.

دریافت ویدئوی بخشی از سخنان حجت‌الاسلام غریب رضا در برنامه راز

مشکل این است که کار بین‌المللی را دولتی کرده‌ایم

آفت موجود در جریانات بین‌المللی دولتی کردن فعالیت‌های بین‌المللی است. مشکل این است که ما کار بین‌المللی را دولتی کرده‌ایم و بیش از 40 نهاد فرهنگی در این عرصه فعالیت دارند اما بیشترشان دولتی هستند. در بروکراسی اداری، کارها چنان پیچیده می‌شودکه آرمان‌گرایی مورد نظر امام، مفغول واقع می‌گردد.

اگر کمک نمی‌کنید، سنگ‌اندازی نکنید

شور و شوق دانشجویی در زمینه بیداری اسلامی فراوان است اما این‌ها تنها هستند و انتظار از مسئولان این است که اگر کمک نمی‌کنند، حداقل سنگ‌اندازی نکنند.

عربستان، نقشه راه آمریکا را دنبال می‌کند

عربستان دارد نقشه راه آمریکا در منطقه را دنبال می‌کند. آن‌ها گروه‌های تندرو مذهبی وابسته وهابیت را در مصر فعال کرده‌اند و فضای شدیدی را برای اختلاف بین مذاهب به راه انداخته‌اند و از سوی دیگر به شدت با مسیحیت درگیر شده‌اند به طوری که آمریکایی‌ها حساسیت شدیدی بین قبطی‌ها و مسلمانان مصر ایجاد کرده‌اند و عربستان این‌ها را تشدید می‌کند.

هدف آمریکا‌یی‌ها از این طرح این است که مردم را از اسلام بترسانند تا اگر فردا بخواهد حاکمیت اسلام تشکیل شود مردم موضع بگیرند. عربستانی‌ها دیکتاتور یمن را پناه دادند و آشکارا به بحرین لشکرکشی کردند و در مورد یمن هم شدیداً فعال هستند.

یمن، حیات خلوت عربستان بوده است

یمن حیات خلوت عربستان بوده است، نفوذ شدید عربستان در این کشور باعث شده بود تا یمن از نظر سیاسی، اقتصادی و مذهبی تحت سلطه عربستان باشد.

انقلاب کنونی مردم یمن، بسیاری از فضاهای ایجادشده توسط عربستان را شکست و از شدت فضایی که بر ضد شیعیان انقلابی این کشور ایجاد کرده بودند، کاسته شده است.

همسویی اظهارات شهید الحوثی با امام و رهبری

وقتی به سخنرانی‌های شهید الحوثی -رهبر شیعیان انقلابی یمن-  توجه می‌کنیم، می‌بینیم که بر اساس خط امام خمینی سخنرانی می‌کند و بیاناتش در خصوص عاشورا، متناسب با فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره عبرت‌های عاشورا است. تمام این‌ها در شرایطی بود که ایران هیچ‌گونه سرمایه‌گذاری مالی ونظامی در آن‌جا نکرده بود.

حزب‌الله دیگری در شمال یمن

به یکی از فرماندهان حزب الله که او را در موسم حج دیدم گفتم که این‌ها، حزب‌الله دیگری در شمال یمن هستند که آن فرمانده سخنان مرا تأیید کرد و گفت که ما هیچ سلاحی به آن‌ها نداده‌ایم و هیچ آموزش نظامی برای آن‌ها نداشته‌ایم ولی الگوی خود را از حزب الله لبنان گرفته‌اند.

با انقلاب اخیر مردم یمن، از نفوذ عربستان در این کشور کاسته خواهد شد؛ مردم یمن احساس می‌کردند که توسط عربستان استعمار شده‌اند.

طی سال‌های گذشته 6 جنگ در شمال یمن تحمیل شده است. در جنگ ششم، خود عربستان و بعد از او، آمریکا وارد جنگ شد.

انتقاد از ضعف رسانه‌های ایرانی

با این که این‌ها کاملاً همسو و هم‌اندیشه با ما بودند، رسانه‌های ما هیچ برنامه جدی درباره این‌ها نداشتند. حوثی‌ها رویکرد ضدصهیونیستی دارند؛ آن‌ها پرچم سفید رنگی دارند که بر روی آن مضامینی چون الله اکبر، اسلام پیروز است و مرگ بر اسرائیل نقش بسته است.

انقلاب اخیر مایه اتحاد گروه‌های یمنی است. در هفته‌های اخیر، گروه‌های مخالف فکری سیاسی از شیعیان زیدی، گروه‌های نزدیک به اخوان‌المسلمین و حتی جریان‌های کمونیستی در میدان التغییر خیمه زدند و نوعی وحدت ملی در یمن ایجاد شد.

فضای تبلیغاتی بر ضد شیعیان شکسته شد

فضای شدیدی بر ضد شیعیان یمن وجود داشت و تبلیغ می‌کردند که این‌ها مزدور ایران هستند، اما با حوادث اخیر، این فضای تبلیغاتی شکسته شد.

چندی قبل فردی به نام شیخ دیلمی را تنها به دلیل این‌که در سفارت ایران حاضر شده بود به عنوان مجرم معرفی کردند و علیه وی حکم اعدام صادر کردند، اما امروز همین آقای شیخ دیلمی در میدان التغییر حاضر می‌شود و نماز جمعه اقامه می‌کند.

شکست‌های پی‌درپی در تقابل با تمدن غرب که در سالیان گذشته به واسطه ناکارآمدی حاکمان وابسته، متوجه امت اسلام شد هویت تمدنی ما را تحقیر کرد و اعتراضات مردمی در دل‌ها انباشته شد و به قدری زیاد شده بود که نیازمند یک جرقه بود تا امت اسلامی اعتراضات فرو ریخته را بیرون بریزد.

ولایت‌فقیه از نگاه نویسنده مصری

حسن نافعة از نویسندگان مصری تاکید کرد که در ایران، تمام نهادهای دموکراتیک وجود دارد و ولایت فق4یه مانند یک دیده‌بان است که نگذارد استبداد را با ادبیات دموکراتیک بر مردم تحمیل کنند و لذا در ایران هیچ شخصی و هیچ نهادی مانند ولی فقیه حامی رای مردم نیست.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.