سه‌شنبه 28 ژوئن 11 | 11:10
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران:

اظهار نظر بدون عمل در برخورد با مفسدین، موجب سرخوردگی مردم می‌شود

مبارزه با مفسدین اقتصادی با همان نگاه سیاسی و جزئی به مسائل درهم آمیخته شده است؛ مثلا مفسد بودن به ذات بد نیست ولی اگر داخل کابینه احمدی نژاد بخواهد برود همه صدایشان در می آید ممکن است نمونه همین مفسد ها در قوه قضائیه هم باشند به عنوان قاضی، به عنوان دادرس که ممکن است همچین فساد هایی را هم به گونه ای دیگر داشته باشند


مرتضی کیا مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي گفت: مبارزه با مفسدین اقتصادی با همان نگاه سیاسی و جزئی به مسائل درهم آمیخته شده است؛ مثلا مفسد بودن به ذات بد نیست ولی اگر داخل کابینه احمدی نژاد بخواهد برود همه صدایشان در می آید ممکن است نمونه همین مفسد ها در قوه قضائیه هم باشند به عنوان قاضی، به عنوان دادرس که ممکن است همچین فساد هایی را هم به گونه ای دیگر داشته باشند ولی هیچ اتفاقی نمی افتد اما اگر بخواهند وارد کابینه آقای احمدی نژاد بشوند همه صدایشان در می آید این هم از این طرف سیاسی کاری است.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» گفت: الان جنبش دانشجویی آنقدر با مشکلات و مسائل بیشتر مواجه شده است که به نظر می رسد از این قضیه غافل می شوند یعنی یک زمانی گفتمان عدالت توسط مقام معظم رهبری در جامعه ترویج شد و جنبش دانشجویی به این سمت جهت دهی شد که “عدالت” یکی از اولویت ها است.

مرتضی کیا اظهار داشت: عدالت طلبی دانشجویان تا جایی پیش رفت که باعث روی کار آمدن یک سری عدالت خواه در مجلس و هم این که یک دولت عدالت خواه در سال 84 روی کار آمد و رهبر انقلاب هم آن زمان اشاره کردند که اگر این عدالت خواهی دانشجویان نبود این دولت عدالت خواه با این رویکرد روی کار نمی آمد.

وی ادامه داد: در این فضا یک شور و هیجان خاصی بود برای مطالبه عدالت و دانشجویان این حس را داشتند که روح عدالتخواهی در دولت به وجود آمده حتی در سطح شعار و حداقل ها و حالا باید برویم در قوه قضائیه و در آنجا پیگیر بحث عدالت باشیم.

کیا با بیان اینکه هرچه قدر دولت بخواهد با مفاسد اقتصادی مبارزه کند در نهایت این قوه قضائیه است که وظیفه برخورد دارد، گفت: اگر قوه قضا کار آمد نباشد آنجا کار زمین می خورد و در آن برهه بود که خیلی از نشانه ها به سمت قوه قضائیه رفت و قوه قضائیه با توجه به ناکار آمدی شدیدی هم که داشت تقریبا در هیچ کدام از این حوزهها هم پاسخ گو نبود و هیچ ارتباطی هم از جنبش دانشجویی نمی گرفت.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي با اشاره به تحصن های متعددی که در جلوی قوه قضائیه برگزار شد اظهار داشت: تقریبا اغلب این تجمعات بدون پاسخ از سمت قوه قضائیه همراه بود و بدون پیگیری خاتمه پیدا می کرد تا اینکه منجر شد به روی کارآمدن آقای لاریجانی و سخنرانی های خیلی انقلابی و حزب اللهی ایشان در باب مبارزه با فساد اقتصادی و در اولویت بودن بحث زمین خوار ها و از این مسائل.

مرتضی کیا با اشاره به انحراف دولت از عدالتخواهی گفت: آقای احمدی نژاد در میان بچه حزب اللهی ها به عنوان یک فرد منحرف از جریان عدالت خواهی شناخته می شوند و به عنوان کسی است که اکنون همه‌ی چند ویژگی اصلی که استکبار ستیزی و عدالت خواهی و مردم گرایی به عنوان ویژگی اصلی دولت ایشان بود تقریبا در هر کدام خدشه وارد شد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي توضیح داد: در بحث عدالت خواهی استفاده مکرر ایشان از عناصر فاسد ضد مردم در پست های کلیدی تا جایی است که حتی هفته پیش معاون وزیر پیشنهادی بازداشت می شود یا معاون اول رئیس جمهور این همه اتهامات بر او هست و یا رئیس قوه قضائیه ابراز کرده که بحث مفاسد اقتصادی در دولت خیلی جدی هست!

وی ادامه داد: با توجه به این فضایی که در دولت به وجود آمد و از آن گفتمان عدالت خواهی عدول کرد و چرخش 180 درجه ای داشت الان یک بخش زیادی از ذهن ها دوباره درگیر همین مسائل دولت شده است و البته اکنون فضای مطالبه ای که از دولت شده شاید بحث عدالت خواهی هم داخل اش گم باشد.

مرتضی کیا گفت: الان همه نگران اصل و کیان دولت هستند که بتواند این یکی دو سال را با سر سلامتی تمام کند و این باعث شده که دوباره از قوه قضائیه مقداری فاصله گرفته بشود اما باز اظهار نظر های انقلابی و بدون پشتوانه ی خیلی دقیق و قوی و عملی آقای لاریجانی هم به نظر من بی تاثیر نبوده است.

کیا با اشاره به اینکه اظهار نظرهای حزب اللهی آقای آملی و دادستان کل کشور باعث نوعی التیام در افکار عمومی بوده است، ادامه داد: خب وقتی در این نظر ها دائم تاکید می شود که در حال پیگیری است و در اولویت های ماست ولی وقتی عمل خیلی کند باشد در نهایت مایوسی و سر خوردگی مردم را موجب می شود.

وی درخصوص اظهار نظرهای احمدی نژاد و آملی لاریجانی گفت: قبل از این که نظرم را راجع به حرف آقای لاریجانی بگویم خوب است که نظرم را راجع به حرف های آقای احمدی نژاد نیز بگوییم؛ برداشت من به عنوان یک دانشجو و کسی که عادی نگاه می کنم این است که از دو سوی این جریان یعنی دولت و قوه قضائیه در حد شعار بوده و بیشتر سخنرانی و اعلام مواضع انقلابی بوده تا عمل؛ حال ممکن است دولت در بحث اعلام مواضع اش سیاسی هم عمل کرده باشد و قوه قضائیه آن نگاه سیاسی را هم نداشته باشد اما آن چیزی که برای مردم مهم است نتیجه و به ثمر رسیدن این پرونده ها است.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علوم پزشكي درباره سیاسی شدن عدالتخواهی توضیح داد: مثلا یک کسی به اسم آقای ملک زاده در این مملکت در انواع و اقسام پست های مهم و کلان هست و این آدم ریخت سیاسی هم دارد اما در این جامعه هیچ اتفاقی نمی افتد ولی زمانی که این آدم می شود معاون وزیر امور خارجه، آن وقت در بوق و کرنا می کنند که یک آدم مفسد دارد می رود در وزارت خارجه و این ها اگر چه پست مهم و کلانی هم بود ولی این مفاسد را در دوره های مدیریتی قبلی اش مرتکب شده؛ خوب چگونه است که آن زمان کسی صدایش در نمی آید ولی وقتی قرار است در داخل کابینه و مشاغل مهم حاکمیتی قرار گیرد همه صدایشان در می آید.

وی گفت: این ها به نظر من همان نگاه سیاسی و جزئی به مسائل است مثلا مفسد بودن به ذات بد نیست ولی اگر داخل کابینه احمدی نژاد بخواهد برود همه صدایشان در می آید ممکن است نمونه همین مفسد ها در قوه قضائیه هم باشند به عنوان قاضی، به عنوان دادرس که ممکن است همچین فساد هایی را هم به گونه ای دیگر داشته باشند ولی هیچ اتفاقی نمی افتد اما اگر بخواهند وارد کابینه آقای احمدی نژاد بشوند همه صدایشان در می آید این هم از این طرف سیاسی کاری است.

مرتضی کیا افزود: این که نفس جرایم اجتماعی، کارهای زننده ای است و تاثیرات بدی بر وضعیت روح و روان مردم دارد و این یک اصل خدشه ناپذیر است و خیلی بد است و قوه قضائیه نشان داده که اگر بخواهد می تواند چالاک عمل کند کما اینکه در یکی دو تا از این پرونده ها، قوی عمل کرد و خوب سریع جمع شد که رضایت مردم را در پی داشت.

وی ادامه داد: در برخی موارد بعضا یک قاضی دستور می دهد جوانی که در یک محله به بعضی از زن ها تعرض داشته مثلا به این معنا که نگاه بدی یا تیکه بدی یا جیب بری یا کیف قاپی داشته است این ها را بعضا آقایان دستور می دهند که در شهر بگردانندشان یا سوار الاغشان کنند؛ سوال این جا است که این پرونده های هزار میلیاردی که در قوه قضائیه خوابیده است آیا صاحبان آنها هم که الان آزادانه دارند در شهر می چرخند یا بعضی هایشان هم که حتی الان بازداشتند چرا نباید مردم هیچ اطلاعاتی از آنها نداشته باشند؟ آیا آن ها جرمشان از این جوان ها سبک تر بوده است؟ البته منظور قضایای اخیر در خمینی شهر و این ها نیست که برای این ها همچنین حکمی مترتب می شود ولی آن آقایان در مصونیت کامل هستند و آنقدر که مسئولین قوه قضائیه آبرو این آقایان را دارند این چنین حساسیت را نسبت به جرایم دیگر ندارند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.