«پرویز پرستویی» چهارشنبه شب در نشست نقد و بررسی «فیلم سیزده۵۹» در فرهنگسرای رازی، افزود: همواره به دنبال نقشی متفاوت از کارهای قبلی خود بودم و زمانی که این فیلم نامه را خواندم این تفاوت را درک کرده و علاقهمند به بازی در این فیلم شدم.
وی در ادامه افزود: به تعداد تمامی افراد دنیا نقش برای بازی کردن یک بازیگر وجود دارد اما من حس غریبی برای ایفای این چنین نقشهایی دارم و افتخار میکنم که باز هم بتوانم این نقشها را بازی کنم.
بازیگر فیلم «آژانس شیشهای» خود را مدیون شهدا و جانبازان دوران دفاع مقدس دانست و یادآور شد: حضور امروز ما مدیون این عزیزان است و ساخت این فیلمها تنها میتواند بخش کوچکی از دلاوریهای آنها را به نمایش درآورد.
پرستویی افزود: با ساخت یک فیلم نمیتوان جهان را تغییر داد اما میتوان دلهای بسیاری را آرام کرد و حرفهایشان را به تصویر کشید.
«سامان سالور» کارگردان فیلم «سیزده ۵۹» نیز در این نشست، گفت: وظیفه یک فیلم ساز فقط ساخت فیلم خوب است و نباید به فکر اکران یا عدم اکران آن باشد، ساخت فیلم «سیزده ۵۹» هیچ ارتباطی با عدم اکران فیلمهای قبلی من نداشته و تنها به دلیل دغدغههای شخصی خود این فیلم را ساختهام
وی این فیلم را فاقد شعار زدگی دانست و عنوان کرد: این فیلم تنها به احساسات و روابط میان آدمهایی که به نوعی در جنگ حضور داشتهاند میپردازد و سرنوشت این افراد را بعد از ۲۰سال نشان میدهد.
سالور استفاده از بازیگران سرشناس در این فیلم را تجربهای جدید دانست و اظهار داشت: فیلم نامه به گونهای بود که نیاز به بازیگران حرفهای داشت و من اطمینان دارم هیچ بازیگری جز «پرویز پرستویی» نمیتوانست نقش اول این فیلم را بازی کند.
کارگردان فیلم «سیزده ۵۹» را فیلمی اجتماعی دانست و بیان کرد: تمامی تلاش خود را انجام دادیم تا بتوانیم فیلمی بسازیم که تمامی استانداردهای یک ملودرام را رعایت کرده و به تماشگر خود نیز احترام بگذارد.
«جواد نوروز بیگی» تهیه کننده فیلم سیزده ۵۹ همکاری سالور و پرستویی را نقطه اطمینان خود برای موفقیت این فیلم دانست و اظهار داشت: توانمندیهای سامان سالور را دیده بودم و اطمینان داشتم حضور و کمکهای پرستویی اثری قابل توجه را به مخاطب عرضه خواهد کرد.
این تهیه کننده سینما با انتقاد از عدم حمایت از ساخت این فیلم عنوان کرد: متاسفانه در طول ساخت این فیلم نه تنها حمایتی از ما صورت نگرفت بلکه بسیاری از موانع در زمان تولید برای ما ایجاد شد که تنها با توکل به خدا و فداکاری عوامل این مجموعه توانستیم این پروژه را به پایان برسانیم.
نوروز بیگی در ادامه با ابراز امیدواری از استقبال تماشاگران از اکران عمومی این فیلم یادآور شد: این فیلم در جشنواره فیلم فجر و اکرانهای خارجی خود مورد توجه بسیاری از تماشاگران و منتقدین قرار گرفت و من اطمینان دارم که اکران عمومی این فیلم نیز موفقیت آمیز خواهد بود.
«دریا آشوری» از بازیگران این فیلم، تجربه حاصل از کار در حوزه تئاتر را در ایفای این نقش موثر دانست و اظهار داشت: وقتی بازیگری نقشی را قبول میکند از تمامی تجربههای قبلی خوش استفاده میکند و خوشبختانه این کار نیز تجربهای گرانبها برای من بود تا در آینده از آن استفاده کنم.
وی در ادامه افزود: ایفای دو نقش در این فیلم کاری بسیار سخت برای من بود اما خوشبختانه پرویز پرستویی و کارگردان این فیلم کمک بسیار زیادی در انجام این کار به من کردند.
آشوری در ادامه با بیان این مطلب که فیلمها بر اساس واقعیات ساخته میشوند عنوان کرد: امیدوارم این فیلم هشداری به مسوولین برای رسیدگی بیشتر به جانبازان باشد.
«جواد طوسی» منتقد و نویسنده سینما فیلم سیزده ۵۹ را نقطه عطفی برای کارگردان آن دانست و گفت: در فضای فرهنگی ایران کارگردان این فیلم توانسته به مخاطبشناسی درستی در جامعه برسد و از آن به خوبی استفاده کند.
وی در ادامه افزود: متاسفانه امروزه فرصتی برای جولان دهی ابزار خودجوش فرهنگی در جامعه وجود ندارد و هر روز تعداد سرمایه گذاران این حوزه در جامعه کم میشود و اگر این روند ادامه پیدا کند سینمای ایران آسیبی جدی خواهد دید.
طوسی با ابراز امیدواری از ساخت و تولید چنین فیلمهایی اظهار داشت: استمرار تولید و ساخت این فیلمها میتواند جامعه را متوجه شرایط خاص تاریخی خود کرده و با بهره برداری از تجربیات گذشته آینده بهتری را برای آن رقم بزنیم.
فیلم «سیزده ۵۹» داستان یکی از فرماندهان دوران جنگ است است که پس از ۲۰ سال اغماء به زندگی باز میگردد و فضای نوین شهری و سرنوشت دوستان خود در جامعه را میبیند.
Sorry. No data so far.