یکشنبه 03 جولای 11 | 21:00

آثار و افکار بانو مجتهده امین در هفته نامه «پنجره»

تازه‌ترین شماره هفته نامه پنجره با موضوعاتی همچون نقد سیاست خارجی در دولت نهم، آثار و افکار بانو مجتهده امین و شهید بهشتی ، دلالی در فوتبال و ده‌ها مطالب خواندنی و متنوع دیگر، منتشر شد. همچنین به مناسبت فرا رسیدن بیست و هفتم رجب، سالروز مبعوث شدن پیامبر اکرم (ص)، پوستر ویژهای را خدمت خوانندگان محترم تقدیم کرده ایم.


تازه‌ترین شماره هفته نامه پنجره با موضوعاتی همچون نقد سیاست خارجی در دولت نهم، آثار و افکار بانو مجتهده امین و شهید بهشتی ، دلالی در فوتبال و ده‌ها مطالب خواندنی و متنوع دیگر، منتشر شد. همچنین به مناسبت فربرسیدن بیست و هفتم رجب، سالروز مبعوث شدن پیامبر اکرم (ص)، پوستر ویژهای را خدمت خوانندگان محترم تقدیم کرده ایم.

به گزارش روابط عمومی هفته‌نامه پنجره، نود و هفتمین شماره هفته‌نامه خبری- تحلیلی پنجره با عکس روی جلدی از منوچهر متکی و تیتر: “ارتفاع پست”، روی پیشخوان روزنامه فروشی‌ها قرار گرفته است.

باشگاه اهل قلم
باشگاه اهل قلم این هفته، همراه با نوشتارهایی از محمدجواد منصوری لاریجانی، جواد محدثی، محمدرضا زائری، محسن اسماعیلی، علیرضا مختارپور قهرودی، یوسفعلی میرشکاک و جواد محقق است. این مقالات به موضاعاتی همچون خودشناسی، بعثت رسول اکرم (س)، عدالت و … اختصاص داد.

سقوط در باتلاق موازي‌كاري
بی‎شک، پس از رییس‎جمهوری، وزیر امور خارجه به‎عنوان متولی اصلی سیاست خارجی، در کنار دو وزیر اطلاعات و دفاع، حیاتی‏ترین جایگاه را در قوه اجرایی بر عهده دارد. قوت و ضعف، بروز و ظهور و عملکرد یک دستگاه دیپلماسی فعال، در گرو عملکرد نوک پیکان آن، یعنی وزیر امور خارجه است. سیاست خارجی دولت نهم، متأثر از روحیه غالب بر هیأت دولت – که از گفتمان عدالت‏خواهی و استکبارستیزی نشأت گرفته بود – روزهای عزتمندانه‏ای را پشت سر گذاشت. سخنرانی‏های آتشین رییس‎جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل و سایر مجامع بین‏المللی، که ناشی از آرمان‏های جمهوری اسلامی ایران بود، به‎همراه موفقیت‏های کشور در عرصه‎هایی همچون مذاکرات هسته‏ای، مسأله عراق و افغانستان و… باعث شد تا دستگاه دیپلماسی کشور، از موضع متهم به‎جایگاه مدعی، تغییر مکان بدهد.
از شواهد و قرائن پیداست که بزرگ‏ترین نقطه قوت دولت نهم، رفته‎رفته در حال تبدیل شدن به نقطه ضعف دولت دهم است و دوران طلایی سیاست خارجی دولت محمود احمدی‎نژاد، رو به افولی دور از انتظار دارد
پرونده سیاسی این هفته، نگاهی است به عملکرد سیاست خارجی دولت در زمان وزارت منوچهر متکی. در این پرونده، علاوه بر آنکه منوچهر متکی اولین مصاحبه خود پس از عزل را انجام داده است، چهره هایی همچون زهره الهیان، جواد منصوری، جواد کچوئیان و … نیز حضور دارند.

ایستاده بر قله اجتهاد
ظهور اسلام علاوه‎بر آن‎که تحولى عظیم در جایگاه اجتماعى و حقوقى زنان پدید آورد، باعث ایجاد نقطه عطفى تاریخى، در جایگاه فرهنگى آنان شد که ‎یکى از مظاهر آن تحول در مسایل آموزش زنان بود. بررسى سیر این تحول، به‎ویژه در نقاط آغازین آن، به‎خوبى مى‎تواند نقش دین اسلام و آورنده‎ آن و نیز آموزه‎هاى دینى را در پدید آمدن این نقطه عطف تبیین کند. تنها مقایسه‎ کوتاهى میان تعداد انگشت‎شمار زنان فرهنگى عصر جاهلیت، با تعداد بسیار آن‎ها پس از ظهور اسلام به بهترین وجه، عظمت این تحول را نشان مى‎دهد. بانو مجتهده سیده نصرت امین یکی از این چهره هاست.
در ویژه نامه حوزه این هفته پنجره به شخصیت و آثار بانو امین پرداخته ایم و در راه با فخرالسادات قلمکاریان، زینت‎السادات همایونی، مریم حاج عبدالباقی، منظر خیر حبیب‎اللهی، فرشته منافی و … همراه شده ایم.

مافياي دلالان فوتبال
در شرایطی که فوتبال ایران به درجا زدن خود در عرصه بین‎المللی ادامه می‎دهد و تیم‎های ملی در رده‎های مختلف یکی از پس از دیگری ناکامی را تجربه می‎کنند، بازار نقل و انتقالات در این رشته بسیار داغ است و رقم‎های شگفت‎انگیزی برای بازیکنان فوتبال پرداخت می‎شود. بسیاری از بازیکنان که شاید به زحمت قیمت‎شان به 100 میلیون تومان می‎رسد، با رایزنی‎های واسطه‎ها و با قیمتی چندین برابر به باشگاه‎ها فروخته می‎شوند و البته سهم قابل‎توجهی نیز به واسطه‎ها می‎رسد، واسطه‎هایی که اکثرشان به‎طور قانونی فعالیت نکرده و از این گروه مافیایی به‎عنوان دلالان فوتبال یاد می‎شود.

در پرونده ورزش این هفته همراه با حجت‎الاسلام علی‎رضا علیپور، امیر عابدینی، تورج عاطف، غلامحسن شعبانی، آزاده احمدی نژاد و … به معضل دلالی در فوتبال کشورمان پرداخته ایم.

بهشتی مدیون کسی نیست
هرگاه حرف از حزب‎گرایی یا هم‎گرایی می‎شود برای هر یک از این دو شاخه طرفداران و مخالفانی پیدا می‎شود که هرکس در دفاع از فکر خود دلایل و شواهدی می‎آورد که جمع، خوب است؛ عقل چند نفر بهتر از یک نفر است و… در مقابل، عده‎ای از وحدت حمایت می‎کنند و می‎گویند شاخه شاخه شدن به‎نفع ملت مسلمان نیست و حکایت یک دسته چوب را تعریف می‎کنند که وقتی با هم هستند نمی‎شکنند و تک تک… بقیه ماجرا را می‎دانید. اگر قرآن میان این دو گروه حکم کند، می‎گوید دو حزب بیشتر نداریم؛ حزب‎الله و حزب شیطان. ویژگی‎های هر یک از این گروه‎ها را توضیح می‎دهد. توصیف احوال کسانی‎که در این گروه‎ها قرار می‎گیرند به قدری در قرآن واضح است که هرکسی می‎تواند اوضاع فعلی خودش را در آیات آن پیدا کند. قرآن را بخوانید و بفهمید در کدام حزب قرار گرفته‎اید.
سال‎هاست در ایران فعالیت حزبی از مد افتاده و جز عده‎ای خاص؛ گرایش به تحزب در عموم مردم دیده نمی‎شود. پرونده این هفته قرار است شهید بهشتی و اندیشه‎های او را یادآوری کند. این‎که بالأخره حزب، خوب است یا بد؟
به بهانه سالروز شهادت آیت الله سید محمد حسینی بهشتی همراه با حبیب الله عسگراولادی، حسن سبحانی، ابراهیم فیاض، محسن مهدیان، محمد پورغلامی و … به بررسی آرا و افکار این شهید بزرگوار پرداخته ایم.

چارسو
چارسوی پنجره نود و هفتم، همچنان جذاب و رنگارنگ است. در این هفته میزبان شهریار زرشناس، نویسنده و پژوهشگر هستیم. همچنین همراه با امیرعلی روشن، عباس حسین نژاد، امید مهدی نژاد و … بسته های فرهنگی، هنری مطلوبی برای شما داریم.

علاوه بر پرونده‎هایی که اشاره شد در بخش مجله خبری پنجره، خبر‌ها، گزارش‎ها و تحلیل‎های کوتاه و متنوعی در حوزه‌های مختلف، منتشر شده و یادداشت خواندنی گوناگونی نیز درباره مسائل مبتلا به ایران و جهان، به قلم صاحب‎نظران شناخته شده، به مخاطبان ارائه شده است.

نود و هفتمین شماره هفته نامه خبری- تحلیلی پنجره را با آثار و گفتارهایی از: منوچهر متکی، علی رضا زاکانی، حسن سبحانی، حبیب الله عسگراولادی، ابراهیم فیاض، زهره الهیان، جواد منصوری، محمد خوش چهره، محسن اسماعیلی، سید مسعود شجاعی طباطبایی، جواد محدثی و… از کیوسک‌های روزنامه فروشی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی در سراسر کشور تهیه کنید.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.