خطرات بي توجهي به روح عبادت مثل پيدايش تحجر
اگر در حال عبادت، توجه نبود و روح عبادت – كه همان عبوديت و انس به خدا و تسليم در مقابل اوست – مورد توجه قرار نگرفت، آن وقت خطرهاى گوناگونى در سر راه انسان قرار مىگيرد، كه تحجر يكى از آنهاست.
سخنرانى در ديدار با اقشار مختلف مردم (روز سىام ماه مبارك رمضان) 6/2/1369
نور مشخص کننده راه
خداوند در يك آيهى ديگر از سوره حديد مىفرمايد: «يا ايّها الّذين امنوا اتّقوا اللَّه و امنوا برسوله يؤتكم كفلين من رحمته و يجعل لكم نورا تمشون به». تقوا موجب مىشود كه خداى متعال نورى را در قلب و زندگى و راه شما قرار بدهد، تا بتوانيد در پرتو آن نور حركت كنيد و راه زندگى را پيدا نماييد. بشر نمىتواند با سردرگمى حركت كند. بدون شناختن مقصد و هدف، حركت انسانى ميسور نيست. اين نورى كه مىتواند هدف و سرمنزل و راه را به ما نشان بدهد، ناشى از تقوا و پرهيزگارى است.
خطبههاى نماز جمعهى تهران 10/1/1369
ضرورت تقواي بيشتر براي مسئولين
در همهى امور و آنات زندگيتان، تقواى الهى را بر خود فرض و لازم بشماريد؛ مخصوصاً كسانى كه در جامعه مسؤوليت بيشترى دارند. اگرچه در جامعهى اسلامى همه مسؤولند، اما هرچه مسؤوليت بيشتر و بار سنگينتر باشد، زاد و توشهى تقوا بيشتر مورد نياز است. آن كسانى كه در جامعه مسؤولند، بايد بر مايهى تقواى خود بيفزايند؛ بدانند كه چه مىكنند و بفهمند كه آيا رضاى الهى در اين حرفى كه مىزنند، در اين اقدامى كه انجام مىدهند و در اين عملى كه مىكنند، هست يا نه؟ اين، معيار و ملاك است. اگر ما تقوا را پيشهى خودمان بكنيم، واللَّه قويترين قدرتهاى مادّى هم نخواهند توانست سر سوزنى در اين راه مستقيمى كه ما طى مىكنيم، انحراف به وجود بياورند.
خطبههاى نماز جمعهى تهران 10/1/1369
Sorry. No data so far.