یکشنبه 18 سپتامبر 11 | 15:59

خودشیفتگی رسانه ملی به جای عذر خواهی از مردم

نکته جالب که در این گونه مراسم ها که کم هم نیستند و برای اقلب سریال های تلویزونی برگزار می شوند، تقدیر مسئولین از هنرمندان و همچنین تقدیر متقابل هنر مندان از مسئولین بسیار بارز است و تنها چیزی که از هیچ جایگاهی برخوردار نیست نظر منتقدینی است که خارج از دایره تولید رسانه ملی قرار دارند.


تریبون مستضعفین- تقدیر و تشکر صدا و سیما از سریال های مناسبتی خود ساخته ادامه دارد.

مراسم قدردانی شبکه یک سیما از سازندگان مجموعه تلویزیونی «سقوط یک فرشته» شب گذشته در ساختمان شبکه یک سیما برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دست اندرکاران سریال و همچنین مدیر شبکه یک سیما برگزار شد، از دست اندرکاران این سریال تلویزیونی قدردانی شد.

چندی پیش نیز مسئولان شبکه سه سیما از دست اندر کاران سریال «پنج کیلو متر تا بهشت» تقدیر کردند.

این تقدیر و تشکر ها در حالی صورت می گیرد که پخش سریال های مناسبتی صدا و سیما در ماه رمضان گذشته بیش از پیش با انتقاد کارشناسان مذهبی و رسانه ای همراه بود و همچنین بر طبق نظرسنجی های انجام شده استقبال عموم مردم نیز از این سریال ها بسیار کم بوده و این مجموعه ها نتوانسته اند در جذب مخاطب موفق عمل کنند.

این گونه مراسم ها کم هم نیستند و برای اغلب سریال های تلویزونی برگزار می شوند، و جالب تر آنکه تقدیر مسئولین از هنرمندان و همچنین تقدیر متقابل هنر مندان از مسئولین در تمامی آنها به چشم می خورد و تنها چیزی که از هیچ جایگاهی برخوردار نیست نظر منتقدینی است که خارج از دایره تولید رسانه ملی قرار دارند.

خود شیفتگی رسانه ملی در بر خورد با منتقدین تا به حدی است که نه تنها خویش را ملزم به پاسخ گویی به آنها نمی بیند بلکه حتی اشاره ای به وجود این انتقاد ها نمی کند و در فضایی کاملا کانالیزه شده به حمایت از آثار و تولیدات خود و تشکر از تولید کنندگان آن و به عبارت دیگر تشکر از خود می پردازد.

وقت آن رسیده است که رسانه ای که پسوند ملی را یدک می کشد به خود آمده و و رفتار قیم‌مآبانه در عرصه فرهنگ را کنار بگذارد اما به نظر می رسد مسئولین این رسانه خویش را ولی فرهنگی جامعه و مبرا از اشتباه می دانند، نمونه بارز این امر انتشار پیام های سریال های ماه رمضان گذشته است، این عمل نشان از آن دارد که گردانندگان سیما شعور مخاطب را عاجز از درک مفاهیم والای(!) این سریال ها دانسته تا آنجا خود چون معلمی دلسوز این پیام ها را برای آنان تبیین کنند!

بودجه رسانه ملی فارغ از استقبال مخاطبین تامین می شود و همین امر باعث راحتی خیال دست اندر کاران در تولید بدون در نظر گرفتن استقبال مخاطبین است، در حالی که این بودجه از محل بیت المال همین مخاطبین تامین می شود.

صدا و سیما باید به علت تولید سریال های مناسبتی ماه رمضان گذشته و یا سریال های دیگری مانند «ساختمان پزشکان» از ملت ایران عذرخواهی کند،‌اما شاهد هستیم که مسئولین همیشه خندان و همیشه راضی این سازمان بدون اینکه خم به ابروی مبارک آورند باز هم با هزینه بیت المال همچنان به تعریف از شیرینی ماست ترش خویش مشغولند!

این روند اگر هرچه زودتر در آن بازبینی صورت نگیرد به دور شدن مخاطبین و عدم اعتماد آنان به رسانه ملی خواهد انجامید.

  1. رهگذر
    20 سپتامبر 2011

    دوستان فضای مجازی به هوش باشید و پرتلاش ، به زودی رسانه سایبر جای رسانه هایی مثل تلویزیون را در ایران خواهد گرفت و هر چه اینترنت پر سرعت تر می شود بساط تلویزیون جمع تر می گردد، فکر آینده باشیم و خودمان را قوی تر کنیم
    تلویزیون خودش هم میداند که دیگر جایگاه قبلی را ندارد اما هیچوقت نخواسته که خودش را از تک و تا بیندازد اما روزی دست نیاز به سوی رسانه های مجازی دراز خواهد کرد که آن روز دیر نیست

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.