به گزارش تریبون مستضعفین مراسم پایانی جشنواره رویش دوشنبه شب دوم آبان ماه در سالن همایشهای صداوسیمای شهر مشهد مقدس برگزار شد.
جشنواره رویش بین المللی شود
سهیل جهان بیگلری دبیر این دوره از جشنواره فیلم رویش با قدردانی از حضور اقشار مختلف در این رویداد سینمایی بدلیل وجود کاستی از جمله نبود فضای مناسب پوزش طلبید.
او با اشاره به بخش بیداری اسلامی جشنواره گفت: با خیزش بیداری اسلامی و نگاه سینماگران متعهد و با دیانت در این عرصه و احساس تکلیف کردن در این حوزه، ما را امیدوار کرد تا به بین المللی شدن آن با لحاظ موضوعات متعدد و متنوع برای دورههای آتی بیندیشیم.
دبیر چشنواره فیلم رویش گفت: «امروزه به دلیل انفجار اطلاعات، ایجاز و اختصار در هر مقولهای، اثر بخشتر و جذابتر خواهد بود که نمونههای عینی آن را در حوزه قصه: با داستانهای کوتاه و مینی مال، در شعر: طرح، هایکو، رباعی و مفردات میتوان شاهد مثال آورد. خوشبختانه با نگاهی هم که امروزه به فیلم کوتاه به اعتبار تاثیرگذاری آن به عنوان یک رسانهٔ هنری پویا برای القاء و انتقال مفاهیم و ارزشهای اصیل وجود دارد و نیز حضور با نشاط جوانان در این بخش به ویژه در هفتمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش که شاهد آن بودیم، پنجرههای امید را به سوی افقی روشن نوید میدهد.»
او در پایان سخنانش گفت: «در آخر این نکته شایان ذکر است با توجه به اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری، حوزه هنری، امید هنر انقلاب است نگاه به سینمای دینی، مقولهای فراسازمانی است و حوزه هنری با این نگاه بر آن است تا با همدلی و همیاری تمامی هنرمندان این عرصه از اقصی نقاط کشور، این مهم را پی بگیرد و یک جریان عمیق و پویا با عنایت به سینمای دینی با رویکرد توجه به انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، خانواده و کودک و نوجوان ایجاد کند.»
سینمای دینی سینمای معنویت؛ معنویت موجب آرامش
در ادامه مراسم محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری گفت: «معنویت در زندگی لازم است، اما کدام معنویت؟ معنویتی میتواند موجب آرامش شود که در سایه ایمان و عمل صالح به دست آمده است. غیر از این، به بیراهه رفتن است.»
او اظهار داشت: «خوشبختانه جشنواره امسال شاهد حضور آثاری با موضوع بیداری اسلامی است که خود معنادار است.»
اهدای جوایز
اولین بخش از اهدای جوایز به فیلمهای بیداری اسلامی و جایزه ویژه جهاد اقتصادی اختصاص داشت.
در این بخش تندیس جشنواره، لوح افتخار و قالیچه نفیس به فیلم «۱۸ روز در مصر» ساخته به احمد صلاح سونی و رمضان صلاح محمد اختصاص پیدا کرد.
تندیس جشنواره، لوح و قالیچه نفیس دیگری به فیلم «سومالی سمی» ساخته پاول موریرا از فرانسه اختصاص یافت. راشد رادوان سازنده فیلم «گردان عالیه» تندیس دیگر این بخش را گرفت.
جایزه ویژه جهاد اقتصادی شامل تندیس، لوح جشنواره و ۲۵ میلیون ریال به فیلم «روایت نحل» ساخته محمدرضا خردمندان اهدا شد.
مراسم با اعطای جوایز بخش ملی ادامه پیدا كرد، در اولین بخش از اعطای جوایز برترینهای پویانمایی معرفی شدند که لوح و ۲۵ میلیون ریال به فیلم «نبرد خلیج فارس» ساخته فرهاد عظیما، لوح و ۲۵ میلیون ریال به «ماسوله» ساخته بهرام عظیمی و لوح و ۲۵ میلیون ریال به «مرمت» به کارگردانی محمد حدادی اعطا شد و جایزه اصلی این بخش شامل تندیس و لوح جشنواره ۴۰ میلیون ریال به «روزنه» ساخته امیر مهران تعلق گرفت.
در بخش مستند لوح و ۲۵ میلون ریال به تدوینگر «مشتی اسماعیل»، لوح و ۲۵ میلون ریال به محمدرضا خردمندان کارگردان و تهیه کننده «روایت نحل» اختصاص یافت و جایزه اصلی جشنواره شامل تندیس و لوح جشنواره و ۴۰ میلیون ریال به «مشتی اسماعیل» به کارگردانی مهدی زمانپور کیاسری اعطا شد که در این بخش از مشتی اسماعیل تقدیر شد
در بخش آثار داستانی لوح تقدیر و ۲۵ میلیون ریال به شیرین آقارضا کاشی بازیگر فیلم «پشت بام» ساخته فائزه عزیزخانی، لوح تقدیر و ۲۵ میلیون ریال به امیرعلی ویسی تصویربردار «صدای باران» ساخته جلال ساعدپناه، لوح تقدیر و ۲۵ میلیون ریال به عباس تبریزی بازیگر «یار دوازدهم» و «خروسک» اختصاص پیدا کرد.
جایزه اصلی بخش فیلمهای کوتاه داستانی شامل تندیس و لوح جشنواره و ۴۰ میلیون ریال به «پشت بام» به کارگردانی فائزه عزیزخانی اختصاص یافت.
هفتمین جشنواره فیلمهای کوتاه دینی رویش که از ۲۹ مهرماه فعالیت خود را آغاز کرده بود، شب دوم آبان ماه با اعطای جوایز به برگزیدگان و تقدیر از رضا میرکریمی در مشهد مقدس به کار خود پایان داد.
Sorry. No data so far.