به گزارش «امت واحده» به نقل از عمان پست، نائب رئیس اتحادیه های صنفی، “احمد العرموطی” در جلسه افتتاحیه این نشست دو روزه، گفت: این کاروان، نمایانگر یک حرکت مردمی جهانی در حمایت از قضیه فلسطین بوده و طرد اشغالگری و دفاع از حقوق ثابت فلسطینیان را دنبال می کند که همانا حق بازگشت به سرزمین و وطن و خانه و زندگی شان است.
وی افزود: این کاروان، به حرکت در می آید تا بر حق مسلم فلسطینیان در زمینه مقاومت در برابر اشغالگری به هر وسیله ای که قوانین بین المللی اجازه داده، تاکید کند تا آنها بتوانند به خانه خود بازگردند و دولت مستقل خویش را بر همه سرزمین تاریخی فلسطین تشکیل دهند.
العرموطی همچنین ضمن رد تلاش های برخی اتحادیه های صنفی اردن که می خواهند این حقوق را از طریق مذاکرات صلح یا گرفتن یک کشور استیفا کنند، گفت: پیگیری این راههای وهمی، بر لغزش ما می افزاید و نه تنها مخالف اراده ملل منطقه که مخالف حق و عدل و آزادی و صلح در سراسر جهان است.
وی ضمن تاکید بر حمایت اتحادیه های صنفی از این کاروان، گفت: باید تلاش های خستگی ناپذیر خود را برای یاری قدس و جلوگیری از تخریب، خانه سازی، یهودی سازی، جابجایی، هتک مقدسات و اشغالگری بکار گیریم.
نماینده آمریکا: همراهی مشارکت کنندگان در کاروان برای حمایت از آرمان های فلسطین
همچنین عضو کمیته اجرایی کاروان، “پاول لارودی” از آمریکا در مراسم افتتاحیه گفت: این جمع گرد مساله ای مهم و برای تقویت قوایشان در دفاع از حقوق فلسطینیان جمع شده اند. وی تاکید کرد که وحدت ما باعث خشم صهیونیست ها و تفرقه ما عامل خوشبختی آنهاست!
نماینده آمریکا گفت: همراهی مشارکت کنندگان در این کاروان به خاطر انسانیت و حمایت از آرمان های مردم فلسطین در جهت آزادی و استقلال و پایان بخشیدن به اقدامات ظالمانه صهیونیست هاست.
نماینده هند: رهایی قدس، رهایی بشریت است
همچنین، دیگر عضو کمیته اجرایی کاروان، “فیروز میتی بوروالا” از هند گفت: این کاروان برای تاکید بر حقوق مردم فلسطین در چارچوب مفاهیم انسانی حرکت می کند تا به تحقق عدالت و حقوق شهروندی برای همه همراه با احترام به سایر فرهنگ ها بیانجامد.
وی افزود: قدس مرکز اصلی مناقشه است که رهایی آن، رهاشدن بشریت و جهانیان از مناقشات جهانی است که صهیونیست ها به راه انداخته اند.
میتی بوروالا تاکید کرد که قدس پایتخت تاریخی فلسطین و شهری متعلق هر سه دین بزرگ الهی است.
لزوم دوری از گروه گرایی و تاکید بر حق بازگشت آوارگان
در ادامه، عضو کمیته عالی اجرایی کاروان، “رباح حلوم”، گفت: مراحل آماده شدن برای کاروان در اردن شامل تجمیع و هماهنگی تعداد بیشتری از مردم برای همراهی در کاروان از طریق تشکیل گروهی گسترده جهت ارتباط با مؤسسات مختلف اجتماعی و مدنی و همچنین اردوگاههای آوارگان فلسطینی و مردم اردن در شهرها و روستاهاست که باید اهداف و ابعاد کاروان را برای آنان تشریح کند. کما اینکه باید در هر استان یک گروه مرتبط با گروه مرکزی تشکیل شود که وظیفه آن ارتباط گیری با مردمان ساکن شهرها و روستاها و اردوگاههای آوارگان و تهیه نیازهای لجستیکی لازم و فعالسازی حرکتهای جوانانی است که به مساله حق بازگشت توجه دارند تا بتواند نقش خود را ایفا کرده و به موفقیت کاروان کمک کند.
وی همچنین افزود: این کاروان بزرگ از مقابل مجمع اتحادیه های صنفی در استان های مختلف اردن و مکان های دیگری که اعلام خواهند شد، در ساعت نه و نیم روز سی ام مارس به حرکت در خواهد آمد.
رباح تاکید کرد که کاروان هیچ پرچمی جز پرچمهای اردن، فلسطین، قدس و اقصی یا آنچه مختص به جریانات حق العوده می باشد را همراه نخواهد داشت، ضمن اینکه امضای هیچ گروه یا حزبی در ذیل آنها نخواهد بود و صرفاً بر شخصیت وطنی عام همگان و شعارهای مرتبط با این مفهوم تاکید خواهد شد.
وی همچنین تاکید کرد که این کاروان به یک محمل سخنرانی بدل نخواهد شد چرا که این خلاف روح حاکم بر آن جهت تحقق اهدافش است.
در پایان، زیاد خلیفه، عضو کمیته آماده سازی کاروان و دبیرکل مجمع اتحادیه های صنفی اردن، گفت: طرح کاروان بین المللی حرکت به سمت قدس، از مرحله فکر به مرحله اجرا وارد شده که باید در همه عرصه های مرتبط وارد فاز اجرایی و عملیاتی شود تا بتواند موفقیت کاروان در دستیابی به اهداف مشخص خود را تضمین کند و مساله حق بازگشت فلسطینیان را از سطح نظری از طریق مشارکت ملل مختلف در جهت رسیدن به قدس، به چارچوب میدانی و عملیاتی بکشاند.
گفتنی است این کاروان ها که قرار است همزمان با جشنهای فلسطینیان برای «روز زمین» به مقصد برسد به دنبال آن است تا مساله «حق بازگشت آوارگان» را از طریق همراهی ملت ها در حرکت به سمت قدس از سطح نظری به عرصه میدانی بکشاند و مساله آزادی قدس شریف را از طریق همراهی نمایندگان افکار عمومی سراسر جهان در افکار عمومی دنیا برجسته کند.
Sorry. No data so far.