به گزارش تریبون مستضعفین خبرگزاری آسوشیتدپرس در خبری مدعی شد آمریکا یک پهپاد دیگر خود را اینبار در آفریقا و در جزایر سیشل از دست داده است و سفارت آمریکا در کنیا نیز این خبر را تایید کرده است!
سفارت آمریکا در تأیید این خبر اضافه کرده این پهپاد از نوع MQ9 و متعلق به نیروی هوایی آمریکا بوده است که بدلیل «نقص فنی در حین گشت زنی روزانه» سقوط کرده است.
در مورد این خبر چند نکته وجود دارد که صحت و سقم این رویداد را مورد تردید قرار داده و آن را به یک سناریویِ روانی-تبلیغاتیِ خودساخته توسط آمریکا و رسانههای وابسته به آن شبیه میکند. در این باره یک مقام آگاه نظامی در گفتگو با خبرگزاری فارس به ابهامات این خبر اشاره کرده است:
«ابهامات» خبر انتشار سقوط دومین پهپاد آمریکا در کنیا
1) چرا خبر سقوط پهپاد آمریکایی در کنیا اولین بار توسط خود رسانههای آمریکایی منتشر و به سرعت توسط سایر رسانههای غربی پوشش داده میشود ولی همین رسانهها با وجود خبر شکار پهپاد آمریکایی توسط نیروهای دفاعی ایران تا زمانی که فیلم آن از تلویزیون ما منتشر نشد، در سانسور مطلق بود و رسانههای غربی اشاره چندانی به آن نمیکردند؟!
2) کشور آفریقایی کنیا هدف مهمی در دایره عملیات جاسوسی و نظامی آمریکا به شمار نمیآید که محل تردد پرنده های فوق مدرن جاسوسی آمریکا باشد.
3) پرندههای جاسوسی آمریکا(پهپاد) بسیار مدرن بوده و رادارها قادر به رهیابی آنها نیستند و به دلیل خصوصیت خودنابودی آنها در شرایط حساس، علیالقاعده سقوط آن توسط نیروی نظامی کشور ضعیفی مثل کنیا قابل رصد نیست.
4) آمریکاییها در انتشار اخبار تلفات نظامی خود به شدت محتاط هستند و به هیچ وجه حاضر نیستند بدون دلیل خاصی خبر سقوط یک پهپاد جاسوسی خود را منتشر نمایند.بر همین اساس، اصل این خبر از سوی خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس به شدت تردید کرد.
«اهداف» خبر انتشار سقوط دومین پهپاد آمریکا در کنیا
این مقام آگاه نظامی در بیان اهداف خبر انتشار سقوط دومین پهپاد آمریکا در کنیا معتقد است:
1) انتشار وسیع این خبر یک عملیات روانی برای تحت الشعاع قرار دادن شکار پهپاد فوق مدرن آمریکایی از سوی نیروهای دفاعی ایران است.
2) آمریکاییها با طراحی این سناریو درصدد القای این مطلب هستند که این پرندههای جاسوسی در حدی از اهمیت نیستند که صرفا” علیه کشورهای دارای توان دفاعی بالا مثل ایران بکار گرفته شوند بلکه در کشورهای ضعیفی مثل کنیا هم عملیات میکنند؛
3) آمریکاییها با انتشار ناشیانهی این خبر به دنبال اقناع افکار جامعه جهانی هستند که امکان سقوط این پرندهها وجود دارد فلذا ممکن است پهپاد شکار شده در ایران هم خودبخود سقوط کرده باشد.
4) هدف نهایی این سناریو این است که شکار پهپاد آمریکایی توسط نیروهای دفاعی ایران محل تردید است و اگر هم واقعیت داشته باشد، دارای ارزش نظامی خاصی نیست.
این مقام آگاه نظامی در پایان گفت: این سناریوی روانی آمریکایی ها حتی اگر در افکار عمومی دنیا هم موثر باشد و موجب فریب اذهان شود در واقعیت هیچ تاثیری نداشته و خود مقامات بالای نظامی آمریکا بیش از هر کس دیگری می دانند که با شکار پرنده جاسوسی آن ها در ایران چه شکست سنگینی متحمل شده و در آینده چه هزینه های گزافی را متحمل خواهند شد.
وی افزود: فشار روانی حاصل از به دام افتادن پهپاد آمریکایی توسط نیروهای جنگال ایران،کاملا” محسوس است و روی آوردن آمریکایی ها به چنین سناریوهای نخ نمایی ناشی از این فشار روانی است.
Sorry. No data so far.