چهارشنبه 16 ژوئن 10 | 11:06

مسدود شدن وبلاگ‌های توهین‌کننده امری عادی است

بسته شدن وبلاگ هایی که به مدیر سرویس دهنده یا سرویس توهین می کنند امری عادی است. هرچند بهتر است که این اتفاق نیفتد و مدیران سرویس دهنده ها ظرفیت انتقاد پذیری را در خود بالا ببرند تا بتوانند مخاطبین بیشتری را جذب کنند.


به اعتقاد یک وبلاگ‌نویس، مسدود شدن وبلاگ هایی که به مدیر سرویس دهنده یا سرویس توهین می کنند امری عادی است.

محمدصالح مفتاح، نویسنده وبلاگ «آذرباد» در گفت‌وگو با خبرنگار «وبلاگ نیوز» درباره مسدود شدن اخیر ۵ وبلاگ توسط مدیر بلاگفا به دلیل توهین و تهدید او گفت: بسته شدن وبلاگ هایی که به مدیر سرویس دهنده یا سرویس توهین می کنند امری عادی است. هرچند بهتر است که این اتفاق نیفتد و مدیران سرویس دهنده ها ظرفیت انتقاد پذیری را در خود بالا ببرند تا بتوانند مخاطبین بیشتری را جذب کنند.

این وبلاگ نویس در ادامه گفت: با این موضوع موافق نیستم که ما به دلیل اختلاف نظر با یک سرویس دهنده تمام مزیت های او را در نظر نگیریم. بلکه باید سعی کنیم تا کسانی که درون مرزهای کشور فعالیت می کنند و بر اساس قوانین داخلی فعال هستند را تقویت کنیم.

البته مفتاح این موضوع را فراتر از رده مدیران و مسئولین می برد و مسئولیت را متوجه تمامی وبلاگ نویسان می داند: این موضوع نه تنها متوجه مسئولین کشور است، بلکه به همه ما فعالان فضای مجازی هم مربوط می شود. ما هم باید سعی کنیم تا همان‌گونه که در محصولات صنعتی به دنبال خودکفایی هستیم، باید به دنبال ایجاد بسترهای بومی برای فعالیت های مجازی مان هم باشیم.

این فعال مجازی ضمن تأکید به بومی سازی فناوری‌های مجازی، گفت: در فضای پس از انتخابات شاهد بودیم که بسترها و زمین های بازی دشمن به عنوان ابزارهایی در دست دشمن قرار گرفت و آن‌ها به عنوان بازوی رسانه ای جریان فتنه مورد استفاده قرار گرفتند. دیدیم که مدیران شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توئیتر رسماً علیه اعتقادات و منافع ملی ما موضع گرفتند و این نشانه ها، ما را به تقویت بسترهای بومی سرویس‌های اینترنتی رهنمون می کند.

کاربران وردپرس دارای حق مکتسبی هستند
نویسنده وبلاگ «آذرباد» در ادامه با توجه به مسدود کردن تمامی وبلاگ های وردپرس در این باره گفت: به نظر می رسد موج جدید فیلترینگ که سرویس ها (مثل وردپرس) را نشانه گرفته است، باعث می شود تا کاربرانی که تا کنون از این سرویس استفاده می کرده اند، به جای حرکت به سمت سرویس های داخلی به شکستن فیلتر روی بیاورند که باید توجه داشت تا این موضوع به مرور باعث شکستن قبح قانون نشود.

این دانشجوی رشته حقوق در ادامه با اشاره به حقوق نادیده گرفته شده کاربران سرویس دهنده وبلاگ وردپرس در این موضوع گفت: کاربرانی که تا کنون از یک آدرس استفاده می کنند دارای حق مکتسبی شوند که به مرور آن را به دست آورده اند. محروم کردن کاربر از این حق باید به دلیلی موجه مدلل شود. در غیر اینصورت کاربران این موضوع را نخواهند پذیرفت.

محمدصالح مفتاح معتقد است مسدود کردن بدون منطق وبلاگ ها و وب سایت ها باعث می شود تا منتقدین از انتقادهای خود اقناع نشود و مسلما این انتقادها را نمی توان نادیده گرفت.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.