شنبه 19 ژوئن 10 | 12:25

تلاش‌های ناکام برای بازگشت به قدرت

پیش از این هم شنیده شده بود که آیت الله موسوی اردبیلی در دیدار با رهبری از ایشان اجازه می‌گیرد که آقایان خاتمی و موسوی به طور جداگانه به حضور برسند و برای رفع مشکل ارائه نظر کنند. اما شنیده‌ها از این حکایت دارد که رهبری سه شرط را برای آقایان تعیین می‌کنند که تازمانی که محقق نشود دیداری هم صورت نمی‌پذیرد: 1- اعلام التزام به تمام اصول قانون اساسی و اصل ولایت فقیه 2- اعلام برائت از گروهک‌های ضد انقلاب 3- اعلام برائت از دولت‌های بیگانه به خصوص آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی. اما فتنه‌گران این شرایط را نادیده می‌گیرند و تنها، خاتمی به بیان مواضعی هرچند سست، دست می‌زند.


تریبون مستضعفین– «جرس» در تاریخ ۸۹/۳/۲۷ در بخش شنیده‌های سایت خود چنین نوشت: اسفند 88 سران سه قوه‌ی زمان امام خمینی (مهندس موسوی، آیت الله هاشمی رفسنجانی و آیت الله موسوی اردبیلی) به رهبری پیشنهاد دادند تا برای خروج کشور از بحران درجلسه‌ای با حضور ایشان چاره اندیشی کنند. این سه نفر دیدگاه‌های خود را هماهنگ کردند تا در جلسه مورد نظر به اطلاع آقای خامنه‌ای برسانند. برای همین امر از دفتر رهبري تقاضای وقت می‌کنند، اما از دفتر اطلاع می‌دهند که موسوی مجاز به شرکت در جلسه نیست و در نهایت جلسه شکل نمی‌گیرد.

این اولین بار نیست که خبرهایی منتشر می‌شود که رهبری از پذیرش سران فتنه امتناع کرده‌اند. پیش از این هم شنیده شده بود که آیت الله موسوی اردبیلی در دیدار با رهبری از ایشان اجازه می‌گیرد که آقایان خاتمی و موسوی به طور جداگانه به حضور برسند و برای رفع مشکل ارائه نظر کنند. اما شنیده‌ها از این حکایت دارد که رهبری سه شرط را برای آقایان تعیین می‌کنند که تازمانی که محقق نشود دیداری هم صورت نمی‌پذیرد:

1- اعلام التزام به تمام اصول قانون اساسی و اصل ولایت فقیه
2- اعلام برائت از گروهک‌های ضد انقلاب
3- اعلام برائت از دولت‌های بیگانه به خصوص آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی

اما فتنه‌گران این شرایط را نادیده می‌گیرند و تنها، خاتمی به بیان مواضعی هرچند سست، دست می‌زند که همان هم مورد انتقاد آقایان موسوی و کروبی قرار گرفته است. به نظر می‌رسد که سران فتنه مطلع هستند که یاران آن‌ها نه به قانون اساسی ملتزم و معتقدند و نه از ضدیت با انقلاب بری! به همین دلیل است که هرگز این اعلام التزام و برائت را علنی نکرده و نمی‌کنند.

اما از طرف دیگر به دنبال سهم‌خواهی و بازگشت به عرصه قدرت رسمی هستند و به همین دلیل از بیان شفاف عقاید خود طفره می‌روند. نه از قانون اساسی اعلام برائت می‌کنند و نه خود را به آن ملتزم می‌بینند.

از طرف دیگر عملکرد رهبری نشان داده است که ایشان نمی‌خواهند قدرت را پشت درهای بسته تقسیم کنند و بزرگ‌زادگی باعث نمی‌شود که جمهوریت نظام را نادیده بگیرند. حکمیت هم از آن جهت که مخالف با رای مردم است مورد پذیرش رهبری قرار نمی‌گیرد.

اکنون یک سال از آغاز فتنه‌ی تلخ 88 می‌گذرد و حسن تدبیر رهبری برای مدیریت شرایط خاص کشور بر همگان معلوم شده است. حالا توپ نه تنها در زمین فتنه‌گران است، که درون دروازه‌شان قرار گرفته.

جرس در پایان خبر نقل می‌کند که مقام معظم رهبری به صراحت گفته‌اند: من محکم تا به آخر ايستاده‌ام، این شما هستید که باید مواضع‌تان را شفاف و روشن بیان کنید که کجا ایستاده‌اید.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.