به گزارش تریبون مستضعفین بسیج دانشجویی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران در پی جنایاتی که علیه اقلیت مسلمان میانمار در حال وقوع است بیانیهای صادر کرد و در آن با اشاره به کشتارهایی که جریان دارد و سکوت مجامع بینالمللی به دستگاه دیپلماسی و شخص وزیر خارجه هشدار داده شده است که «در صورت ادامه ی مواضع منفعلانه شان در قبال مسایل این چنینی و بازی کردن در زمین دیپلماسی اسکتباری باید تاوان نشنیدن صدای مظلوم را بدهند.»
متن کامل این بیانیه را که نسخهای از آن برای تریبون مستضعفین ارسال شده است را در ادامه میخوانید:
قال رسول الله(ص): من سمع منادیا ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم (وسائل الشیعه, ج 11,ص 108)
هر کس صدای کمک خواستن مسلمانی را بشنود و یاریش نکند مسلمان نیست!
بار دیگر صدای ضجهی مسلمان به گوش میرسد. بار دیگر صدای گوشخراش خرد شدن استخوانهای انسان در میان ستم، فضای عالم را گرفته است. بار دیگر بشردوستی و کمک به همنوع، فدای دیپلماسیهای سودمدار شده است. بار دیگر فطرت طعمهی هیاهوهای هدفدار رسانههای استکباری گردیده است و بار دیگر باید حقوق بشر را با تابوت رنگارنگش به خاک سپرد.
این روزها بشریت صحنههایی را در برابر دیدگانش میبیند که دهها سال است از طریق کتب تاریخی نوشته دست صهیونیزم؛ اینگونه وحشیگریها را مختص دوران به اصطلاح تاریک قرون وسطی میپندارد و با ژستی حقوق بشری به تقبیح آن دوران میپردازد. حال آنکه باید فریاد زد که قرون وسطی چیزی جز دوران بشریت مادیگرای قرن بیست و یکم نیست.
این روزها کشتار بیرحمانه مسلمانان روهینگیا در کشور میانمار به وسیلهی بودائیهای افراطی که با بایکوت رسانهها و مجامع بینالمللی همراه شده بار دیگر لکهی ننگی بر دامن جنایتکاران همیشه تاریخ گذاشته است.
بعد از حملهی افراطیون بودائی به اتوبوس حامل مسلمانان و همچنین کشته شدن یک بودائی در جریان این درگیری موج جدید حملهی اکثریت بودائی به مناطق مسلماننشین آغاز شده است و تخریب منازل و مساجد و کشتار مسلمانان با سکوت دولت نظامی میانمار صورت گرفته است.
اقلیت مسلمان میانمار از حداقل حقوق انسانی برخوردار نیستند؛ به رسمیت شناخته نشدن حق مالکیت زمین و محرومیت از حقوق شهروندی در قاونینی که در سال 1982 تنظیم شده است وضعیت اسفناکی را برای مردم منطقه آراکان رقم زده است. این فشارهای دولتی در حالی وارد میشود که مردم از کمبود غذا و شرایط بد این منطقه به حدی تحت فشار اند که بسیاری از آنها مهاجرت را به ماندن در محل تولد خویش ترجیح میدهند. بسیاری از مردم این منطقه در شرایط سختی در کمپهای مرزی ساکنند و اجازه خروج از منطقه را ندارند و در صورتی که قصد مهاجرت ناگهانی از راه دریا را داشته باشند به طرز وحشیانهای توسط ارتش نابود میشوند و نجاتیافتگان نیز در شرایط بدی به عنوان کارگران غیرقانونی در کشورهای دیگر آسیایی مشغول کار میشوند و در کمپهای آن کشورها ادامه حیات می دهند.
و اما حقوق بشر…
بایکوت رسانهای این فجایع با سکوت شرمآور مجامع بینالمللی و سران کشورهایی که خود را مدافع حقوق بشر می دانند همراه شده است. تاکید کاریکاتوری این کشورها و رسانه های تحت امرشان بر روی تحرکات مشکوک گروه های تروریستی در سوریه در شرایط حاضر و نادیده گرفتن این نسلکشی مثال دیگری است برای اثبات اینکه کشورهایی که امروز دم از حقوق بشر و حقوق انسانها میزنند اعتقادی به دفاع از مظلوم ندارد و این مسائل به عنوان بازیچهای در دست آنها برای پیشبرد اهداف پلیدشان است .
امروز بدون شک بعد از سقوط یک به یک دیکتاتورها و به راه افتادن موج بیداری اسلامی، استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا بر آن شده است تا با دستآویز قرار دادن حوادث سوریه از یک طرف و نیز سکوت همراه با رضایت در قبال کشتار مسلمانان میانمار از طرف دیگر؛ بتواند ضربه مهلکی بر این حرکت مبارک بزنند.
و اما اینک ما دانشجویان با شروع ماه مبارک رمضان با دیدگانی اشک بار و نگران از دستگاه دیپلماسی کشور انتظار داریم که بدون هر گونه مسامحه با به کارگیری تمام ظرفیت های خویش برای شکستن این سکوت خبری در فضای رسانه ای اقدامی عملی و در خور انجام داده و با استفاده از ظرفیت کشورهای اسلامی به خصوص کشورهای تازه بر آمده از بطن بیداری اسلامی، با حرکتی فعال بتواند وظیفه خود را در قبال مسلمانان میانمار ادا کند و شخص وزیر خارجه و افراد تاثیر گذار در دستگاه مورد نظر بدانند که در صورت ادامهی مواضع منفعلانهشان در قبال مسایل این چنینی و بازی کردن در زمین دیپلماسی اسکتباری باید تاوان نشنیدن صدای مظلوم را بدهند و نیز مطمئن باشند که تک تک حرکاتشان با چشمان تیزبین امت انقلابی رصد میشود و هر گونه حرکت انقلابیشان علاوه بر جلب رضایت پروردگار؛ باعث شاد شدن دل بقیه الله الاعظم(عج) و نایب بر حقشان و نیز جلب رضایت و حمایت دانشجویان و امت حزب الله خواهد شد.
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
31 تیر ماه 1391
Sorry. No data so far.