دوشنبه 03 سپتامبر 12 | 10:34

خری که ناغافل جیگر گوشه آنور آبی‌ها شد!

اما پافشاری این گونه جریان‌ها در بزرگنمایی چنین موضوع کم ارزشی، کار را به جایی می‌رساند که در برخی شبکه‌های اجتماعی، حمایت از «الاغ عروسکی» راه می‌افتد و البته هیچ کدام از افرادی که به عضویت این کمپین‌ها در می‌ایند، از خود نمی‌پرسند که یک عروسک ۵۰۰ گرمی به چه حمایتی نیاز دارد؟!


«جیگر ممنوع تصویر شد» این خبری بود که در هفته گذشته روی خروجی برخی از رسانه‌های ضد انقلاب قرار گرفت. ماجرا از این قرار بود که شبکه‌های جام جم ۱ و نمایش در اقدامی مشابه تصمیم به باز پخش مجموعه «کلاه قرمزی ۹۱» کردند که در این بازپخش قسمت‌ها و آیتم‌هایی که در آن «جیگر» (خر دوست داشتنی و عروسکی) گویا بنا به صلاحدید مدیران نظارتی تلویزیون به دلیل بد آموزی‌های رفتاری از جمع شخصیت‌های محبوب مجموعه «کلاه قرمزی ۹۱» کنار گذاشته شد.

این خبر با مزه و البته تعجب بر انگیز تنها چند ساعت بعد از انتشار توسط عوامل سازنده مجموعه «کلاه قرمزی» به کلی تکذیب شد و حتی مدیران جام جم نیز از شنبدن این ماجرا اظهار شگفتی والبته بی‌اطلاعی کردند.

اما همین چند ساعت کافی بود تا باز هم داستانی تازه شکل بگیرد. داستانی که قهرمانش یک خر عروسکی بود اما عروسک گردانش رسانه‌های وابسته به ضدانقلاب همچون جرس، بی‌بی سی، فیس بوک، بالا‌ترین و.. بودند که قصد داشتند به هر قیمتی شده، این ماجرا را به مسائل سیاسی ایران ربط دهند.

اینکه خبری منتشر و بعد تکذیب شود، اتفاقی است که در طول هفته ممکن است بار‌ها در فضای رسانه‌ای رخ دهد. امری که به خودی خود و در بسیاری از موارد به دور از تنش و تشویش اذهان عمومی اتفاق می‌افتد. اما وقتی عده‌ای با داشتن اهداف خاص، قصد موج سواری و سو استفاده از این شرایط را داشته باشند، موضوع فرق می‌کند.

تنها نتیجه‌ای که می‌توان از جو سازی رسانه‌های ضد انقلاب در این زمینه گرفت این است که وقتی در جریان برپایی اجلاس سران غیر متعهد در تهران سوژه و بهانه‌ای برای سر و صدا و ایجاد تنش در کشور ایران نیست، باید به دنبال حاشیه‌ای کوچک گشت و آن را زیر ذره بین گذاشت و انقدر در موردش حرف زد تا مردم فکر کنند که این اتفاق اهمیت بسیار بالایی دارد.

نمونه‌اش خبر فوق الذکر است که شاید اگر رسانه‌های اپوزوسیون به موضوع آن دامن نمی‌زدند، عروسک پنبه‌ای و بی‌جان طهماسب و جبلی این گونه قهرمان رویین تن نمی‌شد و‌‌ همان روز اول قائله این شایعه کودکانه ختم به خیر می‌شد.

اما پافشاری این گونه جریان‌ها در بزرگنمایی چنین موضوع کم ارزشی، کار را به جایی می‌رساند که در برخی شبکه‌های اجتماعی، حمایت از «الاغ عروسکی» راه می‌افتد و البته هیچ کدام از افرادی که به عضویت این کمپین‌ها در می‌ایند، از خود نمی‌پرسند که یک عروسک ۵۰۰ گرمی به چه حمایتی نیاز دارد؟!

البته عدم توجه عامه مردم به تنش‌هایی که مغرضان آن را دنبال می‌کنند، بار دیگر به آن‌ها نشان داد که دست آویز سیاسی قرار دادن عروسکی محبوب نخواهد توانست خدشه‌ای به انسجام داخلی وارد کند و ضد انقلاب باید به فکر سوژه‌های جذاب تری برای شانتاژ باشد وگر نه تنها لطیفه‌هایی باقی می‌ماند که مردم در ان‌ها هوش و استعداد آنور آبی‌ها را به سخره می‌گیرند: «با توجه به نماد حزب دمکرات آمریکا (الاغ)، اوباما از» سرجیگر «خواهش کرد به واشنگتن برود. ملکه انگلستان ضمن مخالفت و انتقاد از انحصار طلبی آمریکا اعلام کرد که اگر» دوک قبرس «را از دست بدهد دست به خود سوزی می‌زند.»

امثال این جملات طنز امیز در میان مردم کم نیست و خبر از آن دارد که شاید بتوان گاهی برای مدتی کوتاه اذهان عمومی را مشوش کرد اما فریب مردم ایران کار بسیار دشواریست.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.