سه‌شنبه 04 سپتامبر 12 | 11:59

مانکن اسرائیلی خواستار نجات سیف الإسلام شد

ألان وقتش است که تونی بلر مسیحی دوستی خود را در حق سیف الاسلام بجای آورد…


روزنامه دیلی میل گزارش داد که، اورلی فاینرمال مانکن اسرائیلی و آخرین معشوقه سیف الاسلام قذافی، از تونی بلر نخست وزیر سابق انگلیس خواستار دخالت برای نجات جان وی شد.

طبق گزارش این روزنامه سیف الاسلام قذافی به مدت ۶ سال با خانم فاینرمال مانکن معروف اسرائیلی رابطه عاشقانه داشته و علی رغم اختلافات دینی این دو شخص هنوز هم خواستار ادامه این رابطه می‌باشند.

این روزنامه در ادامه آورده است که: این اقدام مانکن اسرائیلی در حالی صورت می‌گیرد که سیف الاسلام به دلیل اتهاماتی چون کشتار تظاهرات کنندگان در جریان انقلاب لیبی با حکم اعدام روبرو است.

روزنامه دیلی میل در ادامه از قول اورلی فاینرمال عنوان نوشته است که: سیف الاسلام قبل از دستگیری‌اش رابطه بسیار نزدیک و خوبی با تونی بلر داشته است و این دو دوست‌های قدیمی یکدیگر می‌باشند و ألان وقتش است که تونی بلر مسیحی دوستی خود را در حق سیف الاسلام بجای آورد.

این مانکن اسرائیلی در ادامه گفته است که: دادگاه لاهه سیف الاسلام را خوار و ذلیل کرده است و اعدام وی نیز هیچ سودی برای مخالفین وی در پی نخواهد داشت.

لاذم به ذکر است که رابطه دوستانه سیف الاسلام با توئنی بلر زمانی فاش شد که طی قیام مردمی لیبی، اسناد و مدارکی مبنی بر نامه تونی بلر نخست وزیر سابق انگلیس و پیشنهاد وی به سیف الاسلام جهت گرفتن مدرک دکتری از دانشکده اقتصاد لندن فاش شد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.