در روز جمعه ۲۴ شهریورماه و دو روز پس از انتشار فیلم توهین آمیز کارگردان امریکایی علیه پیامبر اعظم(ص)، باشگاه خبرنگاران جوان گزارش داد که کاخ سفید اعلام کرد از پایگاه اینترنتی «یوتیوب» خواسته است ویدئوی حاوی مطالب ضد اسلامی بر روی این پایگاه را که موجب اعتراضات گسترده ضد آمریکایی در سراسر جهان شده است، بررسی کند تا مطمئن شود این فیلم شرایط استفاده از این پایگاه اینترنتی را نقض نمی کند.
پس از این درخواست، یوتیوب اعلام کرد که به دلیل عدم نقض شرایط استفاده از این پایگاه، این ویدئو را حذف نمیکند، اما دسترسی به آن را تنها در کشورهای مصر، لیبی، هند و اندونزی محدود میکند.
گوگل به عنوان مالک یوتیوب در بیانیه خود تاکید کرده که این ویدئو روی سایت یوتیوب در دسترس باقی خواهد ماند، اگرچه شرایط دشواری را در لیبی و مصر به وجود آورده است.
شرکت گوگل همچنین اعلام کرد که اعمال محدودیت بیشتر در دسترسی کاربران به این فیلم منطبق بر قوانین داخلی و نه واکنش به فشارهای سیاسی است.
مدیران این شرکت تصریح کردند که با توجه به شرایط حساس در لیبی و مصر، ما دسترسی به این فیلم را در کشورهایی مثل هند و اندونزی نیز محدود کردیم و این سیاست منطبق بر اصولی است که اولین بار در سال ۲۰۰۷ آن را تبیین نمودیم.
همین اتفاق باعث شده است که منابع خبری از مسدود شدن «گوگل» در افغانستان خبر بدهند.
انتشار یک فیلم توهین آمیز به مقام پیامبر اعظم(ص) در ایالات متحده امریکا و با سرمایهگذاری چند صهیونیست، باعث خشم مسلمانان در کشورهای اسلامی و سبب کشته شدن سفیر امریکا در لیبی شده است.
دولت امریکا مسئولیت تولید این فیلم را نپذیرفته و در پاسخ به درخواست مسلمانان برای برخورد با سازنده این فیلم، او را مشمول قانون «آزادی بیان» در این کشور قلمداد کرده است که همین موضوع انتقادهای مسلمانان به دولت امریکا را افزایش داده است.
Sorry. No data so far.