به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور جلسه هیئت عمومی دیوان عالی کشور امروز به ریاست آیت الله محسنی گرکانی برگزار شد.
در این جلسه رئیس دیوان عالی کشور با قرائت دعائی از مفاتیح الجنان «اللهم ما بنا من نعمه فمنک لااله اله انت استغفرک و اتوب الیک» «خدایا، هر نعمت که به ما بندگان عطا کردی همه از توست خدایی جز تو نیست و از تو آمرزش میطلبم و به سوی تو از هر گناه باز میگردم». گفت: خداوند تبارک و تعالی نعمتهای مادی و معنوی فراوانی در زمینههای مختلف در اختیار انسان قرار داده است که باید شاکر و شکرگزار این نعمتها باشیم و اگر این نعمتهای خداوند از سوی انسانها ناسپاسی صورت گیرد یقیناً بشر گرفتار ناامنی و گرانی در جامعه خواهد شد.
وی افزود: گروهی از بنی اسرائیل که در منطقه آبادی میزیستند و بر اثر کفران نعمت آنچنان گرفتار قحطی و ناامنی شدند که امام صادق (ع) در این زمینه فرمود «از مواد غذائی مجسمه های کوچکی می ساختند و گاهی بدن خود را با آن پاک می کردند و سرانجام کار آنها از گرسنگی و ناامنی بجائی رسید که از همان مواد غذائی آلوده استفاده کردند».
محسنی گرکانی با اشاره به داستان زندگی قوم سبا بیان داشت: این قوم در سرزمین یمن زندگی میکردند و از انواع نعمتهای فراوانی از لطف خداوند برخوردار بودند بهطوریکه در فصل میوه اگر کسـی سبـدی روی سر میگذاشت و از زیـر درختـان میوه عبور میکرد آنقدر میوه در آن سبد میریخت که احتیاجی نبود از درختان میوه دست چین شود.
وی افزود: در قرآن به این موضوع اشاره شده است کُلُوا مِنْ رزقِ رَبِّکُم وَ اشْکُر والَه به آنها گفتیم از این روزیهای فراوان پروردگارتان بخورید و شکر او بجا آورید. و آنچنان این قوم در ناز و نعمت و امنیت بودند و سرزمین پاک و هوایی پاک به دور از آلودگیهای گوناگون از جمله دزدان و ظالمان و آفات و بلاهای خشکسالی از قحطی و گرانی و ناامنی و ترس و وحشتهای اجتماعی. و به سبب ناسپاسی و کفران آن همه نعمت ها یکباره طعمه سیل ویران شدند و آن سرزمین سبـز و خـرم به بیابانی وحشتنـاک تبـدیل شد که هیچ نشانی از آن همه نعمتها به چشم نمیخورد.
رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: لذا باید توجه کنیم که کفران نعمت همیشه منحصر به ناسپاسی از آب و نان نیست و شامل انواع نعمتها میشود مثل خطر تفرقه و اختلافات اجتماعی مخصوصاً در بین مسئولان و ناسپاسی از نعمت وحدت اجتماعی و ولایت مداری و بی تدبیری و غفلت از معیشت زیر خط فقر توده مردم که خود تهدید مهمی است برای به خطر افتادن امنیت اجتماعی که این خود گناهی است نابخشودنی.
رئیس هیئت عمومی دیوان عالی اضافه کرد: انصافاً استقامت مردم و وفاداری آنان به نظام در مقابل این همه مشکلات و فشارها قابل تقدیر است و پاسخ این استقامت مردم که نگهدارنده و حافظ نظام دینی و حاکمیت است باید این باشد که مسئولان با وحدت و همدلی و بکار گرفتن نیروهای اقتصاددان، بحران اقتصادی را به نحو احسن مدیریت کنند و حل مشکلات اقتصادی کشور در اولویت کار دولت مردان و مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
Sorry. No data so far.