رييس دانشگاه صنعتي اميركبير كه ماموريت ساخت و پرتاب ماهواره AUT100 را بر عهده دارد از پرتاب اين ماهواره تا پيش از پايان سال جاري خبر داد.
دكتر عليرضا رهايي درباره روند پيشرفت طرح ساخت اين ماهواره توضيح داد: هم اكنون دانشگاه صنعتي اميركبير با كمك سازمان فضايي ايران به دنبال همكاريهاي بينالمللي در پرتاب ماهواره AUT100 است كه اگر اين بستر فراهم شود در شش ماهه دوم سال شاهد پرتاب اين ماهواره خواهيم بود.
وي همچنين درباره ماهواره ناهيد گفت: پروژه ماهوارهي ناهيد، سه ماه است كه در دانشگاه صنعتي اميركبير آغاز شده و همان تيم فعال بر روي ماهواره AUT100، ماموريت ماهواره ناهيد را نيز بر عهده گرفته است.
به گفته رييس دانشگاه صنعتي اميركبير، ماهواره ناهيد با توجه به خصوصيات مداري كه بايد در آن قرار بگيرد به امكانات ويژهاي نياز دارد كه هم اكنون با آغاز فاز مطالعات بر روي اين ماهواره، خريد تجهيزات آن نيز آغاز شده است.
رهايي خاطرنشان كرد: ماهوارههاي ناهيد و AUT100 هر دو ماموريت اصليشان مطالعات منابع طبيعي و حوادث طبيعي مانند منابع آب و لرزهشناسي است كه اميدواريم با پايان يافتن فاز مطالعاتي ماهواره ناهيد تا چند ماه آينده بتوانيم زمان پرتاب آن را نيز مشخص كنيم.
ماهواره دانشگاه صنعتي اميركبير
رييس دانشگاه اميركبير درباره پروژهي ديگر فضايي اين دانشگاه اظهار كرد: اين دانشگاه پروژه طراحي و ساخت سفينهاي كه بايد حامل موجود زنده براي پرتاب به فضا باشد را بر عهده دارد كه اين پروژه نيز هم اكنون با همكاري سازمان فضايي ايران آغاز شده و مرحله مهمي در سير مطالعات هوا فضاي كشور به شمار ميرود.
وي در پايان افزود: دانشگاه سعي دارد در كنار اين پروژهها پژوهشكده علوم و فناوري فضايي را تجهيز كند تا اين پژوهشكده نه تنها براي پروژههاي محول شده به دانشگاه كه براي تمامي اين قبيل پروژه ها در كشور، آزمايشگاه و پژوهشكدهاي مرجع شود.
Sorry. No data so far.