تریبون مستضعفین- سید عبدالحیدر موسوی
مرگ ستار بهشتی وبلاگنویس مخالف نظام در زندان اصلیترین حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی بود.
حجت الاسلام ابوترابی که ریاست جلسه را بر عهده داشت گفت کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی مشغول بررسی موضوع است و گزارش آن به اطلاع ملت ومجلس خواهد رسید. وی افزود: «از آقای بروجردی هم خواستیم که نتیجه نهایی بررسیهای کمیته امنیت را به اطلاع همکاران و ملت برساند تا اگر موضوعی در این زمینه وجود دارد روشن شود»
چرا نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال میبرید؟
سخنان دکتر توکلی و تقاضای او به پاسخگویی واکنشی به سکوت روزهای اخیر مسئولین در قبال شانتاژهای رسانههای ضد انقلاب در خصوص مرگ این وبلاگ نویس بود. دکتر توکلی نماینده تهران در نطق میان دستور خود گفت:« وبلاگنویسی به نام ستار بهشتی ظاهرا به اتهام اهانت به مسئولان به دلیل فراخوان دادن در وبلاگ خویش بازداشت شده و در زندان جان به جانآفرین تسلیم کرده و چند روزی است رسانههای خارجی و دولتهای غربی بر سر این مسئله غوغا به پا کردهاند.»
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر افزود: «چرا وزارت خارجه و دستگاه قضایی در خصوص این وبلاگنویس توضیح نمیدهند، چرا که در زندان مرگی اتفاق افتاده و باید مسئولان پاسخ دهند و پاسخشان نیز باید قانعکننده باشد. من به کمیسیون امنیت ملی مجلس توصیه میکنم که فعال شود و حقیقت را کشف کند.»
وی گفت: «حالا یک وبلاگنویس حرفهای نامربوط زده باشد و فراخوانی را هم داده باشد، سوال این است که چقدر عملی شده و چه تاثیری داشته است؟ چرا با این اقدامات نظام مظلوم جمهوری اسلامی را زیر سوال برده و از آبروی شهدای هزینه میکنید؟»
اعتراض وبلاگ نویسان به سکوت دستگاهاههای مرتبط
در روزهای گذشته نیز برخی وبلاگنویسان در مطالب خود به سکوت مقامات امنیتی و قضایی اعتراض کردند. به عقیده آنها سکوت مسئولان پلیس فتا، باعث شد که وبلاگنویسان و پایگاههای خبری که غالبا سابقه خوشی در انتشار مطالب صحیح و متقن ندارند، نبض خبر رسانی درباره مرگ نویسنده وبلاگ «انتقاد» را با انتشار مطالب و اخبار احساسی و بعضا غیر قابل استناد بهدست گیرند. چریانی که سابقه دروغهای بزرگ آنها در جریان فتنه ۸۸ به گونهای است که با سو استفاده از سکوت مقامات مسئول حتی توانستند برای آدم زنده نیز مجلس ختم برگزار کنند. مرگ این وبلاگنویس را «جنایتی دیگر توسط نظام» اطلاق کرده حداکثر سوء استفاده تبلیغاتی را ببرد.
امید حسینی، نویسنده وبلاگ «آهستان» در بخشی از نوشته خود آورده است:
در نوشتهای دیگر، میثم رمضانعلی، نویسنده وبلاگ «هابیل» هم به این سکوت از منظر فشار رسانهای به نظام جمهوری اسلامی انتقاد میکند و مینویسد:
«من واقعا متوجه نمیشوم که چرا در بسیاری از اتفاقها ما سعی در پنهان کردن و بایکوت اتفاقات میکنیم و بازی را به نحوی پیش میبریم که اعتماد افکار عمومی نسبت به نهادها و رسانههای داخلی کاهش یابد. به عنوان مهمترین نهاد، پلیس فتا که در اخبار گفته شده است که ستار بهشتی را دستگیر کرده است، چرا نباید در مورد این اتفاق حرفی بزند؟»
احسان رستگار، نویسنده وبلاگ «منتقد مستقل» هم دیگر وبلاگنویسی است که به این موضوع واکنش نشان میدهد و در مطلب خود پیکان انتقاد را به سمت فردی میبرد که مرتکب این خطا شده است و بهصورت مصداقی، او را مرتکب به اقدام عملی علیه نظام جمهوری اسلامی میداند.
نحوه برخورد با مجرمین امنیتی در زندان
زندان رجایی شهر
هر چند نحوه برخورد دستگاههای امنیتی با مجرمین جرائم امنیتی پس از فتنه ۸۸ بهگونهای بوده است که برخی وقایع رخداده را باید به سان اشتباه و جرم یک مامور نوشت که نظام اسلامی نیز با شدت با آنها برخورد میکند. احکام اعدام برای دو تن از مجرمین فاجعه کهریزک، برخورد قضایی با عاملین حمله به کوی دانشگاه و مجتمع سبحان و… گویای این مساله است.
اگر شکنجه و برخورد فیزیکی با متهمین و مجرمین حوادث فتنه امر رایج در بازداشتگاه و زندانها بود صفحات وبلاگها و شبکههای اجتماعی جریان ضد انقلاب همواره باید شاهد خاطرات آنها از این مساله میبود. با اینحال سکوت و عدم پاسخگویی در قبال مرگ مشکوک ستار بهشتی که ـ با توجه به ابهامات موجود حتی میتواند علتی طبیعی هم داشته باشدـ آن را به عاملی برای هجمه به نظام تبدیل کرده است.
بیانیه ستاد حقوق بشر قوه قضاییه
ستاد حقوق بشر بیانیهای با تاکید براینکه هر فردی که قصورا یا تقصیرا در این واقعه دخالت داشته است، مورد پیگرد سریع، قاطع و بدون اغماض دستگاه قضایی قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: با دستور قاطع و ویژه حضرت آیت الله آملی لاریجانی ریاست محترم قوه قضائیه تمام ابعاد قضیه تحت بررسی دقیق قرار گرفته است که نتایج آن بزودی اعلام خواهد شد.
Sorry. No data so far.