دوشنبه 25 مارس 13 | 15:50

خون‌خواهی‌ات رهبر ما خواهد شد +دانلود نماهنگ

آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به مناسبت شهادت شیخ احمد یاسین در سوم فروردین ۸۳ وی را «عالم مجاهد» و «شیخ پارسا» خواند و گفت: «روح شیخ زنده است و درس او كه اینك با خون مظلومانه‌اش ماندگارتر و برجسته‌تر شده زمزمه‌ی جوانان و نوجوانان نسل آینده فلسطین خواهد بود.»


تریبون مستضعفین- «من زندگی خود را وقف عمل کرده ام و نه کتابت. سراسر زندگی ام صرف انجام آن‌چه خواندم و فرا گرفته ام، شده است. آن‌چه را که فرا می‌گیرم، عمل می‌کنم.»

شیخ احمد یاسینعبارت بالا از سخنان شهید شیخ احمد یاسین بنیان‌گذار جنبش مقاومت اسلامی حماس و رهبر معنوی آن است که در سحرگاه ۶۶امین سال زندگی‌اش در سوم فروردین‌ماه ۱۳۸۳ در حالی که پس از نماز صبح از مسجد باز می‌گشت با موشک بالگرد اسرائيلی به شهادت رسید.

احمد اسماعیل یاسین در سال ۱۹۳۷ در جنوب غزه متولد شد، در جریان جنگ ۱۹۴۸ اعراب و اسرائيل، روستایش ویران شد و به جمع اردوگاه‌نشینان نوار غزه پیوست، در همان کودکی‌اش از ناحیه ستون فقرات آسیب دید و زمین‌گیر شد، ولی نشستن بر صندلی چرخ‌دار او را از ایستادنی تمام قد در برابر اشغالگران بازنداشت.

شیخ احمد در سال ۱۹۸۳ به دلیل فعالیت‌های نظامی جنبش «مجمع اسلامی» که خود مؤسس و مدیرش بود، به زندان‌های رژیم صهیونیستی افتاد و پس از ۱۱ ماه تحمل زندان در تبادل اسرای فلسطینی و اسرائيلی آزاد شد. وی سه سال بعد (۱۳۶۶) شاخه‌ی فلسطینی اخوان‌المسلمین با نام حرکة المقامة الاسلامیة (حماس) را تأسیس کرد که همزمان با انتفاضه اول مسجد‌الاقصی که به انقلاب سنگ مشهور شد بود. شیخ دو سال بعد دستگیر و به حبس ابد محکوم شد شد.

شیخ یاسین پس از شش سال اسارت در زندان‌های اسرائیل در جریان مبادله با دو جاسوس آمریکایی که قصد ترور خالد مشعل در اردن را داشتند آزاد شد، سه سال پس از آزادی وی انتفاضه دوم مسجد‌الاقصی با سیل عملیات استشهادی فلسطینیان علیه اسرائیل شروع شد.

رژیم صهیونیستی اثر معنوی شیخ بر مقاومت فلسطین را برنتابید و هفت سال پس از آزادی، وی را ترور کرد.

رهبر معنوی جنبش حماس در سال ۷۷ به ایران آمد و با آیت‌الله خامنه‌ای و سیدمحمد خاتمی دیدار کرد.FILES-MIDEAST-IRAN-PALESTINIAN-ISRAEL-HAMAS-YASSIN

آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به این مناسبت، وی را «عالم مجاهد» و «شیخ پارسا» خواند و گفت:

«روح شیخ زنده است و درس او كه اینك با خون مظلومانه‌اش ماندگارتر و برجسته‌تر شده زمزمه‌ی جوانان و نوجوانان نسل آینده فلسطین خواهد بود.»

نماهنگی که در ادامه می‌بینید، از تولیدات شاخه رسانه‌ای جنبش حماس است که چند سال پس از شهادت او -همزمان با به قدرت رسیدن حماس در نوار غزه- منتشر شده است:

[jwplayer file=”http://teribon.ir/media/Nam-Fee-Salaam.flv” image=”https://www.teribon.ir/img/2013/03/Nam-Fee-Salam.jpg”]

دانلود نماهنگ «نم فی سلام»

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.