چهارشنبه 03 مارس 10 | 19:49

تریبون مستضعفین، برگزیده 8 ماه نبرد سایبری

همایش هشت ماه نبرد سایبری، به مناسبت فعالیت های صورت گرفته در فضای مجازی از انتخابات 22 خرداد 88 تا 22 بهمن 88، دیروز با حضور فعالین این عرصه، برگزار گردید. در این همایش سایت “تریبون مستضعفین” در بخش سایت ها و پورتال های خبری به عنوان برگزیده مورد تقدیر قرار گرفت.


0_6094همایش هشت ماه نبرد سایبری، به مناسبت فعالیت های صورت گرفته در فضای مجازی از انتخابات 22 خرداد 88 تا 22 بهمن 88، دیروز با حضور فعالین این عرصه، اعم از وبلاگ نویسان، نمایندگان سایت های خبری، سایت های ساخت و توزیع کلیپ فیلم، وبلاگ های پادکست و شبکه های اجتماعی برگزار گردید.

در این همایش سایت “تریبون مستضعفین” در بخش پورتال های  اطلاع‌رسانی به عنوان برگزیده مورد تقدیر قرار گرفت. این وب سایت از تاریخ 25 خرداد 1388، سه روز بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری با مشاهده ی حجم عظیم قلب حقایق، دروغ پراکنی ها و فضای یک طرفه و آلوده ی بخشی ازجریانات وب فارسی، به منظور اطلاع رسانی در مورد حقایق و وقایع جاری کشور فعالیت خود را آغاز کرده است.

حسین قدیانی به عنوان اولین مهمان این برنامه یکی از مطالب اخیر خود را برای حاضران خواند که با تشویق های مکرر و فرستادن صلوات همراه شد.

در بخش دیگر “وحید جلیلی” سردبیر نشریه راه، در مورد علت ایجاد آشوب ها و اغتشاشات بعد از انتخابات و نقش فضای سایبری به سخنرانی پرداخت.

مهمان بعدی برنامه محمدحسین صفارهرندی بود. وزیر فرهنگ دولت نهم در سخنانی بر نقش رسانه ها و به خصوص رسانه های فضای مجازی تاکید کرد و با فتح الفتوح خواندن 22 بهمن امسال گفت اگر خیز خوبی در فضای سایبر برداریم می‌توانیم این فضا را در اختیار بگیریم؛ وی در ادامه گفت علت اینكه جنبش سبز افول كرد این بود كه پیامی برای مردم نداشت.

در این مراسم حسین یکتا نیز نکاتی درباره جنگ در عرصه سایبری و فعالیت در این عرصه پرداخت.

در قسمت پایانی برنامه “پیام فضلی نژاد” که اخیرا مورد سوء قصد قرار گرفته بود در جمع فعالین فضای نت حاضر شد و به سخنرانی پرداخت. فضلی نژاد در بدو ورود مورد تشویق طولانی مدت حاضران در همایش قرار گرفت.

همچنین محمدمهدی سیار شاعر جوان کشورمان در این مراسم به شعرخوانی پرداخت. در بخش دیگر همایش گروه همخوانی با اجرای سرودهایی به سه زبان فارسی ، عربی و انگیسی پرداختند. در طول برنامه نیز چندین کلیپ تصویری تولید شده توسط وبلاگ نویسان برای مدعوین به نمایش درآمد.

در بخش پایانی مراسم نیز از بهترین های بخش های مختلف تقدیر به عمل آمد.

در بخش وبلاگ‌ها، وبلاگ “آهستان” به مدیریت “امید حسینی” از بین 6 نامزد مطرح -تولدی سبز، آهستان، قطعه 26، وبلاگ‌نویس شهرما، دست‌نوشته‌های یك دانشجو، مدرسه ما-‌ برگزیده شد.
در بین سایتها و وبلاگهای كلیپ و فیلم از بین 5 نامزد مطرح -روشنگری، كلیپ موبایل مبارز، مجاهد، فورویزیت، یوتیوب دات آی آر-، وبلاگ كلیپ مبارز در این بخش انتخاب شد.
در بین وبلاگ‌های طرح و عكس از بین وبلاگ‌های تخریب‌چی، پوسترهای عاشورایی، دوئل، تلخندك، نفوذی، طعم عسل، وبلاگ پوسترهای عاشورایی انتخاب شد.
در بین وبلاگ‌های پادکست از میان وبلاگ‌های زاغه‌نشین، بی‌سایبان، بچه‌های قلم، خاك‌ریز، وبلاگ بی‌سایبان توانست در این قسمت برگزیده شود.
در بیین سایت‌های خبری فعال در عرصه جنگ نرم، نیز پایگاه اطلاع رسانی رجا انتخاب شد.
در قسمت‌ شبكه‌های اجتماعی ایرانی نیز از بین آگاه‌ترین، نت‌ایران، نویسه، بی‌شمار، حامیان ولایت هیچ كدام نتوانستند به عنوان شبكه اجتماعی برتر انتخاب شوند و در این قسمت برگزیده‌ای انتخاب نشد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.