محسن صادقیفر گفت: در دو ماهه اول امسال 22.5 میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 22.4 میلیون تن بود تغییر محسوسی نداشته است .
وی از رشد 27.5 درصدی رشد ترانزیت غیر نفتی از بنادر کشور در این مدت خبر داد و گفت: در دوماهه اول امسال 22 هزار تن کالای غیر نفتی از بنادر کشور ترانزیت شد.
این عضو هیات عامل سازمان بنادرو دریانوردی با اشاره به رشد 54 درصدی سفرهای دریایی گفت: در دوماه اول سال جاری شاهد 4 هزار و 600 نفر سفر دربنادر کشوربودیم .
وی به عملیات کانتینری بنادر کشور در این مدت اشاره ای نکرد.
معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی درباره وضعیت تخلیه کالاهای اساسی در بنادر کشور نیز گفت:با تشکیل کمیته هماهنگی حمل و نقل کالاهای اساسی از بنادر که بیش از 20 سازمان ذیربط در آن عضویت دارند اقدامات خوبی در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی صورت گرفته که اثرات خوبی نیز در این بخش داشته است .
صادقی فر افزود: درحال حاضر و با هماهنگی های انجام شده با بخش های مختلف و تسهیلاتی که گمرگ برای این بخش قائل شده است؛تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در اولویت است و این کالاها در کوتاه ترین زمان ممکن در بنادر کشور تخلیه و به سمت بازارهای مقصد بارگیری می شود .
وی درباره احتمال نگهداری کالاهای اساسی در بنادر به منظور افزایش ارزش افزوده آنها نیز گفت: با نظارتی که داریم به هیچ وجه اجازه نمی دهیم کالاهای اساسی با این هدف که ارزش افزوده بیشتری پیدا کنند در بنادر کشور نگهداری شوند از سوی دیگر از آنجا که حمل کالاهای اساسی بصورت یکسره است به سرعت تخلیه و با استفاده از کامیون ها به سمت بازارهای مقصد بارگیری می شود این در حالی است که ماندگاری طولانی این کالاها در بنادر هزینه بیمه ای آنها را نیز افزایش می دهد.
معاون امور بندری ومناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی گفت: هیچ کالای اساسی در بنادر کشور نمی ماند مگر اینکه از نظر سازمان هایی چون استاندارد برای مقطع کوتاه نیاز به بررسی و آزمایش داشته باشد.
وی درباره انتقال کالاهای اساسی به بازارهای مقصد گفت: سال گذشته در مقطعی برای بارگیری کالاهای اساسی با کمبود کامیون مواجه شدیم اما با تشکیل این کمیته و اقداماتی که انجام شد این مشکل نیز برطرف شد.
Sorry. No data so far.