قیمت حدودی یک قواره از انواع چادر مشکی (ساده)
نازک گل ضخیم …………………….. 40 هزار تومان
حریر کره …………………….. از 60 الی 80 هزار تومان
حریر ژاپن …………………….. 160 هزار تومان
کرپ ناز ژاپن …………………….. 180 هزار تومان
کن کن کره …………………….. از 180 الی 200 هزار تومان
هرى اوساکا ژاپن …………………….. 200 هزار تومان
الگانس خامه دوزی ژاپن …………………….. از 180 تا 600 هزار تومان
میتسوبیشی ژاپن …………………….. از 250 هزار الی 600 هزار تومان
* هزینه دوخت این چادرها، بسته به جنسشان از 10 هزار تومان تا 30 هزار تومان متغیر است.
به غیر از چادر مشکی ساده، چادرهای مشکی نظیر چادر ملی، چادر دانشجویی، چادر کمری، چادر شال دار، چادر اماراتی، چادر لبنانی، چادر صدفی لبنانی، چادر حجازی و چادر جلابیب هم مورد استفاده بانوان محترمه کشور ما می باشد. و البته علاوه بر چادر مشکی، چادرهای سفید (برای نماز) و چادرهای رنگی مجلسی نیز در میهمانی ها و مجالس خانگی مورد استفاده قرار میگیرند.
به طور میانگین هر بانوی چادری ایرانی طی زندگی روزمره خود از سه عدد چادر برای پوشش در محیط بیرون از منزل و فعالیت های روزمره، پوشش در میهمانی ها، پوشش در محیط های شغلی و دانشگاهی و حوزوی، پوشش در مسافرت ها (سیاحتی و زیارتی) و دیگر محیط های اجتماعی استفاده میکند و میانگین عمر استفاده از یک چادر (در صورت عدم آسیب دیدگی های ناشی از سوختگی و یا پارگی) یک سال می باشد.
همچنین بر اساس تحقیقات میدانی چند روزه ی این حقیر در سه بازار میدان هفت تیر، امامزاده حسن (ع) و سه راه جمهوری، مانتوهای مورد استفاده ی بانوان چادری (که دارای ویژگی های خاصی مانند داشتن قد و آستین های بلند، عرض آزاد و گشاد، رنگ های موقر و … میباشند) بعضا تا ده برابر مانتوهای مورد استفاده بانوان مانتوئی (که عموما فاقد ویژگی های مذکور میباشند) قیمت دارند.
ضمن اینکه بانوان چادری در کنار اینها عموما از روسری هائی با عرض 90 و 100 سانتیمتر با جنس ترک (که روی سر لیز نمیخورد و غالباً قیمتی دو برابر قیمت روسری های معمولی دارند) و نیز جوراب های ضخیم و ساق دست و گیره روسری مخصوص و کیف هائی که در ظاهر و ساختار با چادر تناسب داشته باشند (باز هم با قیمت بیشتر از کیف های معمولی) استفاده میکنند.
طبق بررسی بنده و همفکری هایم با چند تن از خواهران چادری، نهایتاً مشخص شد که یک بانوی چادری به ازای چادری بودنش در طول یک سال به طور میانگین متحمّل پرداخت هزینه ای در حدود 800 هزار الی یک میلیون تومان میگردد؛ و این در حالی است که اگر چادرش را کنار بگذارد و با مانتوهائی که فاقد معیارهای حجاب اسلامی هستند پا در محیط اجتماعی بگذارد این هزینه به مراتب کمتر از هزینه ی چادری بودنش خواهد شد.
لذا با این تفاسیر، بسیار جای تعجب دارد که سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، در برخی از سریال ها و فیلمهای سینمائی خود، به محض اینکه میخواهد خانواده ای را متموّل و ثروتمند نشان دهد، بانوان آن خانواده را مانتوئی و به محض اینکه میخواهد خانواده ای را فقیر، بدبخت، بیچاره و یا زندانی و مجرم (!!!!) نشان دهد بانوان آن را با چادر به تصویر میکشد!!!!
به خدا آدم. متحير است كه اينان ايمان دارند يا نه هم دروغ مي گويند وهم در امانت خيانت مي كنند پس شرايط مومن ندارند ببينيد مافياي چادر در ايران كيانند ؟!!!!
نویسنده یا مردیه که خانمش چادری نیست یا خانمیه که خودش چادری نیست! هزینه چادر برای خانم من که به 100 هزارتومان در سال هم نمی رسه. در صورتی که خیلی از مانتویی ها خیلی بیش از اینها هزینه می کنند.