تریبون مستضعفین ـ کتاب «خاطرات آیت الله عباسعلی صادقی قهاره» از سوی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی وبا همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان منتشر شد.
در مقدمه کتاب آمده: «آیتالله عباسعلی صادقی قهاره از روحانیون برجسته و فضلای معروف حوزه علمیه کمالیه، با دعوت آیتالله کمالوند در سال 1338 به خرم آباد هجرت کرد و از میان افرادی که توسط آیتالله کمالوند به خرمآباد دعوت شدند، تنها ایشان اقامت طولانی مدت و دائمی را در خرمآباد برگزیدند. عوامل متعددی سبب گردید تا خاطرات ایشان جمعآوری و تدوین گردد، که از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد: یک، ارتباط نزدیک و صمیمی با مراجع تقلید و بزرگان حوزهی علمیه قم از قبیل آیتالله بروجردی، امام خمینی(ره)، آیتالله شریعتمداری و آیتالله گلپایگانی. دوم، پیوستگی ایشان با حوزهی علمیه قم و دوستی با شخصیتهای بزرگ سیاسی و علمی چون آقای هاشمی رفسنجانی، شهید مصطفی خمینی، شهید مطهری، آیتالله فاضل لنکرانی و… سوم، پشتیبانی ایشان از نهضت امام خمینی در تمام مراحل آن و پرداخت هزینههای سنگین بابت آن. چهارم، سفرهای تبلیغی دور و نزدیک، به اقصی نقاط کشور و شهرها و روستاهای مختلف استان لرستان. پنجم، ریاست دادگاه انقلاب و حاکم شرع بودن ایشان. ششم، سالها ریاست حوزه علمیه کمالیه و تربیت طلاب.
این کتاب در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، واحد تاریخ شفاهی لرستان پس از انجام 33 ساعت مصاحبه توسط آقایان ایمان سپهوند و رضا اقبالی و تدوین سامان سپهوند به مناسبت کنگره نکوداشت این عالم بزرگ که در تاریخ 15 اسفند 92 در خرم آباد برگزار خواهد شد رونمایی خواهد شد.
این کتاب از 3 فصل تشکیل شده است. فصل اول کتاب حاضر، «از تولد تا هجرت به خرمآباد» نام دارد که مطالب آن شامل سال های کودکی، شروع تحصیلات حوزوی و هجرت به قم، آشنایی با حضرت امام و آیتالله بهاءالدینی، کشف حجاب، سفرهای تبلیغی، ازدواج، عزیمت آیتالله بروجردی به قم، اساتید و تدریس است. فصل دوم، «از هجرت به خرم آباد تا پیروزی انقلاب اسلامی» نام دارد و به موضوعات متنوعی از قبیل: سفرهای حج آیتالله صادقی قهاره، جلسات قرآن خرمآباد، اقدامات شاه پس از درگذشت آیتالله بروجردی، انقلاب سفید، لایحهی انجمنهای ایالتی و ولایتی، درگذشت آیتالله کمالوند و مدیریت حوزه پس از ایشان، کاپیتولاسیون، هجرت آیتالله مدنی به خرمآباد، مقالهی روزنامهی اطلاعات و واکنشهای نسبت به آن، دستگیری و زندان و برخی مباحث دیگر. فصل سوم، «از پیروزی انقلاب تا رحلت امام خمینی(ره)» نام دارد که خاطرات راوی در مورد دوران حاکم شرع بودن، برخورد با منافقان، اعدام و دستگیری مأموران حکومت پهلوی، بازدید مناطق عملیاتی و مباحث دیگر را در بر میگیرد. در پایان تصاویر و اسناد مرتبط با خاطرات آیتالله صادقی قهاره آورده شده است.
چاپ اول این کتاب در 211 صفحه، قطع رقعی و تیراژ 1000 نسخه عرضه شده است
Sorry. No data so far.