حمید قبادی اظهار داشت: ما در رابطه با تشکیل بنیاد عفاف و حجاب نظراتمان را به شورای فرهنگی اجتماعی زنان مطرح کردیم، معتقدیم که نیازی به تشکیل بنیاد جدیدی در رابطه با عفاف و حجاب نیست.
وی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به 50 مؤسسه مردم نهاد را شناسایی کردهایم و در حال حاضر در فعالیتهای مشترک با آنها همکاری داریم و از کمکهای آنها نیز در زمینههای مختلف از جمله نمایشگاهها و جشنوارهها استفاده میکنیم.
رئیس کارگروه مد و لباس تصریح کرد: اخیرا از مرکز عرضه لباسهای اسلامی- ایرانی که در حال راهاندازی است دعوت به حضور و همکاری کردهایم، ما در نظر داریم که تا میتوانیم از مشارکت مؤسسات مردم نهاد استفاده کنیم به نظر من تقویت این مؤسسات مردم نهاد باید در الویت قرار بگیرد.
وی افزود: یکی از فعالیتهای جدی بنیاد مد و لباس موضوع عفاف و حجاب است، ضمن اینکه سایر فعالیتهایش نیز مبتنی بر نمونههای ایرانی- اسلامی است بنابراین بحث عفاف و حجاب و محصولات و ملزومات آن را نیز در دستور کار قرار داده است.
حمید قبادی تأکید کرد: من نمیگویم تشکیل بنیاد عفاف و حجاب تناقضی با بنیاد مد و لباس ایجاد میکند اما بحث بر سر تأثیرگذاری فعالیتهای این بنیاد است، ما در طول این دو سال فعالیتهای زیادی را انجام دادهایم و نهادها و مؤسسات و ارگانهای زیادی را با خود همراه کردهایم از جمله صدا و سیما که همکاریهای خوبی با ما داشتهاند، رسانههای دیگر نیز ما را در انجام وظایفمان یاری کردهاند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا حداقل 50 درصد مؤسساتی هم که به آنها مجوز داده میشود مؤسسات عفاف و حجاب باشد، عزم جدی وزارت ارشاد بر این است که موضوع عفاف و حجاب با اتکا بر این که قدرت انتخاب بالای مردم در جامعه بالا برود مورد توجه ویژه قرار بگیرد بنابراین به نظر من دیگر نیازی به تشکیل نهاد جدید و یا نهادی شبه دولتی وجود ندارد.
Sorry. No data so far.