پنج‌شنبه 21 آگوست 14 | 13:53
ناراحتی ضدانقلاب از استیضاح وزیر علوم

صاحب عزای برکناری فرجی‌دانا کیست؟

سخنگوی سازمان تروریستی مارکسیستی چریک‌های فدایی خلق نیز در مقاله‌ای رنجیدگی خود را اعلام کرده است:
«عزل فرجی دانا البته نه فقط خدمتی به آرامش دانشگاههای کشور نمی‌کند، بلکه زمینه‌های تقابل بسیج و دانشجویان را تشدید می‌کند. مجلس اسلامی با عزل فرجی دانا سرسپردگی خود را به بیت رهبری و بیگانگی خود را با دانشگاهیان به نمایش گذاشت. مجلس با این اقدام در انظار عمومی بی‌اعتبار‌تر شد.»


به گزارش تریبون مستضعفین حسین قاسمی در پلاس نوشت:

بالاخره صاحب عزا کیست؟ به چه کسی باید تسلیت گفت؟

چرا اینقدر ماندن اقای فرجی دانا برای برخی مخالفان نظام جمهوری اسلامی مهم بود. کافیست مطلب فرخ نگهدار را در صفحه فیس بوکش بخوانید. اوپیش از انقلاب عضو سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران بود و پس از انشعاب در این سازمان رهبری سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) را برعهده گرفت. بالاخره فارغ از هیاهو‌ها و پروپاگانداهای سیاسی وجناحی، چرایی این حمایت‌ها و اتفاقات مهم است.

فرخ نگهدار نوشته است:

کاش استادان و دانشجویان در دفاع از وزیری که مدافع مطالبات آنان بود به مجلس طومار می‌فرستادند. کاش همکاران و حامیان دولت بیش از در دفاع از وزیر علوم مایه می‌گذاشتند. کاش در هر حوزه انتخابیه حامیان دولت به نماینده آن حوزه در مجلس مراجعه می‌کردند و از وی می‌خواستند که علیه فرجی دانا رای ندهند تا در انتخابات بعدی شانس خود را برای انتخاب مجدد محفوظ دارند. «برداشت من این است که هرگاه جامعه مدنی و فعالان سیاسی و اجتماعی همآهنگ‌تر عمل می‌کردند، آنگاه در مجلس جناح پایداری، راست‌های افراطی، منزوی می‌شدند و ائتلاف گسترده‌ای مرکب از اصول گرایان و اعتدال گرایان و اصلاح طلبان به سود آقای فرجی دانا و کارنامه خوب او شکل می‌گرفت و استیضاح را با شکست مواجه می‌ساخت. این استیضاح امروز خط راست افراطی را امیدوار کرده که باز هم بتازد و با پیش کشیدن استیضاح‌های بیشتر، دولت را از پا بیاندازند. شکست دادن استیضاح گران اصلا ناممکن نبود اگر بیشتر برنامه ریزی می‌شد. به نظر من جبهه حامیان دولت پراکنده و منفعل برخورد کردند زیرا معنا و پی آمد استیضاح را دست کم گرفت هیچ استراتژی جامعی برای شکست آن طراحی نشد. به نظرم آمیزه‌ای از جنب و جوش سازمان یافته برای مراجعه فردی و جمعی به نمایندگان مجلس، دفاع گسترده‌تر از وزیر علوم می‌توانست نتایجی بس بهتر به بار آورد. برای دست راستی‌های مجلس «این یک دست گرمی بود». پس باید به فکر دفعه آینده بود. این‌ها دست بردار نیستند. دفعه بعد باید با تدارکی بهتر به جنگ راست‌ها رفت.

اما مساله فقط استیضاح نیست. ترکیب مجلس مساله است. باید برای مجلس دهم تدارک دید. این مجلس اصلا مجلس خوبی نیست. اصلا از مجلس ششم به بعد ناهمراه‌ترین مجلس است. این مجلس محصول ناکامی‌ها و شکست‌ها و عقب نشینی‌های ۸۹ است. در دشوار‌ترین شرایط برای اصلاح طلبی و اصلاح طلبان برگزار شده است. از این مجلس، نباید خیلی انتظار داشت. لزومی ندارد حتما مجلس در تسخیر اصلاح طلبان باشد تا کار پیش برود. اگر در همین مجلس هم کرسی ۱۰، ۱۵ نفر از این دست راستی‌های افراطی با آدم‌های معقول، محبوب و مردمی تعویض شود کار پیش می‌رود. این مجلس باید «تعمیر» شود. از همین حالا باید به فکر انتخابات مجلس دهم بود.» انقدر‌اش شور می‌شود که فرخ نگهدار تروریست هم پس از کنار گذاشتن فرجی دانادر مقام صاحب عزا ظاهر می‌شود و نهایتا رهنمود می‌دهد که: «باید برای مجلس دهم تدارک دید».

از طرف دیگر مثلا پیمان عارف عضو جبهه ملی مرتد به دلیل عزل ایشان یقه خودرا صد چاک می‌کند ومی نویسد: «جبهه نادانی» عربده پیروزی سر داد! همین فرد یک روز قبل از استیضاح اطلاعیه می‌دهد: «فردا ساعت ۴ بعدازظهر در سالن دهشور دانشکده علوم پایه دانشگاه تهران به حمایت از» دانا «در برابر» جبهه نادانی «خواهیم پرداخت. دستان تک تکتان را می‌فشارم و از هر آنکس که دغدغه استقلال و آزادی‌های آکادمیک دارد، استدعا دارم با حضور خود به هر چه شکوهمند‌تر شدن این مراسم یاری رساند!» ونهایتا هم اه از نهادش برامده وبا لعنی خاص نوشته است: «دیروز از طریق دکتر نهاوندیان خدمت آقای رییس جمهور نامه هم دادم که نرو اردبیل. اردبیل را می‌توانی پس‌فردا هم بروی!» علی افشاری ضد انقلاب فراری هم نوشته:

«فرجی دانا از وزارت علوم خلع شد. استیضاح و کسب رای عدم اعتماد از این مجلس فر مایشی افتخاری برای وی است…»

علی افشاری رسما از سازمانهای اقماری سازمان جاسوسی امریکا – سیا- یعنی بنیاد ملی برای دموکراسی کمکهای نقدی و… دریافت نموده است. علی کشتگر عضوارشد و سخنگوی سازمان تروریستی مارکسیستی چریک‌های فدایی خلق نیز در مقاله‌ای رنجیدگی خود را اعلام کرده است:

«عزل فرجی دانا البته نه فقط خدمتی به آرامش دانشگاههای کشور نمی‌کند، بلکه زمینه‌های تقابل بسیج و دانشجویان را تشدید می‌کند. مجلس اسلامی با عزل فرجی دانا سرسپردگی خود را به بیت رهبری و بیگانگی خود را با دانشگاهیان به نمایش گذاشت. مجلس با این اقدام در انظار عمومی بی‌اعتبار‌تر شد.»

البته در کنار این افراد صدای ناله وشیون از سایت‌ها و صفحات اجتماعی جریانات ملی مذهبی، نهضت ازادی، فراریان و ضد انقلاب خارج کشور، حزبمشارکت، بی‌بی سی فارسی، و…. هم بلند است. الان تکلیف ما چیه؟ بالاخره چه کسی صاحب عزاست؟ ما به چه کسی باید تسلیت بگوییم. اخه ازکمونیست‌ها تا لیبرال‌ها تا… همه دارند برسر می‌زنند.

  1. ناشناس
    22 آگوست 2014

    البته روحانی با نصب نجفی به مجلس دهن کجی کرد

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.