معاون مطبوعاتی ارشاد با بیان اینکه با بیمه خبرنگاران از طریق رسانههای خود، خانه به دوشی خبرنگاران رفع میشود، گفت: وزارت ارشاد برای رابطین خبر در خبرگزاریها سهمیه جداگانهای در نظر گرفته است.
حسین انتظامی اظهار داشت: خبرنگاران قشر زحمتکشی هستند و متأسفانه مساله امنیت شغلی و حرفهای آنها که دو مقوله مستقل است، مورد توجه قرار نمیگیرد.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد ادامه داد: مطابق سیاستهایی که در وزارتخانه دنبال میشود، معتقدیم که خبرنگاران از طریق رسانههای خود بیمه شوند، با بیمه از سوی رسانه، تثبیت حرفهای رخ میدهد و خانه به دوشی خبرنگاران رفع خواهد شد و خبرنگاران به رسانه خود پایبندتر و متعهدتر میشوند.
به گفته وی؛ بیمه خبرنگاران هزینههایی دارد که در بسته حمایتی وزارت فرهنگ دیده شده و چنانچه رسانهای خبرنگارانش را بیمه کند، وزارتخانه به میزان همان مبلغ به رسانه پرداخت میکند.
معاون وزیر ارشاد افزود: برای رابطین خبر در خبرگزاریها نیز سهمیه جداگانهای در نظر گرفته شده و وزارتخانه حداکثر 100 نفر را در این قالب حمایت میکند.
انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییر الگوی مصرف رسانهای اظهار داشت: امروزه، رسانههایی در ابعاد ملی چه رادیو و تلویزیون و چه سایر رسانهها، با تهدید مواجه هستند. در این میان، رسانههای بین المللی، محلی، تخصصی و شبکههای اجتماعی چهارگونه رسانهای هستند که فرصت جذب مخاطب را یافتهاند.
معاون مطبوعاتی ارشاد عنوان کرد: 40 خبرگزاری در کشور وجود دارد که تعدادی از آنها عمومیاند و آنها را نباید با خبرگزاریهای تخصصی مقایسه کرد.
Sorry. No data so far.