سه‌شنبه 05 آوریل 11 | 16:54

مصائب زندگی در خوابگاه و مشکلات کشاورزی در ماهنامه «مهرنو»

شماره سوم از دوره جدید ماهنامه «مهرنو» به سردبیری محمد حسین بدری منتشر شد. در بخش «یادداشت» نشریه، می‌توان به یادداشت‌هایی به قلم دکتر ابراهیم رزاقی، محمد علی علومی، حجت الاسلام مهدی همازاده، سعید قاسمی، حسین بهزاد، سهیل کریمی، سعید مستغاثی، سید ناصر هاشم زاده، نعمت الله سعیدی اشاره کرد. در صفحات پایانی نشریه عکس‌های نابی را از دریچه دوربین محمد مهدی شیخ صراف و مهتاب ترک بیات از کشور افغانستان به نظاره خواهیم نشست.


تریبون مستضعفین – شماره سوم از دوره جدید ماهنامه «مهرنو» مدتی است روی دکه روزنامه‌فروشی‌هاست.

گفت‌و‌گو با نجم الدین شریعتی مجری برنامه تلویزیونی «سمت خدا» از مطالب برجسته این شماره از نشریه مهرنو است. از دیگر گفتگوهای این شماره می‌توان به گفتگو با علی انسانی درباره تاثیر اجتماعی تشکل‌های دینی و اداره جنگ توسط بچه‌های هیئتی اشاره کرد. همچنین این شماره نشریه مهر نو پای صحبت‌های مادر و دختر مخترعی نشسته است که کوچکترین مخترع ایرانی از آن نام برده شده است.

در سرمقاله این شماره به بررسی بی توجهی سینما و تلویزیون به جامعه ایرانی پرداخته شده است.هایی با علی لهراسبی، دکتر حسن سبحانی، محمدکاظم کاظمی، رحیم مخدومی، حجت‌الاسلام احمد ‌رهدار، علی حاج‌قربان، سیدعظیم موسوی بخش‌هایی از این شماره «مهرنو» را تشکیل می‌دهند.

در بخش «یادداشت» نشریه، می‌توان به یادداشت‌هایی به قلم دکتر ابراهیم رزاقی، محمد علی علومی، حجت الاسلام مهدی همازاده، سعید قاسمی، حسین بهزاد، سهیل کریمی، سعید مستغاثی، سید ناصر هاشم زاده، نعمت الله سعیدی اشاره کرد.

در این یادداشت‌ها به  بررسی وضعیت فروشگاه‌های تجاری و کالاهای رنگارنگ داخلی و خارجی موجود در بازار، طرحی از پروژه تحقیقاتی سبک زندگی دانشجوی انقلابی، تجارت میلیاردی شامپوها از جیب افراد کچل!،‌ بررسی جامعه ایرانی و انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شیعیان پاراچنار، نقدی بر احوال سینما و دستگاه های فرهنگی، بررسی مدیریت فرهنگی کشور و مسئله پول در این عرصه، حاشیه‌هایی از بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر و … پرداخته شده است.

در بخش «جامعه» نشریه که به زندگی و حواشی زندگی روستایی و موضوع کشاورزی پرداخته شده است به گفتگو با حیدر رحیم پور ازغدی درباره زراعت و زندگی کشاورزی پرداخته شده است. زندگی در دوردست از زبان علی محمد مودب که خود را یک روستایی تمام عیار نامیده است از دیگر خواندنی‌های این شماره است. گلایه‌های یک کشاورز برگرفته از کتاب تلخ ترین نوشته من، بررسی آفت‌های کشاورزی مدرن در امریکا از زبان دو کشاورز آمریکایی، گفتگو با محمد درویش عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور از دیگر بخش‌های پرونده جامعه ماهنامه مهر نو است.

در بخش «فرهنگ و رسانه» نشریه، گفتگویی با مرتضی امیری اسفنده درباره شعر اجتماعی، گفتگو با حمید شاهنگیان، اشعاری از شعرای معروف کشور و مصاحبه مفصل با مجری برنامه تلویزیونی سمت خدا اشاره کرد.

در بخش «سبک زندگی» نشریه، پای درس اخلاق میرزا عبدالکریم حق شناس می‌نشینیم و در ادامه به موضوع زندگی خوابگاهیی پرداخته شده است. ابتدا روایتی از یک خوابگاهی از زندگی خوابگاهی و گعده‌های پرطرفدار یک خوابگاه دانشجویی و نیز چند روایت از خوابگاه‌های دانشگاه امام صادق (ع)  را می‌خوانیم و سری هم به یک خوابگاه فوق لیسانس‌ها می‌زنیم. مصاحبه با کیوان مرادیان مسئول صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از دیگر خواندنی های بخش سبک زندگی ماهنامه مهر نو است.

در بخش «دیگران» عکس‌های نابی را از دریچه دوربین محمد مهدی شیخ صراف و مهتاب ترک بیات از کشور افغانستان به نظاره خواهیم نشست که عکاسان، خوانندگان را به سفر به این کشور همسایه فارسی زبان دعوت کرده‌اند. از بخش‌های دیگر این قسمت به شرکت‌های داروسازی جهانی، چند روایت معتبر درباره احوال مردم سرزمین سودان، یادداشت‌های از یک افغان و خطرات ماکروویوها مطالبی آمده است.

این ماهنامه در ۱۱۶ صفحه و به بهای هزار تومان، با سردبیری محمدحسین بدری به چاپ رسیده است.

Comments are closed.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.