تریبون مستضعفین– همزمان با هفدهمین سالگرد شهادت سید مرتضی آوینی، علی معلم دامغانی با اشاره به وضعیت هنر و فرهنگ در دورهٔ کنونی گفت: الان ما درست در آستانهٔ وضعیتی قرار داریم که سربازهای ابتدای جنگ قرار داشتند. از بچههای ابتدای جنگ کسی نپرسید که شما در کجا و کدام پادگان رزم آموختید یا به چه سلاحی مسلط هستید؟ فرستادهاند و گفتهاند بروید هم بیاموزید و اگر هم شد اسلحه از دشمن بگیرید ولی جنگ را اداره کنید. الان در ارتباط با مسائل فرهنگی وضع همینطور است.
رئیس فرهنگستان هنر که در بخشی از این مراسم به شعرخوانی در رثای سید شهیدان اهل قلم پرداخت، در گفتگویی با خبرنگار تریبون گفت: ما اگر روی به گذشته بیاوریم با یک دنیای آنتیک و عتیقه روبرو هستیم. اگر رو به جهان جدید بیاوریم آوانگارد و دور از دسترس به نظر میرسیم. یک روزی داریم که آن روز ماست و نباید از دست برود. ما باید اول این روز را پیدا کنیم و با پیدا شدن این روز ما پیدا می شویم. و آن وقت است که تصمیمات عاقلانه و خردمندانه است و شما احتیاج ندارید که از من بپرسید و هر کس خودش جواب را می یابد.
این شاعر انقلاب، با بیان اینکه هنر انقلاب به دلیل شتاب و پیچیدگیاش آنچنان که باید درک نشد، اینگونه ادامه داد که: دانشگاه نتوانست درک کند که ادبیات انقلاب یعنی چه. و به خاطر همین شاید خیلی هم اعتنا نکرد. بسیاری از هنرهای دیگر هم به نوعی همین وضع را دارد. اما آینده اینطور نخواهد بود.”
معلم در ادامه، با اشاره به موضوع جنگ نرم، تأکید کرد: اگر با اندکی تامل در مسائلی این چند ماه گذشته دقت کنیم می بینیم که اکنون هم یک فراخوان عمومی دارد اتفاق می افتد و “اندک اندک جمع مستان میرسند، نیستان رفتند و هستان می رسند.
Sorry. No data so far.