چهارشنبه 15 ژوئن 11 | 17:30

خاطرات یک زن مسلمان از تبلیغ دین اسلام در قاره آمریکا

در حالی که بسیاری از رسانه ها و دستگاههای تبلیغی غرب در حال تخریب اسلام هستند گروهی از مردان و زنان مسلمان نیز قدم در راه ترویج دین اسلام گذاشته اند.


در حالی که بسیاری از رسانه ها و دستگاههای تبلیغی غرب در حال تخریب اسلام هستند گروهی از مردان و زنان مسلمان نیز قدم در راه ترویج دین اسلام گذاشته اند. فاطمه الهولی زن عربی از منطقه خلیج فارس، یکی از این زنان مبلغ است که مدتی را در کلمبیا گذرانده است.

تعداد مسلمانان در کلمبیا نزدیک به ۱۰ هزار نفر است. تعداد زنان بیشتر از مردان است و این نتیجه منطقی است زیرا تعداد زنان جهان بیشتر از مردان است و تعداد هدایت‌شدگان زن نیز بیشتر از تعداد مردان هدایت شده است.

وی در بخشی از گفتگوی خود می گوید: تجربه من در کلمبیا از عجیب‌ترین و غریب‌ترین تجربه‌هایی بود که با آن روبرو شدم. در زندگی فکر نمی‌کردم که روزی به یکی از کشورهای آمریکای جنوبی خواهم رفت؛ کشوری که در مدرسه در مورد آن مطالعه داشتیم اما نه مطالعه عمیق. از کلمبیا تنها درباره مواد مخدر و گروه‌های مافیایی شنیده‌ و هیچ چیز مثبتی درباره آن نشنیده بودم. پس از ازدواج با یک مسلمان کلمبیایی؛ همسرم پیشنهاد رفتن به کلمبیا را داد و وضعیت نامناسب و بد مسلمانان را برای من تشریح کرد و از این وضعیت اندوهگین شدم و دوست داشتم که بیشتر این کشور را بشناسم. وقتی به این کشور رسیدم دیدم که یکی از زیباترین کشورهایی که خداوند تعالی آن را خلق کرده، کلمبیا است. بسیاری از مردم کلمبیا را انسان‌های ساده یافتم، من محسور طبیعت آن و فطرت خوب مردم آن شدم و به همراه آنها آموختن اسپانیایی را آغاز کردم.
مسلمانانی که مسلمانی نمی دانند.

در جامعه کلمبیا گروه اندکی در مقایسه با ساکنان آن دین اسلام را می‌شناختند و فقدان بسیاری از علوم اسلامی و عربی در این کشور دیده می‌شد، به طور مثال بسیاری از خواهران نمی‌دانستند که چگونه نماز بخوانند؟ اگرچه از سال‌ها پیش مسلمان شده بودند و مسیحیان نیز هیچ اطلاعی درباره دین اسلام نداشتند و آنچه داشتند اطلاعات اشتباه بود که ارتباطی به اسلام نداشت، به همین دلیل مرکزی برای معرفی اسلام و ارایه دروس اسلامی تأسیس کردم و بسیاری از مسلمانان در این مرکز شرکت می‌کنند و مسیحیان و غیرمسیحیان نیز به دین حق دعوت می‌شود این ایده ابتدا با یک مجموعه کوچکی از مسلمانان عرب و کلمبیایی که حال و آینده اسلام در کلمبیا توجه داشتند، آغاز شد و بعد گسترش یافت.

تاسیس القرطبی

ایده از زمانی آغاز شد که من و همسرم وضعیت مسلمانان را پس از شش ماه رسیدن به کلمبیا بررسی کردیم و با بسیاری از برادران و خواهران صحبت کردیم، از نمازخانه‌های بوگوتا بازدید به عمل آوردیم و دیدیم که بسیاری از آنها در زمان نماز بسته است و اگر باز باشند نیز دروس دینی یا مطلب دینی ارایه نمی‌دهند، یک شیخ و عالم در پایتخت وجود ندارد و کسی نیز به اسلام روی نمی‌آورد.

بسیاری از خواهران به من گفتند که می‌خواهند اصول دین را بیاموزند چرا که آنها مسلمان‌اند و پس از اسلام آوردن‌شان هیچ چیزی درباره اسلام نیاموختند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم که یک مرکز اسلامی تأسیس کنیم و پس از یک سال بررسی به همراه گروه‌مان تصمیم گرفتیم مرکز تحقیقات اسلامی قرطبی را افتتاح کنیم و در میان گروه یک عالم دینی بود که به عنوان شیخ انتخاب و کار را آغاز کردیم.

مرکز القرطبی با آموزش تجوید، عقیده، حدیث، فقه، شریعت، سیره، دروس زبان عربی، خط عربی به مسلمانان برای حمایت از اقلیت‌های اسلامی تلاش می‌کند. این مرکز هر آنچه برای دین حنیف اسلامی نافع و مفید است، آموزش می‌دهد و همچنین برای ترجمه کتاب‌های دینی از عربی به اسپانیایی و آگاه‌سازی افراد به حقایق موجود در کلمبیا و گسترش تبلیغات اسلامی به بیش از هفت میلیون جمعیت پایتخت کلمبیا تلاش می‌کند تا در آینده نزدیک به اذن خداوند همه قاره به دین اسلام دعوت شوند.

وضعیت زنان در کلمبیا

با وجود اینکه کلمبیایی‌ها مردم خوبی هستند ولی بر جامعه کلمبیا جدایی خانواده‌ها و انواع انحراف‌ها به مانند جوامع غربی سایه افکنده است و بسیاری از افراد به جد برای تأمین معیشت زندگی‌شان فعالیت می‌کنند. در میان آنها هم جاهل است هم دانا و آگاه و با وجود سختی‌هایی که جامعه کلمبیا با آن روبرو است از اسلام استقبال می‌شود، بسیاری از آنها پس از اینکه سخنان را درباره اسلام می‌شنوند مطالعه را برای شناخت بیشتر از آن آغاز می‌کنند یا به مرکز برای صحبت کردن با ما می‌‌آیند.

آنچه مردم کلمبیا را در خیابان‌ها به پرسش درباره اسلام یا سخن گفتن تشویق می‌کند نشانه‌هایی است که با آن مسلمانان شناخته می‌شوند مثلا اگر یک مسلمان را با لباس اسلامی یا زن مسلمان محجبه‌ای را ببینند از او درباره اسلام و حجاب و مسایل مربوط به این دین پرسش می‌کنند.
در کلمبیا استقبال زیادی از سوی مردم آن از اسلام می‌شود، به یاد دارم که ما در سال گذشته شاهد بودیم که در هر هفته‌ای افراد زیادی برای تحقیق درباره اسلام و یا گفتن شهادتین می‌آورند.

همه مصائب یک زن مسلمان در کلمبیا

به صراحت می‌گویم که هنگامی که به کلمبیا رسیدم از نگاه بسیاری از مردم در خیابان خرسند نبودم ولی پس از مدتی با کمک همسرم عادت کردم چرا که او به من فهماند که جامعه‌اش بیشتر از من است و من نباید ناراحت باشم و به من گفت که نگاه‌ها را با لبخند به زنان و کودکان پاسخ دهم و به آنها درود و سلام گویم و این نوعی دعوت از دیگران بود و این مسئله را با جدیت دنبال کردم.

به یاد دارم که روزی با این حرکت موقعیتی برای من بدست آمد، یک خانمی که در یکی از مجتمع‌های تجاری در بوگوتا کار می‌کرد مرا دید و من به او لبخند زدم. او درباره حجابم از من پرسید و گفت چه دینی داری؟ به او گفتم که من مسلمان هستم و دین من اسلام است. او فکر می‌کرد که ما نیز انجیل است اما به او گفتم کتاب ما قرآن است. کتابی که او اکنون اسمش را نشنیده بود. مردان کلمبیایی به خانم‌هایی که لباس شرعی و اسلامی را می‌پوشند احترام می‌گذارند، با وجودی که جامعه کلمبیایی نیز به مانند سایر جوامع غربی عریان است.

در حقیقت بیشتر زنانی که به اسلام می‌گرویند با سختی‌ها و مشکلات زیادی در رویارویی با خانواده‌های مسیحی‌شان مواجه‌اند و زنان مجرد با فشار زیادی از سوی خانواده‌هایشان برای ترک اسلام روبرو هستند و برخی از آنها مجبورند که خانواده‌هایشان را ترک کنند، با وجود اینکه این مسئله سختی است.

اما بسیاری زنان متأهل نیز از همسران مسیحی‌شان طلاق گرفتند و حضانت فرزندان‌شان را با وجود مشکلات زیاد برای تربیت صحیح اسلامی بر عهده گرفته‌اند. در این وضعیت زنان در زندگی سختی‌ها و مشکلات زیادی برای امرار معاش مواجه‌اند.

دعوت

از دختران مسلمان می‌خواهم که به علوم شرعی بیشتر توجه بکنند و در برابر تأثیرات تبلیغات خارجی و غربی که جوامع اسلامی‌مان را در خود گرفته است، محکم باشند و به مادران مؤمنان‌شان به عنوان نمونه و الگویی والا و اسلام اقتدا کنند که آن چهره زیبای مسلمانان را منعکس می‌کند و بسیاری از زنان مسیحی را جذب اسلام و پذیرش آن می‌کند چرا که اسلام دین عظیمی است.

همچنین می‌گویم که دعوت و تبلیغ برای هر مسلمانی واجب است و دعوت تنها یک کلمه نیست بلکه رفتار و چگونگی برخورد و رفتار است و دین اسلام دین رفتار است و ارجمند‌ترین و والاترین مثال رفتاری مولایمان حضرت محمد مصطفی (ص) است که چگونه کفار را به دین حق دعوت می‌کرد و بدانیم که بسیاری از زنان مسیحی از زن مسلمان متعهد تأثیر می‌گیرند و این مسئله را با چشمان خودم دیده‌ام و دختران مسلمان می‌توانند در کشورهایشان یا داوطلبانه و یا در هنگام سفر دعوت به اسلام کنند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.