به گزارش تریبون مستضعفین رأی مثبت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به یک استفساریه درباره تبصره ۳ از ماده ۷۱ قانون خدمات کشوری در روز دوشنبه هفته گذشته موجی از اعتراض به عملکرد نمایندگان را در پی داشت.
مخالفان این اقدام مجلس، آن را لکه ننگینی دیگری بر کارنامه مجلس هشتم و مصداق ویژه خواری، تبعیض، رفاهزدگی و به دور از جایگاه مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی میدانند و در مقابل نمایندگان موافق معتقدند یک نماینده بعد از چهارسال دیگر نمیتواند با حقوق کمتر زندگی کند و چون چهار سال زندگی خود را در یک سطحی تنظیم میکند، به طور طبیعی برگشتش به سطح قبل از دوره نمایندگی تا حدود زیادی دشوار است! (+)
عدم نگاه کاسبانه به مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی و آن را فرصتی برای تأمین رفاه مادامالعمری خود نکردن همواره مورد تذکر رهبر معظم انقلاب به مسئولان کشور بوده است.
به عنوان نمونه رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز جمعهی 21 رمضان سال 80 فرمودند: «مسؤوليتهای والا در نظام جمهوري اسلامي، كاسبی و سرمايه نيست كه انسان برای ادارهی دنيای خود به دنبال آن برود. مسؤول نظام جمهوري اسلامي حق ندارد به اعيان و اشراف و پولدارها نگاه كند و زندگي خود را با آنها بسنجد؛ حق ندارد خود را با نظاير و اشباه خود در حكومتهای طاغوتی بسنجد. آري؛ در دستگاههای طاغوتی، يك وزير، يك مدير كل و يك رئيس، از زندگيهای آنچنانی برخوردارند؛ ما هم امروز بياييم و خود را با آنها بسنجيم و بگوييم ما هم وزير و مديريم!؟ نه؛ در نظام اسلامی اينگونه نيست. در نظام اسلامي، اين مأموريت، طعمه نيست؛ يك مسؤوليت و يك خدمت و يك وظيفه بر گردن انسان است.»
بر اساس رأی مثبت نمانیدگان و در صورت تصویب شورای نگهبان قرار است کسانی که حداقل ۲ سال در مقام های سیاسی خدمت کرده باشند در صورتی که از این پست ها برکنار شده و یا کناره گیری کنند و سپس به مناصب و پست های پایین تری گمارده شوند که حقوق و مزایای آنها کمتر از ۸۰ درصد حقوق و مزایای پست قبلی باشد، باید مابه التفاوت حقوق و مزایای آنان به گونه ای پرداخت شود که از ۸۰ درصد فوق العاده پرداخت حقوق برخوردار شوند.
Sorry. No data so far.