فرهاد دانشجو با اشاره به برخی جزئیات مصوبه های دو جلسه برگزار شده هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد که روند رای گیری در جلسه شب گذشته قانونی بوده است.
بیانیه هیأت امنا مربوط به اقلیت بود
عضو هیأت امنا دانشگاه آزاد با اعلام نظر خود درباره بیانیه دبیرخانه هیأت امنای این دانشگاه که شب گذشته از سوی برخی اعضای این هیأت صادر شد، تاکید کرد: این بیانیه هیأت امنا نیست بلکه بیانیه اقلیت هیأت امنا دانشگاه آزاد یعنی 4 نفری که رای شان مقبول نبود، به شمار می آید.
عکس العمل غیرمنطقی برخی از اعضای هیأت امنا
دانشجو ادامه داد: این امر طبیعی است که وقتی کاندیدای اقلیتها در جلسه هیأت امنا رای نمی آورد عکس العمل غیرمنطقی نشان دهند.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگوی امروز خود با مهر، گفت: در جلسه پیشین هیأت امنا، اعلام اسامی کاندیداها تصویب و شرح حال علمی افراد 10 دی ماه به وزیر علوم ارسال شد تا در اختیار اعضا برای مطالعه قرار گیرد و در نهایت رای گیری در جلسه شب گذشته صورت گیرد.
به گفته رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی، وقتی کاندیدایی بخواهد برنامه دهد نیاز است که سیاستهای هیأت امنا را برای دوره چهار ساله ریاست بداند. چگونه می توان از یک شخص انتظار داشت برنامه دهد و از سوی دیگر سیاستهای دانشگاه مشخص نشده باشد. این در واقع سرکار گذاشتن و بی احترامی به کاندیداهاست.
دانشجو ادامه داد: روز قبل از انتخاب رئیس جدید دانشگاه، برخی اعضا افرادی را برای ارائه برنامه دعوت کرده اند. به عنوان مثال از من خواسته نشد برنامه ای بدهم اما برنامه های محمد سلیمانی – وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات، خواسته شد.
عده ای مخالف رای گیری بودند
رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس که اعتقاد دارد مخالفت با رأی گیری، طولانی کردن مسیر رای گیری بود، تاکید کرد: در واقع برخی می خواستند در جلسه شب گذشته تصمیم گیری صورت نگیرد.
رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نظر اکثریت اعضای هیأت امنا درباره نحوه رای گیری، گفت: حتی پیشنهاد کردیم در جلسه دیشب برای نحوه رای گیری هم رای گیری شود اما مخالفت شد. طبق روند کلی اساسنامه، پس از صدور حکم و آغاز ریاست بر دانشگاه آزاد، هیئت امنا باید سیاستهای 4 سال آینده را تصویب کند و سپس از رئیس دانشگاه برنامه برای اجرا بخواهد.
دانشجو درباره نظر اقلیت اعضا هیأت امنا نیز، اظهار داشت: 4 نفر باقیمانده از اعضای هیئت امنا اصرار داشتند نامزدها باید برنامه های خود را در جلسه دیشب ارائه دهند، هر چند با این پیشنهاد موافقت و اعلام کردیم کاندیداهایی که پشت در بودند می توانند برنامه های خود را ارائه دهند و اگر جلسه تا ساعت 2 نیمه شب هم طول بکشد نامزدها رزومه خود را ارائه دهند، اما به علت عدم حضور عده ای از کاندیداها در جلسه، با این پیشنهاد هم مخالفت شد.
به گفته وی، اقلیت هیأت امنا اعلام کردند حتی اگر فردی از نامزدها هم بیمار بود باید صبر کرد حالش خوب شود و سپس با حضور در جلسات بعدی برنامه هایش را ارائه دهد.
کسی در هیأت امنا حق وتو ندارد
وی گفت: وزیر علوم صورت جلسه هیأت امنا را که به امضای 5 نفر از 9 نفر اعضای هیأت امنا رسیده و دکتر مخبردزفولی -نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز آن را تایید و تصویب کرده، در شورا ارائه می کند و کسی هم در هیئت امنا حق وتو ندارد زیرا چگونگی رای گیری به تصویب هیئت امنا رسیده بود.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اختلاف نظر اعضای هیأت امنا یک امر طبیعی است و تمام اعضا با هم دوست هستند و احترام یکدیگر و رئیس این هیأت را نگه می دارند.
دانشجو تأکید کرد: جلسه هم با دوستی و صمیمیت و صلوات به پایان رسید.
به گزارش مهر، شب گذشته بعد از پایان جلسه رای گیری هیأت امنا دانشگاه آزاد برای انتخاب رئیس جدید این دانشگاه، برخی از اعضای هیأت امنا با صدور اطلاعیه ای اعلام کردند که این جلسه بدون مصوبه قانونی به پایان رسیده است، اما رئیس پیشنهای دانشگاه آزاد تأکید دارد که این اطلاعیه مربوط به اقلیت اعضای هیأت امناست.
Sorry. No data so far.