زوایای نقشه راه «ایرانِ سایبری»
صدور حکم انتصاب اعضای شورایعالی فضای مجازی در دوره جدید از سوی رهبر معظم انقلاب و دیدار اخیر با رئیس و اعضای شورا، امیدها را در دید کارشناسان و ناظران این حوزه برای احیا و نقشآفرینی دوباره این شورا زنده کرد. اما این حکم فارغ از محورهای اعلام شده، دارای زوایایی بود که شاید از دید بسیاری از کارشناسان و حتی کاربران دیده نشده باشد.
چرا شورایعالی فضای مجازی پا نمیگیرد؟
بر اساس حکم تأسیس شورا از سوی رهبر معظم انقلاب، شورایعالی فضای مجازی قرار بود «نقطه کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیم گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور» باشد. نقطهای که جایگاهش را ورای دستگاههای اجرایی میبیند و تنها برای هماهنگی و تسهیل امور، بر اقدامات دستگاههای اجرایی نظارت میکند.
بهنام مطالبهسازی؛ بهکام دشمن!
همین حجم بالای تبلیغات درباره صهیونیست بودن مارک زاکربرگ، مدیر شبکه اجتماعی فیسبوک یا تولید و توسعه «وایبر» در رژیم صهیونیستی، باعث شده است که کاربران ایرانی، بیش از آنکه با کلوب و آپارات و تبیان آشنا باشند، فیسبوک و یوتیوب و توییتر را بشناسند و درباره آنها اطلاعاتشان را بهروز نگهدارند
فرض کنیم فیسبوک اصلا جاسوس نیست
فیسبوک باید قانون ما را بپذیرد و پاسخگوی فعالیتهای شرکتش باشد. حتی اگر لازم است، در ایران یک دفتر نمایندگی تأسیس کند. چرا که کشور ما، یک کشور مسلمان محسوب شده و معارف فرهنگی ما با معارف فرهنگ غرب متفاوت است. بهعبارتی ممکن است آن رفتاری که برای غرب عادی محسوب شود، برای ما هنجارشکنانه باشد.
بررسی «تولید محتوا در فضای مجازی» در راه سوم
مشکلات تولید محتوا در فضای مجازی امشب ساعت 19:45 در شبکه دوم سیما با حضور حجتالاسلام والمسلمین سالاریان، قائم مقام دبیر شورای عالی اطلاعرسانی و حسن میثمی، کارشناس فضای مجازی در برنامه «راه سوم» در قالب یک برنامه 45دقیقهای بررسی میشود.
وبلاگ نیوز در رسانههای دیجیتال نقد شد
مدیرمسئول «وبلاگ نیوز» گفت که هدف اصلی وبلاگ نیوز، پوشش خبری وبلاگستان و اطلاع رسانی به مسئولین و کاربران فضای مجازی باشیم تا بتوانیم میز مطالبه در فضای مجازی باشیم.
هفت نکته درباره «قوه قضائیه» و جوانان وبلاگنویس
کشانیدن فریاد مطالبه به سمت رهبر معظم انقلاب، یک اشتباه بزرگ دیگر است. ما باید -حداقل برای یک بار هم که شده- نشان بدهیم که بلدیم مشکلمان را خودمان حل کنیم. گفتن درد دل نزد رهبری بحثی جداست. اما اینکه پله بعدی مطالبات و تنها فریادرس نظام را ایشان بدانیم، یک خطای استراتژیک است.
وبلاگنويسها از اظهار نظر در زمینههاي خارج از تخصصشان اجتناب کنند
حسن میثمی صبح روز گذشته در جشنواره وبلاگ نويسي افسران جوان جنگ نرم که در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، با بیان اینکه کوچکترین رفتارها در فضای مجازی مورد تحلیل و بررسی قرار میگیرد، تصريح كرد: وبلاگرها از اظهار نظر در هر زمینه ای که تخصص ندارند، اجتناب کنند.
گفتگوی زنده با «مهدی صرامی» در شبکه «افسران»
ر راستای راهاندازی سرویسهای جدید برای مشارکت بیشتر مخاطبان، “افسران” تصمیم گرفته است تا سرویس «مهمان افسران» را به منظور تعامل بهتر افسران جوان جنگ نرم با مسئولین و نخبگان جامعه رونمایی کند.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.