«انقلابیگری» لازمه تحقق گام دوم انقلاب

مشکل امروزِ انقلاب محافظه‌کاری است و نه جایگزینی محافظه‌کارِ پیر و جوان. انقلابی‌گری به‌معنای تغییرگرایی، بن‌بست‌شکنی و نماندن پشت سد وضع موجود است. انقلابی، مشکلات را می‌بیند و برای عبور از مشکلات برنامه‌ریزی کرده و مبارزه‌ی جهادی می‌کند و وضع موجود را علی‌رغم همه‌ی مشکلات تغییر می‌دهد. چه‌بسا انقلابی هشتادساله مثل رهبر انقلاب و چه‌بسا محافظه‌کار بیست و سی و چهل‌ساله

آدرس غلطی به نام خدمت و کار اجتماعی!

در رویکرد انقلاب اسلامی، خدمت-رفع استضعاف اصل است و حرکت سیاسی ذیل آن است. در این چارچوب باید مستضعفان را سازمان‌دهی کرد و در عرصه سیاسی با عوامل این نابرابری درگیر شد تا آنان از استضعاف خارج شوند و سیاست ابزار پیگیری این مبارزه است. لذا در این رویکرد، مردم احتیاج به مرد خدمت، مرد کار، مختار و سید محرومان و هر سوپرمن دیگری ندارند که به این واسطه محافظه‌کاران را برگزینند و سیاست‌مداران مسابقه پخش تصاویرشان در دیدار محرومین و… بگذارند و مستضعفان به یک قهرمان گره زده شوند.

کلیپ/ کاپشن مشکی ها این بار در قامت پیراهن آبی ها

صحبت های امروز «محمد صادق شهبازی» نویسنده و پژوهشگرانقلاب اسلامی در جمع تجمع کنندگان
برای اینکه درآمد دولت زیاد شود، به یک سری از شرکت ها چوب حراج زده می شود!
حرف رئیس جمهور که “شستا و یک سری از مجموعه های دیگر باید به هر قیمتی خصوصی سازی شود” بسیار خطرناک بود! آیا قرار است خصوصی سازی ها، کسری بودجه شما را جبران کند؟

کلیپ/ برای ما چه خوابی دیده‌اند؟

طرح و نقشه نظام سلطه بعد از فتنه ٨٨
محمدصادق شهبازی نویسنده و پژوهشگرانقلاب اسلامی

کلیپ/ فهم ما از ۱۶ آذر اشتباه است…

تحلیلی بر وضعیت فعلی انقلاب اسلامی و رسالت جنبش دانشجویی
محمد صادق شهبازی ، نویسنده و پژوهشگر مسائل انقلاب اسلامی

کلیپ/ چرا بعضی ها مقابل انقلاب می ایستند؟

محمد صادق شهبازی: دلیل این که عده ای که در انقلاب کاره ای بودند و هنوز هم هستند جلوی انقلاب و انقلابی گری می ایستند چیست؟

محافظه‌کاری مضاعف…

انقلابی‌گری، اساساً مترادف با تغییرگرایی، تن ندادن به واقعیت‌های موجود و بن‌بست‌شکتی است؛ لذا بهانه کردن موانع، نگاه صفر و صدی و طرد اصلاح ممکن و پیگیری نکردن عدالت مقدور (قابل تحقق باتوجه به ظرفیت‌های موجود) در تضاد با آن و عین محافظه‌کاری است. بعد از انجام هر اصلاح‌گری خرد و حتی کلانی باید به سمت اصلاح بزرگ‌تر و ریشه‌ای‌تر رفت، یا با وجود داشتن نقشه اصلاح بزرگ‌تر و ریشه‌ای‌تر، گام‌به‌گام، اصلاح‌های کوچک‌تر را پی‌گرفت.

تقلیل مشکلات به رهبری و ولایت‌بسندگی: دو روی سکه محافظه‌کاری و اسلام سلطنتی!

جریانی، در توهم دفاع از ولایت، هرگونه نقد، پاسخ‌خواهی، دادخواهی و اصلاح سیستم را ضدیت می‌شمارد و اگر از سوپور سر کوچه هم انتقاد شود، می‌گوید سوپور زیرمجموعه سرسوپورهاست، او ذیل شهرداری و… تا رهبری و امام زمان جلو می‌رود؛ لذا انتقاد از نحوه جمع‌آوری زباله در فلان کوچه، در حکم محاربه با امام زمان است! از تقدم ولایت بر عدالت ، ولایت‌بسندگی، تسری ولایت و… سخن گفته و در نهایت اشکالات را توجیه می‌کنند.
جریان دیگر، همه ناکارآمدی‌ها و عقب‌گردها را به رهبری و نظام نسبت می‌دهد.

نزدیکترین و دورترین آدم ها به جمهوری اسلامی

محمدصادق شهبازی؛ پژوهشگر مسائل انقلاب اسلامی و دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی

کلیپ/ نامه عجیب بانک سپه و ملت به قرارگاه خاتم سپاه

صحبت های صادق شهبازی توسط جریانی که خودتحریمی را در کشور به مرحله عملیاتی رسانده اند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.