پس از مخالفت با امام(ره) و انرژی هسته‌ای نوبت چیست؟

اظهارات اخیر سه تن از مدعیان اصلاحات بدون اغراق تلاشی است که چند سال در ایران پیگیری می‌شود و قصد دارد یگانه منبع تغذیه اصلی انرژی جهان در سال‌های آینده یعنی انرژی هسته‌ای را به ذلیلانه‌ترین وجهی از دستان مردم ایران بیرون بکشد.

ایده‌های تازه علوم انسانی در «پاراگراف»

نخستین برنامه تصویری «پاراگراف»، دوشنبه 28 بهمن، در سایت «سیمافکر» منتشر شد. این برنامه شامل گفت‌وگویی با «عطاءالله بیگدلی» با عنوان «تأملی در انسان‌شناسی دینی است» که به نقد نظریه‌های فطرت از جمله نظریه فطرتِ شهید مطهری(ره) می پردازد.

سیره علمی امام جواد(ع)، الگویی برای آزاداندیشی

امام جواد علیه‌السلام در جریان مناظرت با یحیی بن اکثم، حضرت آداب مناظره و این را که چگونه باید با هم بحث کرد، رعایت می‌کردند و هیچ‌گاه تند نمی‌شدند و بسیار دقیق همهٔ صحبت‌های طرف را گوش می‌دادند. گاهی سؤالات حقیقتاً برای فهم موضوع بود، ولی گاهی این‌طور نبود و برای این بود که می‌خواستند شخصیت طرف را بکوبند.

فوئنتس به آزادانديشي تعلق داشت

فوئنتس، درکنار فعالیت‌های سیاسی‌اش به سه زبان فرانسه، ‌ انگلیسی و اسپانیایی تسلط داشت و در سفر‌های زیادش با فرهنگ و ادبیات نقاط مختلف جهان آشنا شد، ولی همواره در ادبیات مکزیک ماند؛ ‌ چرا که او همیشه تعادل را حفظ می‌کند و با آزاداندیشی خویشاوندی دارد و برخلاف بسیاری از نویسندگان آمریکای لاتین، هرگز تعلق خود را به جذب و دسته‌ای اعم از چپ و راست ابراز نمی‌کند.

سایت جامع و تخصصی کرسی های آزاد فکری

مراسم رونمایی از سایت جامع و تخصصی کرسی‌های آزاد فکری با حضور مسئولین بسیج‌های دانشجویی سراسر کشور برگزار شد.

طرح رهبر انقلاب برای تلفیق آزاداندیشی و مطالبه‌گری

شما مى‏‌توانید در سه زمینه علم، عدالتخواهى و آزاداندیشى کار تئوریک کنید. این کار تئوریک را مى‏توانید در زمینه جنبش تولید علم یا در زمینه عدالتخواهى انجام دهید. مثلاً در زمینه عدالتخواهى، مى‏توانید قانون اساسى را مطالعه کنید و ببینید اگر ما بخواهیم عدالت اجتماعى را با‌‌ همان مفهوم متعارفى که همه مى‏فهمیم، تحقّق ببخشیم، باید از کدام دستگاه‌ها چه توقّعهایى داشته باشیم.

سایت مرجع «کرسی‌های آزادفکری» رونمایی می‌شود

به گزارش تریبون مستضعفین پنج شنبه، سیزدهم بهمن ماه، در مراسمی با حضور مسئولین، دانشجویان و استادان از سایت مرجع کرسی های آزادفکری رونمایی می شود. در این مراسم مسئولین بسیج های دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور و مهندس حسین قدیانی (مسئول سازمان بسیج دانشجویی) حضور دارند.

افروغ: آیا با دفاع غلط می‌توان ولایت فقیه را حفظ کرد؟

متأسفانه مدتی است که مواجه با تفکراتی نا‌موجه هستیم که به اسم ولایتمداری و دفاع از ولایت فقیه، این جایگاه متعالی را در معرض آسیب قرار می‌دهند. با مفروض گرفتن بهترین حالت آن و با فرض حسن نیت فاعلان این مشی، تنها به یک سؤال بسنده می‌کنم، آیا با حمله و دفاع غلط می‌توان مدافع جدی ارکان رکین انقلاب اسلامی از جمله ولایت فقیه بود؟

زخم بی‌بهبود

اگر همین مواضع، با همین لحن و در همین برنامۀ تلویزیونی، نه توسط آقای دکتر عماد افروغ که توسط مثلاً استاد خوب مردم‌شناس ما، آقای دکتر ابراهیم فیّاض گفته شده بود، رفقا با آنچه معامله‌­ای می‌­کردند؟ آیا باز هم بحث آزاد اندیشی به میان می‌­آمد؟ و سوابق انقلابی و بچه رزمنده بودن دکتر فیاض را یاد آوری می‌­کردند؟ یا خوراکش تیترهایی از قبیل «اهانت یکی از منسوبین جریان انحرافی به ولایت فقیه» و «تئوریسین جریان انحرافی در سیمای ملّی چه می‌­کند» و امثال این‌ها بود؟ آیا تا فیها‌خالدون یکی دو مصاحبه­‌ای که او در حمایت از احمدی‌نژاد و مشایی کرده است، را در نمی‌­آوردید؟

مصائب آزاد اندیشی: ریشه‌یابی علل عدم تحقق کرسی‌های آزاد اندیشی

اساساً برای ایجاد کرسی آزاد اندیشی، هیچ آزاد اندیشی و بحث چند جانبه حتی بین برگزار کنندگان اصلی در کشور صورت نمی‌گیرد. وزارت علوم و نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و دبیرخانه‌ی کرسی‌های آزاد اندیشی نیز به تصویب یک سری آیین نامه و کلی گویی ها در مدح کرسی‌ها بسنده کرده‌اند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.