دانشگاه آزاد ۸۷۲ رشته‌ فاقد مجوز دارد

دانشگاه آزاد ۸۷۲ رشته‌ فاقد مجوز دارد که از این تعداد ۳۴۹ مورد تایید شد که ۱۰۸ رشته در مقطع دکتری و ۲۴۱ رشته در مقطع کارشناسی‌ارشد است.

تب تند مقاله‌نویسی در دانشگاهها فرونشست

متاسفانه در حوزه آموزش عالی فعالیت‌ها به سمت تحقیقات تئوری در حرکت است به همین دلیل هم اکنون شاهد ضعف فعالیتهای آزمایشگاهی و ارتباط با صنعت هستیم، حتی دغدغه اساتید و دانشجویان نیز بیشتر نوشتن مقالات ISI است و همین امر موجب شده که محققان سایر کشورها از این فعالیت تئوری ، محصول تولید کنند و سود پربهره ای را ببرند.

تراژدی سلطه پول بر فرهنگ

مرتون و همکارانش با برندگان جایزه نوبل مصاحبه کردند و دریافتند که دانشمندان برجسته، اعتبار زیاد و نامتناسبی برای خدمت خود به علم دریافت می‌کنند؛ در حالی که اشخاص جوان که بسیار کار می‌کنند به علت این‌که ناشناخته هستند، در قبال خدمت مشابه اعتبار اندکی به دست می‌آورند به عبارتی «اعتبار» منجر به «امتیاز» می‌شود.

۴ اصل برای اصلاح کنکور

اشاره: طرح سنجش و پذیرش دانشجو چند وقتی است که در مجلس مطرح است و منتظر اعلام نظر نمایندگان است. کلیات این طرح بر جایگزینی سابقه تحصیلی به جای کنکور تعریف شده است. در این میان برخی از کارشناسان معتقدند که این طرح مشکلات کنکور را حل نخواهد کرد. در این رابطه مصاحبه ای را […]

برگزاری ۶۴۰ کرسی آزاداندیشی

در سال تحصیلی ۹۱ ـ ۹۰ تعداد ۶۴۰ کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه‌های کشور برگزار شد که بیش از ۶۷ درصد از این کرسی‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی بوده است.

۲دانشگاه غیردولتی منحل شد

شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد پردیسهای دانشگاهی در ۵ دانشگاه کشور موافقت کرد.

«مدرک‌گرایی» و «مدرک‌سالاری» زنان

سیستم نظام خانوادگی تفاوت‌هایی با گذشته پیدا کرده است. در گذشته، تحصیل دختران نه‌ تنها ارزش نبود، بلکه یک دید منفی نسبت به این موضوع وجود داشت، اما اکنون، نگاه جامعه این است که اگر زنان و دختران، بی‌سواد باشند، از فرهنگ و آموزه‌های فرهنگی به دورند.

وقتی قالب‌گرایی محور شد، نباید توقع داشت انسان‌ها خلاق بمانند

عماد افروغ در گفتگویی به نقد و بررسی عملکرد متولیان آموش عالی و مباحثی همچون آزاداندیشی، اسلامی کردن دانشگاه‌ها و…. پرداخت.

هشدار چامسکی: آموزش عالی رایگان را متوقف نکنید!

آموزش عمومی و همگانی در سراسر جهان مورد حمله و تهدید قرا گرفته است.

ورود به «آموزش عالي» با نمره صفر! + کارنامه

پرسش اين است كه پس پرده اين نظام آموزشي چيست؟ چرا مجلس محترم از دولت توضيح نمي‌خواهد كه با كدام معيار عقلي، قانوني، منطقي يا حتي اخلاقي كسي كه در درس فيزيك نمره صفر گرفته است را به عنوان دانشجوي فيزيك اتمي قبول كرده است؟ چرا كسي از آموزش و پرورش توضيح نمي‌خواهد كه چه طور محصلاني تربيت كرده است كه در يك آزمون درسي از 100 نمره حتي يك نمره هم نگرفته‌اند؟

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.