چاره‌کار د‌‌ر د‌‌وره پساتحریم چیست؟

ما د‌‌ر شرایطی وارد‌‌ د‌‌وران پساتحریم شد‌‌ه‌ایم که خدای نکرده عد‌‌م وجود‌‌ و اعتقاد‌‌ راسخ به استقلال اقتصاد‌‌ی باعث می‌شود تا نگرانی‌ها از شکنند‌‌ه‌تر شد‌‌ن اوضاع نسبت به وضع سابق افزایش یابد‌‌. باید مراقب بود تا رفع موانع تحریم حجم وارد‌‌ات خارجی را بیشتر نکند. سال گذشته د‌‌ر حالی که با مشکلاتی برای وارد‌‌ات مواجه بود‌‌یم، 54 میلیارد‌‌ د‌‌لار کالای خارجی (عمد‌‌تاً مواد‌‌ خام) به کشور وارد‌‌ شد‌‌. این حجم وسیع از وارد‌‌ات د‌‌ر حالی است که همچنان به خام فروشی د‌‌ر محصولات پتروشیمی و معاد‌‌ن اد‌‌امه می‌د‌‌هیم

کم آبی کشور ربطی به تحریم‌ها ندارد

به جرات می‌گویم بحران کم آبی در کشور ربطی به تحریم‌ها و فشارهای خارجی ندارد و به نظر می رسد ربط دادن تمام مشکلات اقتصادی کشور ناشی از بی برنامه بودن دولت در زمینه های اقتصادی کشور است.

ابزارهای کنترل در سیستم بانک مرکزی وجود ندارد !

به اعتقاد این اقتصاد دان آنچه که باعث می شود در سیستم بانکی فساد ایجاد شود و شاهد اختلاسهای میلیاردی در این سیستم باشیم نبود ابزارهای کنترل در سیستم بانک مرکزی است.

مدیریت مالیات مسئول جهادی می‌طلبد نه وزیر کاخ‌نشین

اکنون به ظاهر 50 درصد مخارج کشور به درآمدهای نفتی وابسته است، اما در حقیقت 70 درصد به نفت وابسته هستیم؛ در این خصوص برای اینکه از وضعیت فعلی رهایی یافته و از اتکای کشور به نفت کاسته شود باید از ثروتمندانی که ثروت خود را از راه‌هایی به غیر از تولید به دست آورده‌اند و اینکه سرمایه خود را در کارهای تولیدی و اشتغال‌زا وارد نمی‌کنند،‌ مالیات گرفته شود.

اقتصاد لیبرال در آمریکا: از آرمان تا واقعیت

رقابت کامل حتی در دوره خود ادام اسمیت به معنای واقعی اجرا نشد. چرا؟ برای انکه بحران به وجود می‌آمد. دولت به طور مستقیم یا غیر مستقیم جاده صاف‌کن بازار داخلی بود تا مشکلاتش را حل کند.

روستا محلی برای تولید،اشتغال و خوداتکایی

یک کارشناس اقتصادی معتقد است که ایران می‌تواند در تمام فصول سال محصولات کشاورزی، دامی و آبزی تولید کند و روستاها می‌توانند محل تولید، خوداتکایی و اشتغال باشند.

مانند زمان جنگ از بعضی از مسئولین اظهارات دور از واقع می‌شنویم

خطای بزرگ رخ داده این است که امر معیشت مردم به تحریم‌ها گره زده شد که این موضوع اشتباه بزرگی بود، معیشت را باید با رفع سوء مدیریت‌ها، با جلوگیری از غارت‌های آقازاده‌ها و سوگلی‌ها حل کرد.

رزاقی: افرایش واقعی دستمزدها الزامی است

براساس اندیشه‌های عدالت‌خواهانه‌ای که مبنای نگارش و تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بود، هرشهروند ایرانی حق دارد تا در چارچوب قوانین با انتخاب کار مورد علاقه خود، شرافت‌مندانه زندگی کند.

مشکل مسکن کمبود نیست، احتکار است

سیاست افزایش وام خرید مسکن در اصل به سود پولدارها است. دلالان با احتکار خانه ها صبر می کنند تا قیمت ها افزایش یابد و سود بالاتری ببرند. با افزایش قیمت ها مردم نمی توانند بخرند و میزان تقاضا پایین می آید، اما کاری که دولت می کند با افزایش وام مسکن قدرت خرید مردم را بالا می برد و مانع از ارزانی قیمت خانه می شود که سود آن به جیب دلال می رود.

دکتر رزاقی: مشکل بی‌درآمدها این است که نه خطر دارند نه سود

وی طرح حمایت از سالخوردگان و از کار افتادگان بی‌درآمد را منطقی و علمی توصیف کرد و گفت: با اینکه این طرح‌ها در فضای علمی و سیاسی کشور مخالف ندارد، ولی عملاً کاری صورت نمی‌گیرد چون بی‌درآمدها نه خطر دارند نه سود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.