سبقت بی‌جا علامت بیماری روانی است

رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنیا گفت: سبقت‌های بی‌جا، رانندگی بی‌محابا، عصبانیت زودهنگام جزو علایم ابتلا به اختلالات روانی است که توصیه می‌شود افراد در صورت بروز این علایم به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنند.

آسیب‌های روانی مردان تشریح شد

درد‌ دل نکردن، آستانه تحمل پایین در برابر بیماری‌ها، عدم برون‌ریزی احساسات، افزایش میزان استرس و خشونت‌ها و انتظار بالای جامعه برای عدم بروز عواطف، مردان را مستعد ابتلا به آسیب‌های جسمانی و روانی می‌کند.

تاثیر بازی‌های رایانه‌ای در اختلالات روانی

استادیار علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان تأثیر بازی‌های رایانه‌ای در بازتوانی مبتلایان به سکته‌های مغزی و اختلالات روانی گفت: دانشگاه تهران در حال تحقیق بر بازی‌های رایانه‌ای و تأثیر آنها در درمان اعتیاد و چاقی است.

13 درصد تهرانی‌ها «اختلالات روانی» دارند

در اکثر کشور‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد بودجه سلامت مربوط به سلامت روان است و این بودجه در کشور ما در خوش بینانه‌ترین حالت ۳ درصد است.

روانگردان‌ها در لباس چای سبز و قهوه

رئیس اداره اعتیاد وزارت بهداشت با هشدار نسبت به عرضه چای سبز و قهوه تقلبی حاوی مواد محرک، گفت: گزارش‌هایی از زنان مصرف‌کننده در دست است که دچار جنون شده‌اند و به سمت مصرف شیشه رفته‌اند.

سلامت روانی اعتباری در لوایح بودجه ندارد

مدیر کل دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام خبر راه اندازی بانک اطلاعات آسیبهای اجتماعی طی روزهای آینده گفت: در هیچ دوره‌ای در لایحه بودجه به سلامت روان توجه نشده است و در قانون برنامه پنجم هم مصوبه‌ای برای ارتقای سلامت روانی مردم نداریم.

یک پدیده‏ خطرناک به نام «اعتیاد اینترنتی»!

اعتیاد اینترنتی نوعی اختلال روان‌شناختی- اجتماعی است که شامل نوعی وابستگی رفتاری به اینترنت است و استفاده‌ی بیمارگونه و وسواسی از اینترنت را شامل می‌شود. آمارهای پژوهش در ایران نیز نشان می­دهد که بیشتر کاربران دارای اعتیاد به اینترنت در ایران پسر هستند و همچنین میزان اعتیاد افراد مجرد به اینترنت چندین برابر افراد متأهل است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.