تکذیب ۵ شایعه پیرامون سعید جلیلی
به دوستانی که هر کدام از پنج – شش گزاره نادرست بالا را در سایتی یا وبلاگی بازنشر داده اند، پیشنهاد می کنم تکذیبیه اش را هم بگذارند تا به قول آقای جلیلی آخرت شان را خرج دیگری یا دیگران نکرده باشند و در ضمن مدیون دیگرانی که با خواندن مطلبشان احیانا دچار اشتباه شده اند، نشده باشند.
ابلاغ منشور اخلاق انتخاباتی ستاد قالیباف
رعایت اخلاق اسلامی، برخورد کریمانه با رقیبان و حامیان آنها، تمرکز بر تبلیغ توانمندیها و ظرفیتهای نامزد مورد حمایت و پرهیز از هرگونه بد اخلاقیهای انتخاباتی، تهمت و افترا به سایر نامزدها.
رقابت انتخاباتی نباید بین انقلابی و ضد انقلاب باشد
مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: اولین فضای رقابت انتخاباتی سالم در انتخابات «مجلس نهم» بود؛ در این انتخابات نیز اگر کسانی فضا را خراب نکنند، انشاءالله رقابت سالمی خواهیم داشت.
مردم کسی را برگزینند که زمینه ساز عزت کشور باشد
حنجرههاى بىتقوائى هم در داخل وجود دارد. در داخل، متأسفانه زبانهاى بىتقوا، قلمهاى بىتقوا و حنجرههاى بىتقوائى هستند كه همان حرفهاى دشمن را كه به قصد نوميد كردن و افسرده كردن مردم گفته ميشود، تكرار ميكنند؛ آحاد مردم به اينها نبايد اعتنائى كنند. فرداى اين ملت، فرداى روشنى است. فرداى اين انقلاب، فرداى عزتمدارانهاى است. فرداى اين كشور و اين ملت، فردائى است كه انشاءاللّه به توفيق الهى براى همه الگو خواهد شد.
تقوای جمعی و قبیله گرایی سیاسی
ما اغلب برای بُعد جمعی تقوا ارزش چندانی قائل نمی شویم و آماده ی ورود به عرصه ی اجتماع بر مدار تقوا نیستیم. در نتیجه وقتی عرصه های امتحان پیش می آید، کسانی که در خلوت ها یا در میدان های کوچک خودسازی نکرده اند و تازه عیب های نفس شان برملا می شود. در حالی که دیگر فرصت چندانی برای خودسازی ندارند.
مناظرات صحنه امتحان کاندیداها است
چیزی که بسیار اهمیت دارد آنکه کاندیدای ریاست جمهوری توانایی های علمی و عملی خود را در صحنه مناظره به صورت منطقی و عادلانه نشان دهند و این صحنه، صحنه امتحانی است که در آن کسانی که بصیر و خردمند باشند قطعا می توانند فرد اصلح را از نحوه بیان و برخورد و نحوه التزام عملی او به موازین شرعی تشخیص دهند و امیدواریم که ما بتوانیم در مناظرات چه در حوزه عقاید و چه در زمینه سیاسی وقتی مناظره می کنیم با رعایت موازین شرعی و رعایت انصاف زمینه ای را برای تحقق حق و تحقق عدالت فراهم کنیم.
بایدها و نبایدهای انتخاباتی رسانهها از دیدگاه رهبر انقلاب
رسانههاى الكترونيكى و اينترنتى متأسفانه موجب شدهاند كه افراد بىمحابا عليه يكديگر حرف بزنند، بد بگويند. بايد از طرف مسئولين كشور براى اين هم يك جورى تدبير بشود. ولى عمده اين است كه خود ما مردم، خودمان را مقيد كنيم به اخلاق اسلامى؛ خودمان را مقيد كنيم به قانون
روشهای کودکانه در تبلیغات هنوز هم جواب میدهد!
به طور حتم متضرر اصلی از انتخاب چنین روشهایی در تبلیغات، «مردم» هستند. مردمی که قرار است عصارهی فضائلشان را در خانهای گرد آورند تا حلال مشکلات و ارتقاء دهندهی دین و دنیای آنها باشند.
تفاوت کار با فریاد زدن به روایت «الف»
تصویر زیر را سایت الف منتشر کرد؛ معلوم نیست اینگونه خبرنویسی مصداق تخریب است یا خیر؟
جای خالی مردم در دعوای قبیلههای سیاسی
در انتخاباتها توجه مردم به گروهی است که برای اصلیترین مطالبات مردم برنامه داشته باشد؛ در انتخابات ۹۰ نیز وضع به همین صورت پیش میرود، سیاسیون در فضای توهم آلود خود، تنها دیگری را متهم میکنند که «چرا ما را تخریب میکنید؟»، «چرا…؟!» و دریغ از صحبت و ارائه برنامه برای حل مشکلات مردم.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.